ginn 785 Opublikowano 31 grudnia 2022 Opublikowano 31 grudnia 2022 Ja nadal utrzymuję, że będę w 100% zadowolony z TOP4. Każdy miejsce wyżej, to już będzie dodatkowy bonus. Na tą chwilę piłkarze Artety wykonują 120% zakładanego planu na ten sezon. 1 Cytuj
krzysiek923 1 643 Opublikowano 1 stycznia 2023 Opublikowano 1 stycznia 2023 Conte wprowadza do Tottenhamu zwycięską mentalność. Tottenham wprowadza u Conte mentalność przegrywa. Cytuj
ginn 785 Opublikowano 1 stycznia 2023 Opublikowano 1 stycznia 2023 Conte już klepie grunt pod ucieczkę. Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 2 stycznia 2023 Opublikowano 2 stycznia 2023 On 12/31/2022 at 3:19 PM, Zwyrodnialec said: 87 minuta i viaplay wyjebał się na ryj. Masakra, że jeszcze debile chcą podnieść cenę za takie gówno. U mnie Viaplay działa tragicznie na aplikacji z telewizora, praktycznie nie da się oglądać bo ciągle wywala błąd. Na Xboxie jest lepiej, a zupełnie bez problemów działa przez przeglądarkę na PC. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 2 stycznia 2023 Opublikowano 2 stycznia 2023 Kuriozalny mecz w Brentford, Nunez jk zwykle nie trafia na pustą bramke, Wissa strzela 3 gole dla Brentford, z czego jeden uznany, pomiędzy jeszcze samobój Konate Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 2 stycznia 2023 Opublikowano 2 stycznia 2023 Brentford w meczach z TOP6 Cytuj
ginn 785 Opublikowano 2 stycznia 2023 Opublikowano 2 stycznia 2023 19 minut temu, Kalel napisał: Brentford w meczach z TOP6 *Nie dotyczy Arsenalu Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 4 stycznia 2023 Opublikowano 4 stycznia 2023 Arsenal nie przebił się przez obronę Newcastle (2 stracone gole w ostatnich 9 meczach ), no ale jeden karny co najmniej chyba im się należał, VAR w Premier League nadal jakby losowy. Za to w Fantasy idę na życiówkę Tak wysoko jeszcze nigdy nie byłem. 1 Cytuj
ginn 785 Opublikowano 4 stycznia 2023 Opublikowano 4 stycznia 2023 (edytowane) No Newcastle wyglądało wczoraj świetnie w obronie. Byli bardzo dobrze zorganizowani i skutecznie wyłączyli z gry Odegaarda, no i to potrajanie krycia na skrzydłach Całą drugą połowę to był w zasadzie autobus, ale bardzo mądrze postawiony. Arsenal próbował na różne sposoby, był blisko zdobycia bramki, ale ostatecznie Sroki dowiozły czyste konto. Sędziowanie to kryminał. Jak można dać takiego pizdusia do meczu dwóch topowych drużyn, to ja nie wiem. Sytuacja z 95 minuty jeszcze do wybronienia, ale ten pierwszy karny, gdzie Gabriel jest ściągany do parteru za koszulkę? No dramat. Sędzia ewidentnie obsrany, nie dźwignął rangi spotkania. I jeszcze zabawne było to, że w drugą stronę była podobna sytuacja i VAR wjechał natychmiastowo, mimo że sytuacja była jasna i nie trzeba było nic weryfikować. Strasznie irytuje brak konsekwencji przy podejmowaniu decyzji przez sędziów. Tu jest potrzebna reforma czy coś... Dawać Marciniaka do Premier Leauge, żeby podszkolił tych amatorów Edytowane 4 stycznia 2023 przez ginn Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 4 stycznia 2023 Opublikowano 4 stycznia 2023 No Potężny Szymon by tam ich poustawiał po kątach, bo na co komu Var, jak sędzia nawet do monitora nie podchodzi w krytycznych sytuacjach Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 4 stycznia 2023 Opublikowano 4 stycznia 2023 Jeszcze w tym miesiącu grają z potężnym MU, więc Guardiola może zacierać ręce do topniejącej przewagi. Cytuj
