ogqozo 6 542 Opublikowano 14 stycznia 2023 Opublikowano 14 stycznia 2023 Kurde szybko poszło z tą ligą w tym roku. Guardiola mówi po meczu, że już nie mają szans na mistrza. Oczywiście sarkazm jak zawsze, ale jeśli Arsenal jutro wygra derby i będzie mieć 8 punktów... No kto wie. Haaland miał ich uczynić niepokonanymi zdaniem niektórych, a Haaland to nadal tylko snajper, jak mu nie dasz piłki to nic nie zrobi lol. Jego forma w tych ostatnich meczach to jak rześki deszcz po zbyt długiej fali upałów. Chelsea i Liverpool już serio nie mają szans na mistrza. I nie wiem, jak będzie z Ligą Mistrzów w obecnej formie. Liverpool dziś zagrał niesamowicie słabo. Gakpo tragedia, ale podobnie np. Salah, no nic tam prawie nie było. To nie było takie 3-0 że fuks albo obrona się zagapiła... Brighton ich kompletnie zdominowało. Liverpool się bronił, nie miał piłki, a bronić też się nie umiał. Nie wiem no, jeśli jutro Klopp się poda po dymisji to nie będzie takie dziwne patrząc na to jak to wyglądało. Jednak wydawało mi się, że elita w Anglii skostniała, że małe kluby się oddalają z każdym rokiem. I pewnie na dłuższą metę tak będzie, ale teraz jak w top 6 będą Arsenal, Brighton, Newcastle i Tottenham to chyba nie znajdzie się w necie nawet jedna osoba, która puściła za 2 zł kupon z takim kombo. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 14 stycznia 2023 Opublikowano 14 stycznia 2023 Ten sezon Premier League to naprawdę jest wspaniały rollercoaster. Chelsea i Liverpool cieniują, dobrze zarządzany Newcastle od razu wchodzi z buta w ligę (11 straconych bramek!!!) no i zmartwychwstanie Arsenalu i (na to wygląda) United. A do tego w dole się pięknie kotłuje. a jeszcze by można było tak gadać i gadać o Notthingam czy Fulham. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 14 stycznia 2023 Opublikowano 14 stycznia 2023 Równie dobrze Arsenal może jutro przegrać, za tydzień z MU to w zasadzie pewne, że dostaną wpierdol i już cała ta przewaga momentalnie przepada. A i przed Arsenalem jeszcze 2 mecze ligowe z Man City. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 14 stycznia 2023 Opublikowano 14 stycznia 2023 5 minut temu, Zwyrodnialec napisał: z MU to w zasadzie pewne, że dostaną wpierdol Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 14 stycznia 2023 Opublikowano 14 stycznia 2023 No właśnie jestem spokojny, to Arsenal. Bardziej bałem się, że z City może być wtopa. Ten Hag ustabilizował przede wszystkim grę w obronie i od dłuższego czasu wygląda to nieźle. Połowa straconych goli w lidze to mecze z Brentford i Manchesterem City. Cytuj
ginn 785 Opublikowano 14 stycznia 2023 Opublikowano 14 stycznia 2023 (edytowane) Screen zrobiony. Ależ dupka zapiecze 22.01 po meczu na The Emirates Edytowane 14 stycznia 2023 przez ginn Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 stycznia 2023 Opublikowano 14 stycznia 2023 Ale kurwa wał ta bramka Rashforda, ja jebie xd Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 14 stycznia 2023 Opublikowano 14 stycznia 2023 ja tam kibicuję Everton, mało który klub historycznie tak przecierpiał, trzeba im kibicować, dla tych biednych fanów. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 15 stycznia 2023 Opublikowano 15 stycznia 2023 12 godzin temu, Rozi napisał: Ale kurwa wał ta bramka Rashforda, ja jebie xd wszystkie zgodnie z zasadami https://theathletic.com/4090488/2023/01/14/bruno-fernandes-goal-offside-manchester-united-city/ Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 stycznia 2023 Opublikowano 15 stycznia 2023 Rashford absorbował uwagę obrońców, wcale nie musisz dotykać piłki, żeby był spalony. Cytuj
ginn 785 Opublikowano 15 stycznia 2023 Opublikowano 15 stycznia 2023 (edytowane) No miałki ten Tottenham. Piękny Norweg podwyższa na 2:0 Ależ szkoda, że ta petarda nie siadła... Edytowane 15 stycznia 2023 przez ginn Cytuj
ginn 785 Opublikowano 15 stycznia 2023 Opublikowano 15 stycznia 2023 (edytowane) Burdel na boisku, burdel na trybunach. Zero zaskoczenia Edytowane 15 stycznia 2023 przez ginn Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 15 stycznia 2023 Opublikowano 15 stycznia 2023 Karny Mitrovicia z dzis to strzal sezonu Chlop sie poslizgnal przy karnym, prawa noge zajebał piłką w swoją lewą nogę, ta wpadła w róg bramki i nieuznana Cytuj
ginn 785 Opublikowano 15 stycznia 2023 Opublikowano 15 stycznia 2023 (edytowane) Piękny przechwyt Artety w środku pola To tak w nawiązaniu do dymów po meczu. Edytowane 15 stycznia 2023 przez ginn Cytuj
MarekCol 366 Opublikowano 15 stycznia 2023 Opublikowano 15 stycznia 2023 Ciekawe, czy FFP coś tu zadziała, bo to jest trochę żenada. Abstrahując, nakupują se nazwisk, a na boisku i tak pizda. Tam jest coś mocno nie tak w tym klubie. I bardzo dobrze, niech giną. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 17 stycznia 2023 Opublikowano 17 stycznia 2023 Mudrykowi ponoć obiecali pierwszy skład i bonusy są uzależnione od ilości meczów w pierwszym składzie Jaka to będzie piękna katastrofa w Chelsea, zwłaszcza że zapowiadają nie koniec transferów - na celu Madueke z PSV (40+mln) i Marcus Thuram z Borussi M. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 18 stycznia 2023 Opublikowano 18 stycznia 2023 Jakiś typ wbiegł na boisko i zrobił sobie fotę z Casemiro. Byłoby jednak mniej zabawnie, gdyby to był jakiś pojeb z ukrytą kosą. No ale po co na boiskach profesjonala ochrona, jak może sobie do emerytury dorobić dziadek i babka z marketu. Cytuj
ginn 785 Opublikowano 18 stycznia 2023 Opublikowano 18 stycznia 2023 Wyszarpany remis w końcówce po pięknej bramce i wykartowanie Casemiro na niedzielny mecz? W to mi graj 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 19 stycznia 2023 Opublikowano 19 stycznia 2023 Bardziej zaboli jak im wjebią w osłabieniu. Szkoda tego remisu, ale akurat jakiś murzyn musiał strzelić gola życia przeciwko MU. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi