ginn 785 Opublikowano 6 listopada 2022 Opublikowano 6 listopada 2022 I jak Panowie? Pasy zapięte? Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 6 listopada 2022 Opublikowano 6 listopada 2022 Ale teraz walczą drużyny o Ligę Europy. Pasy trzeba zapiąć przy hitowych meczach Manchesteru United i Liverpoolu z Tottenhamem. 1 Cytuj
ginn 785 Opublikowano 6 listopada 2022 Opublikowano 6 listopada 2022 (edytowane) Kolejny sprawdzian potwierdzający, że Arsenal siłą rzeczy staje się kandydatatem na mistrza, choć kibice Arsenalu sami w to nie wierzą i chłodzą nastroje dookoła. Bardzo dojrzały mecz. Chelsea gorsza na każdej płaszczyźnie. Edytowane 6 listopada 2022 przez ginn Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 6 listopada 2022 Opublikowano 6 listopada 2022 Ktoś chyba na trybunach zasłabł, takie to było niesamowite widowisko. Cytuj
ginn 785 Opublikowano 6 listopada 2022 Opublikowano 6 listopada 2022 Pewnie kibic Chelsea patrząc na to, jak 38 letni Thiago Silva desperacko walczy za trzech, żeby utrzymać się na powierzchni. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 6 listopada 2022 Opublikowano 6 listopada 2022 Już 2-0, a mówiłem że będzie hit. Cytuj
krzysiek923 1 643 Opublikowano 6 listopada 2022 Opublikowano 6 listopada 2022 hit prosty w morde i united na kolanach z pełnymi Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 6 listopada 2022 Opublikowano 6 listopada 2022 Już ich prawie mają, jeszcze ze 100 niecelnych wrzutek i może znowu wpadnie rykoszet. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 12 listopada 2022 Opublikowano 12 listopada 2022 Brentford jak wy mi zaimponowaliscie Toney pieknie pozdrawia Southgata za brak powolania, właśnie hattricka powinien miec Cytuj
ginn 785 Opublikowano 12 listopada 2022 Opublikowano 12 listopada 2022 Co ten City Oby Arsenal się nie obsrał i odskoczył wieczorem na 5 pkt. 1 Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 12 listopada 2022 Opublikowano 12 listopada 2022 Ale meczycho Spurs Leeds Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 12 listopada 2022 Opublikowano 12 listopada 2022 przez te kolejkę jeszcze bardziej będę tęsknił za Premier League Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 12 listopada 2022 Opublikowano 12 listopada 2022 Dobrze, że zaraz miesiąc bez gry klubowej, bo jeszcze na serio Arsenal będzie chciał zdobyć mistrzostwo. A tak jest szansa, że ta przerwa może namieszać w lidze. Cytuj
ginn 785 Opublikowano 12 listopada 2022 Opublikowano 12 listopada 2022 (edytowane) 6 zwycięstwo z czystym kontem na wyjeździe No i jest 5 punktów przewagi nad City. Przypominam nadal, że Arsenal bije się o top 4, bo taki jest główny cel na ten sezon. Guardiola, coś Ty chopie zrobił... Edytowane 12 listopada 2022 przez ginn 1 1 Cytuj
tjery 1 189 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 Piękne czasy nastały, a już w czwartek wycieczka do Londynu i wymarzona fota przy pomniku boga piłki. 2 Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 Pierwsza połowa dla MU, druga kompletne dno, ale znowu Garnacho zrobił różnicę. Chłopak musi wskoczyć do 1 składu, w ogóle nie boi się gry 1 na 1. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 No to gość chyba sam się spuścił w kiblu. "– Nie mam szacunku do Erika ten Haga, bo on nie okazał mi szacunku. Jeśli mnie nie szanujesz, to nigdy nie będę cię szanował – stwierdził Ronaldo w rozmowie z Piersem Morganem. Fragmenty rozmowy opublikował w niedzielę wieczorem dziennik The Sun. W wywiadzie Ronaldo uderza również w Ralfa Rangnicka, z którym współpracował w ubiegłym sezonie. – Jeśli nie jesteś nawet trenerem, to jak zamierzasz być menadżerem Manchesteru United? Nigdy o nim nie słyszałem – stwierdził Portugalczyk. Ronaldo pytany o swój powrót do Manchesteru United odpowiada: – Myślę, że fani powinni znać prawdę. Chcę tego, co najlepsze dla tego klubu. To dlatego wróciłem do Manchesteru United. Są natomiast pewne rzeczy w środku klubu, które nie pozwalają nam osiągnąć topowego poziomu takiego jak Manchester City, Liverpool, a teraz nawet Arsenal. Klub tych rozmiarów powinien być w TOP 3, a niestety nie jest. – Kocham Manchester United, kocham kibiców, bo zawsze są po mojej stronie. Jeśli chcą natomiast zrobić coś inaczej, to muszą zmienić wiele rzeczy. Ronaldo w rozmowie z Morganem dodaje, że czuje się „zdradzony” oraz jest zirytowany faktem, że został „czarną owcą”, którą obwinia się o wszystko, co jest obecnie złe w Manchesterze United. Portugalczyk czuje, że jest zmuszany do odejścia z klubu. Ronaldo pytany, czy czuje, że Manchester United starał się go pozbyć z klubu, stwierdził: – Tak. Nie tylko trener, ale 2-3 gości w klubie też chciało to zrobić. Tak, czuję się zdradzony. Szczerze mówiąc, to nie powinienem tego mówić, nie wiem. Nie dbam jednak o to, ludzie powinni tego posłuchać. – Czuję się zdradzony i czuję, że niektórzy ludzie mnie tutaj nie chcą. Nie tylko w tym sezonie, ale także w ostatnim." https://devilpage.pl/index/news/komentarze/74188/ronaldo-udzielil-glosnego-wywiadu-nie-mam-szacunku-do-ten-haga/ 1 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 13 listopada 2022 Opublikowano 13 listopada 2022 o kurwa, Cristiano eksplodował O Rooneyu: Cytat I don’t know why he criticises me so badly, probably because he finished his career and I’m still playing at high level. I’m not going to say that I’m looking better than him, which is true... xdd, ten gość ma 37 lat Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 14 listopada 2022 Opublikowano 14 listopada 2022 Czekam niecierpliwie na całość, jakie tam bomby będą leciały Quote Pamiętam jak przed jednym z meczów Ole Gunnar Solskjaer nie zrobił nam odprawy. Po prostu pokazał nam wtedy wideo ze swoim golem z finału Ligi Mistrzów z 1999 roku. Przegraliśmy 5:0.” 1 Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 14 listopada 2022 Opublikowano 14 listopada 2022 Szczerze mówiąc to trochę sympatyzuję z chęcią takiego zjechania wszystkiego co idzie źle w twoim miejscu pracy lol. Kto by nie chciał odchodząc z pracy puścić taki rant żeby wszyscy usłyszeli publicznie o wszystkich patologiach. Pytanie czy ma coś konkretnie do powiedzenia merytorycznie, ale takie rzeczy o braku zmian i poziomu w sumie mogą być prawdą. A że go boli, cóż, kogo nie boli jak coś idzie źle. Wiadomo było zanim się zaczął sezon, że Cristiano nie ma żadnej ochoty być w tym klubie, kariera i tak jest na finiszu więc wiele do stracenia nie ma. Cytuj
krzysiek923 1 643 Opublikowano 14 listopada 2022 Opublikowano 14 listopada 2022 zarząd pełną parą przygotowuje merytoryczną odpowiedź na zarzuty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi