Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 lipca 2023 Opublikowano 1 lipca 2023 Może się wkurwił, że chłop ma 40 lat i poza dobrą grą na linii cała reszta u niego leży. Gra nogami i wyjścia np przy rożnych to zawsze u niego kulało. Problem bardziej polega na tym, że na transfery mają mało kasy i trzeba szukać bramkarza, kiedy priorytetem cały czas powinien być napastnik. Z Rashfordem na kolejny sezon i Martialem który 3/4 sezonu nie gra będzie trudno załapać się do top 4. Dlatego powrót Greenwooda to powinien być obowiązek. Cytuj
krzysiek923 1 647 Opublikowano 1 lipca 2023 Opublikowano 1 lipca 2023 Zabawne, że z tym powrotem Greenwooda to chyba nikt by już nie miał problemu, poza samym United, w którego interesie by ten powrót był. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 lipca 2023 Opublikowano 1 lipca 2023 Messi i Ronaldo to skazani oszuści podatkowi robiący przekręty na gigantyczne sumy. Jakiś sponsor miał z tym problem? A tutaj afera bo murzynowi odjebało z babą. On i tak już za ten błąd zapłacił siedząc na dupie przez 1,5 sezonu. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 2 lipca 2023 Opublikowano 2 lipca 2023 Gdzie chłop normlanie się z tą babą spotyka. moze zajebal, ale łobuz kocha najbardziej. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 2 lipca 2023 Opublikowano 2 lipca 2023 Ta cisza z De Geą jest dość niepoważna, wręcz śmieszna jak na profesjonalny klub. To także sygnał dla fanów i środowiska, że po 12 latach, ponad 500 meczach, 4 nagrodach Gracza Sezonu MU, piłkarz jest tak traktowany. Jeśli nigdy nie chcieli go przedłużyć nawet na niższej pensji, to naprawdę był czas to zakomunikować. Na razie jedyne newsy o Man United to te o nowych bramkarzach, jest kontakt z Interem w sprawie Onany, z Feyenoordem o Bijlowa, a plotki od dawna dotyczą niemal każdego bramkarza na rynku mdr. Takie subtelne info dla De Gei, gdzie widzi go klub. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 14 lipca 2023 Opublikowano 14 lipca 2023 Quote Mason Greenwood i Harriet Robson poinformowali na Instagramie, że 11 lipca zostali rodzicami! Łobuz kocha najbardziej Cytuj
ginn 788 Opublikowano 14 lipca 2023 Opublikowano 14 lipca 2023 (edytowane) Cytat David Ornstein: Od 2025 roku zawodnicy Premier League będą grać piłkami firmy Puma. Swoją drogą to ciekawe, że Puma jest w stanie przebijać finansowo taką potęgę jak Nike. Edytowane 14 lipca 2023 przez ginn Cytuj
ginn 788 Opublikowano 18 lipca 2023 Opublikowano 18 lipca 2023 (edytowane) Co tu się odjenbało to ja nie wiem. Do tej pory współpraca z Adidasem układała się znakomicie i każda koszulka była tylko lepsza, ale to co klepnęli na wyjazd w tym roku to kryminał Spoiler Ale jak mają zgarnąć potrójną koronę w tym sezonie, to te stroje mogą być nawet obsrane przez gołębie Edytowane 18 lipca 2023 przez ginn 1 Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 18 lipca 2023 Opublikowano 18 lipca 2023 Dobra to jak już gadu gadu to lecimy z mini ligą https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/6lawxd U mnie na razie po 2137 zmianach tak, aleeee ciągle myslę nad opcją Saka za Salaha, TAA za któregoś obrońce i może Onana na bramkę, czekam jak się wyjasni sytuacją z Rayą w Brentford i co będzie z Kanem w Tottenhamie, bo wtedy Son może też stać się ciekawszą opcją. Cytuj
ginn 788 Opublikowano 18 lipca 2023 Opublikowano 18 lipca 2023 Jesus z przodu? Odważnie. A gdzie Odegaard? Nie żebym się znał, bo w fantasy nigdy nie grałem Saka to w zasadzie gwarant dwucyfrówki, ale Salah swoją normę też pewnie wyrobi, choć tutaj to już powolutku forma na stałe będzie spadała. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 18 lipca 2023 Opublikowano 18 lipca 2023 36 minutes ago, ginn said: Jesus z przodu? Odważnie. A gdzie Odegaard? Nie żebym się znał, bo w fantasy nigdy nie grałem Saka to w zasadzie gwarant dwucyfrówki, ale Salah swoją normę też pewnie wyrobi, choć tutaj to już powolutku forma na stałe będzie spadała. Polecam zacząć, fajna zabawa i wkręca niesamowicie jak jesteś fanem Premier League Z napastnikami jest bieda ogólnie, możliwe, że po odejściu Kane'a do Bayernu postawie na skład z Haalandem w ataku i 5 pomocników premium. Cytuj
ginn 788 Opublikowano 18 lipca 2023 Opublikowano 18 lipca 2023 Chyba odpalę się w końcu w tym roku. Do kiedy można się rejestrować na nadchodzący sezon? 1 Cytuj
MarekCol 366 Opublikowano 18 lipca 2023 Opublikowano 18 lipca 2023 Kiedy chcesz. Nawet w trakcie, ale wiadomo, ze bez sensu. 2 godziny temu, Bartg napisał: postawie na skład z Haalandem w ataku i 5 pomocników premium. jakby to jeszcze było możliwe Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 18 lipca 2023 Opublikowano 18 lipca 2023 2 hours ago, MarekCol said: Kiedy chcesz. Nawet w trakcie, ale wiadomo, ze bez sensu. jakby to jeszcze było możliwe Wszystko się da, bramkarz 4.5 i 4, tania obrona i dwóch napastników 4.5 Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 19 lipca 2023 Opublikowano 19 lipca 2023 Quote Kai Havertz został 1ym piłkarzem w historii, który nie strzelił żadnego gola podczas MLS All-Star Cross & Volley Challenge. Miał 14 prób. No to już tylko może być lepiej. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 19 lipca 2023 Opublikowano 19 lipca 2023 Nie no te wrzutki strasznie chooojowe Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 19 lipca 2023 Opublikowano 19 lipca 2023 4 minutes ago, malin1976 said: Nie no te wrzutki strasznie chooojowe No najlepsze nie były, ale to był jak dla mnie typowy Havertz - niby umie wszystko, ale zawsze czegoś zabraknie. A to przy strzale, a to przy podaniu, a to szybkości. Cytuj
ginn 788 Opublikowano 19 lipca 2023 Opublikowano 19 lipca 2023 Wczoraj Ćwiąkała zrobił fajny odcinek o nowych nabytkach Arsenalu, no i ten Havertz to ciekawy przypadek. Wielu znanych ekspertów przypisuje mu pewne cechy i jak połączysz to w całość, to wychodzi piłkarz kompletny. W rzeczywistości jednak czegoś mi brakuje. Sam nie oglądałem go zbyt wiele w akcji, ale najczęściej mówi się o tym, że potrzebuje idealnej dla siebie pozycji, żeby odpalić z potencjałem. Lepszego miejsca niż dzisiejszy Arsenal z Artetą nie mógł sobie znaleźć. Gorąco liczę, że odpali, jednak ryzyko flopa też jest niemałe Ten turniej hamburgera to trochę beka, no ale jednak to pierwsze przyjęcie... Jutro w nocy grają z gwiazdami MLS, więc zobaczymy co pokaże Kai. Arteta się nim jara, więc mu ufam (do pewnego czasu) Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 19 lipca 2023 Opublikowano 19 lipca 2023 14 minut temu, ginn napisał: ten Havertz to ciekawy przypadek potrzebuje idealnej dla siebie pozycji, żeby odpalić z potencjałem. Najlepsza dla niego to ława. Cytuj
ginn 788 Opublikowano 20 lipca 2023 Opublikowano 20 lipca 2023 16 godzin temu, ginn napisał: Jutro w nocy grają z gwiazdami MLS, więc zobaczymy co pokaże Kai. Arteta się nim jara, więc mu ufam (do pewnego czasu) No i Havertz się odblokował... golem z woleja 1 Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 20 lipca 2023 Opublikowano 20 lipca 2023 Szybko poszło, ciekawe gdzie teraz PL będzie można oglądać, a KSW to już chyba do zaorania pójdzie xD Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 20 lipca 2023 Opublikowano 20 lipca 2023 8 hours ago, ginn said: No i Havertz się odblokował... golem z woleja To juz można ocierać łzy banknotami 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi