Opublikowano 9 października 20222 l Błędów popełniał też dużo, ale z przodu sie bronil, a jego bledy czyscil VVD czy Matip, a w tym sezonie kupa.
Opublikowano 9 października 20222 l No VVD po kontuzji to połowa tego piłkarza co przed kontuzja. W tym sezonie to już w ogóle cień.
Opublikowano 10 października 20222 l Salah w końcu wydostał się z kieszeni Tomiyasu: https://twitter.com/LondonsRedFb/status/1579180829301178374?s=20&t=B7wRJ0lfTvlMGkjiDOzYsg Edytowane 10 października 20222 l przez ginn
Opublikowano 14 października 20222 l Spokojnie, to tylko ciekawostka dotycząca dwóch zawodników z Premier League. "If Cristiano Ronaldo never scores again and Erling Haaland also plays until 38, he will still need to score 43 goals a season for the next 16 years just to level Ronaldo’s career total."
Opublikowano 14 października 20222 l To tylko podkreśla, jaką maszyną był Ronaldo. Klasa. Edytowane 14 października 20222 l przez ginn
Opublikowano 16 października 20222 l zajebsity ten meczyk. W ogóle dwa dzisiejsze mecze w PL (United v Newcastle, Liverpool v City) lepiej mi się ogląda niż el clasico.
Opublikowano 16 października 20222 l liverpool gra cudnie, zupełnie inna jakość w porówaniu do el classico
Opublikowano 16 października 20222 l Nie dla niebieskiego psa kiełbasa, na północy Anglii wciąż rządzi kolor czerwony.
Opublikowano 16 października 20222 l Nie wiem, co to było, ale przynajmniej Haaland nie strzelił i wreszcie raz nie muszę czytać jaki to jest najlepszy w historii. Doceniam Liverpool, że w TYM meczu będą kopać po jajach nawet samych siebie, byle wyszarpać wygraną.
Opublikowano 16 października 20222 l A Arsenal dzisiaj straszne ciężary z Leeds, ale dowiózł. Patrząc na reakcje Artety i piłkarzy po końcowym gwizdku, to zdobyte 3 punkty bardziej siadły, niż pewnie zdobyte z Tottenhamem. Swoją drogą to z Leeds u siebie każdy zespół będzie miał duży problem. Gdyby mieli dzisiaj lepszą skuteczność, to spokojnie mogli ze 3 bramki wsadzić. Edytowane 16 października 20222 l przez ginn
Opublikowano 19 października 20222 l Zastanawiam się, jakim cudem Tottenham z tak gównianą grą zgromadził tyle punktów. United już powinno dwie bramy im wcisnąć. Edytowane 19 października 20222 l przez ginn
Opublikowano 19 października 20222 l 8 minutes ago, ginn said: Zastanawiam się, jakim cudem Tottenham z tak gównianą grą zgromadził tyle punktów. United już powinno dwie bramy im wcisnąć. Conte glownie przez kontuzje ustawil dzisiaj mega defensywnie
Opublikowano 19 października 20222 l Widziałem już kilka ich meczów i taktyka zdecydowanie zaciągnięta z Włoch. Brzydko, niekoniecznie z piłką, czekając na kontry. No i chyba ze 4 karniaki im wpadły przez te 10 meczów, o ile dobrze liczę. Zepchnięci niesamowicie do defensywy. Przez nieudolność w ofensywie United, zaraz wpadnie jakiś farfocel dla Tottenhamu albo Kane dostanie karnego. Btw. Ten Antony nawet ładnie kręci. Możliwe, że ten transfer im się zwróci. Edytowane 19 października 20222 l przez ginn
Opublikowano 19 października 20222 l Ja nie jestem zaskoczony. W poprzednim sezonie Tottenham też był najłatwiejszym rywalem Manchesteru. Oni grają tak jak zazwyczaj gra MU, czyli powolnie, bez pressingu z problemami w wyprowadzaniu piłki z własnej połowy. Nikt inny nie daje graczom MU takiej swobody i miejsca, by wypracować sobie sytuacje strzeleckie.
Opublikowano 19 października 20222 l Pierdolone Viaplay myślałem ze mi telewizor wybucha od tego dźwięku
Opublikowano 19 października 20222 l Teraz, Bartg napisał: Pierdolone Viaplay myślałem ze mi telewizor wybucha od tego dźwięku Oj dali do wiwatu, ale w sumie gracze united dzisiaj też dają to wybaczone. To wygląda jakby przyjechała Omonia w strojach Tottenhamu, totalna dominacja i fajna dla oka gra.
Opublikowano 19 października 20222 l 26 minut temu, Bartg napisał: Ronaldo się obraził i poszedł do szatni Pewnie czuł, że gdyby grał to znowu mógł im wjebać hat-tricka.