ginn 785 Opublikowano 5 stycznia 2023 Opublikowano 5 stycznia 2023 (edytowane) To zależy tylko od tego, czy sędzia znowu pomoże czysto piłkarsko tego nie widzę. Edytowane 5 stycznia 2023 przez ginn Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 5 stycznia 2023 Opublikowano 5 stycznia 2023 Tottenham to jednak jest zagadka, ok dużo kontuzji, ale w pierwszej połowie z Palace grają sraczkę, ratuje ich Lloris, a po przerwie nagle pach pach i 4:0 dla Spurs No ale chociaż Kane potężnie zapunktował w fantasy, wieczorem jakby Haaland nic nie strzelił to jest szansa utrzymac miejsce 3xxx i top50 w Polsce Eh gdyby tylko Mitrovc nie był takim dzbanem i nie złapał 5tej żółtej kartki. Cytuj
ginn 785 Opublikowano 5 stycznia 2023 Opublikowano 5 stycznia 2023 Ciekawe, czy Chelsea sprawi dzisiaj niespodziankę. Nie pogniewam się, jak ukłują City Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 5 stycznia 2023 Opublikowano 5 stycznia 2023 Nie bardzo, kolejne 0-1 i dość podobne. Chelsea to takie biedne Newcastle, parkuje autobus ale przeciw samym sobie. Nie wiem, jak oni to robią. Problemy z atakiem mają od lat i każdy transfer nic nie daje, bo gracz traci cały talent jak tylko wyjdzie w Chelsea na ataku. Już z trzecim trenerem tak jest, jak nie więcej. Naprawdę się nie spodziewałem, że ich najlepszym zawodnikiem w sezonie będzie Kepa... a za nim spokojnie można by wstawić dwóch stoperów. Klub ma zero wykończenia, zero zdecydowania. Tylko 3 gole ze stałych fragmentów w tym sezonie, 0 goli z kontry - pokazuje, że ekipa ma dalej taki ciastolinowy plan na atak, jak za Tuchela itd. Okazij niewiele, w każdym meczu Chelsea może raz potrafi doprowadzić piłkę faktycznie pod samą bramkę, zazwyczaj tylko klepią aż wejdzie gdzieś na granicę pola karnego żeby można było oddać strzał z czystym sumieniem. Kurde jakby Kepa wpuszczał to oni równie dobrze z Nottingham czy Bournemouth mogli też dostać 0-1, to jest teraz taki 0-1 klub. Na razie faworyt do szóstego miejsca, a patrząc na wyniki Newcastle może i siódmego. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 6 stycznia 2023 Opublikowano 6 stycznia 2023 Ledwo zaczął się nowy rok, a De Gea już nominował się do wylewu sezonu. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 7 stycznia 2023 Opublikowano 7 stycznia 2023 Dzisiaj Alisson postanowił włączyć się do wyzwania. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 7 stycznia 2023 Opublikowano 7 stycznia 2023 Wilki TROCHE przekręcone. Chyba ze jest jakaś tajemnicza klatka na której widać spalonego, ale VAR miał chyba pomagać w przypadku "clear and obvious" decyzji Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 8 stycznia 2023 Opublikowano 8 stycznia 2023 Nieźle męczą piłkarzy w Anglii. W przypadku remisu w FA Cup mecz jest powtarzany Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 8 stycznia 2023 Opublikowano 8 stycznia 2023 wczorajszy mecz Sheffield Wednesday z Newcastle to same ciareczki. 3 ligowiec wygrał Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 8 stycznia 2023 Opublikowano 8 stycznia 2023 Potter chyba długo Chelsea nie potrenuje, ja wiem, że mnóstwo kontuzji, ale fatalnie to wygląda, City ich właśnie upokarza do przerwy. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 8 stycznia 2023 Opublikowano 8 stycznia 2023 Trochę boję się, że Guardiola zakończy w przyszłym tygodniu piękną serię MU. Plus jest taki, że OT znowu jest twierdzą, ale nie wiem, czy ten atak wystarczy na City. Guardiola ma lepszych graczy na ławce i może tylko Rashford miałby u niego szansę z ofensywych zawodników. Cytuj
krzysiek923 1 643 Opublikowano 12 stycznia 2023 Opublikowano 12 stycznia 2023 Super pomoc kurvo! Dzięki panie Felix, było warto. 3 Cytuj
ginn 785 Opublikowano 12 stycznia 2023 Opublikowano 12 stycznia 2023 Hahaha xD może naoglądał się za dużo kompilacji na jutube, jako ostro gra się w Anglii. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 12 stycznia 2023 Opublikowano 12 stycznia 2023 Hahaha i cyk ban na 2+ mecze 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi