Opublikowano 26 kwietnia 20231 r O nie !!! Brameczki to niech strzela Ake , Rodri i może jakiś Gundogan panie bo ja nie mam nikogo z City w Fantasy Ale wynik jak najbardziej ok
Opublikowano 26 kwietnia 20231 r 9 minutes ago, malin1976 said: O nie !!! Brameczki to niech strzela Ake , Rodri i może jakiś Gundogan panie bo ja nie mam nikogo z City w Fantasy Ale wynik jak najbardziej ok Przecież Grealisha masz
Opublikowano 26 kwietnia 20231 r 1 godzinę temu, Bartg napisał: Przecież Grealisha masz Zapomniałem że go kupiłem wczoraj Jeszcze Ederson na ławie hehe . No i w następnej kolejce wskakuje Halland za Kane'a bo podwójną kolejkę ma .
Opublikowano 26 kwietnia 20231 r widzę, że na forumku Arsenal już rozerwany na strzępy i tylko wykłócanie się ile strzeli Cyborg Mam nadzieję, że dzisiaj zamiast jednej dupy, pęknie kilka Edytowane 26 kwietnia 20231 r przez ginn
Opublikowano 26 kwietnia 20231 r 3 godziny temu, ginn napisał: Nie wiem totalnie czego się spodziewać. Wpierdolu. Statystyki niby nie grają, ale jasno pokazują, że Arsenal nie umie grać z Man City, a już tym bardziej takim w obecnej formie na fali, który idzie po swoje.
Opublikowano 26 kwietnia 20231 r nadszedł dzień dziejszy jak Kamil mówi, oby tylko był to dzień Arsenalu! deliveroo już z pizza jedzie, koszulka dziś cały dzień ze mną była. Także być może to potencjalny mecz o mistrza Anglii. Co jak co ale ja wierzę w Armaty
Opublikowano 26 kwietnia 20231 r kurwa, no nie wróżę arsenalowi sukcesu, jak city czuje krew i ma mistrzostwo na widelcu, do tego wizja LM w zasięgu i piękny sezon, no ale sercem też jestem za arsenalem
Opublikowano 26 kwietnia 20231 r City w kosmicznej formie, zero słabości. Arsenal bezradny. Mam nadzieję, że wyjdą z innym nastawieniem na drugą połowę, bo w tej pierwszej nie zrobili nic. Edytowane 26 kwietnia 20231 r przez ginn
Opublikowano 26 kwietnia 20231 r po prostu arsenal na city jest za słaby. to, co mogli zrobić, żeby nie przejebać mistrza, to utrzymać przewagę punktową wygrywając ze słabszymi, a nie notować potknięcie za potknięciem. w przyszłym sezonie tabela już się tak dobrze nie ułoży, jeszcze długo kanonierzy mogą poczekać na mistrza.
Opublikowano 26 kwietnia 20231 r Dokładnie, na tak grające City to nawet drużyna łączona z wszystkich pozostałych ekip by z nimi nie wygrała. Jedyna rada by wygrać ta ligę to tak punktować w innych meczach by bezpośrednie pojedynki z nimi były bez znaczenia.
Opublikowano 26 kwietnia 20231 r Haaland ile to już zmarnowanych sytuacji dzisiaj W sumie nie musi strzelac, Holding znowu między nogi dostal