krzysiek923 1 647 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 (edytowane) "W Chelsea zawodnicy traktowali treningi profejsonalnie, zawsze byli punktualnie i nigdy się nie spóźniali. W Manchesterze United zdarzało się to praktycznie codziennie. Wśród zawodników, którzy regularnie przyjeżdżali na zajęcia spóźnieni byli Paul Pogba, Jadon Sancho i jeszcze kilku zawodników" - powiedział Matić w rozmowie z YU Planet. "Reszta z nas, która była punktualna, była zła z tego powodu i postanowiliśmy zadbać o dyscyplinę, powołując specjalną radę, której ja przewodziłem. Sporządziłem listę spóźniających się zawodników i wywiesiłem ją na ścianie w szatni. Podczas jednego sezonu potrafiliśmy zebrać 75 tys. funtów z samych kar za spóźnianie się. Planowaliśmy wydać te pieniądze na imprezę drużynową w Londynie, ale nie udało się ze względu na pandemię" Edytowane 5 grudnia 2023 przez krzysiek923 Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Na imprezę kurwa…. Widać profesjonalizm pełną gębą Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 wychodzi na to że za wąski stadion dla Armatek, nie mniej dobry mecz. Raya zawalił dwie bramki i Arteta znowu będzie drapał w głowę na kogo postawić.... Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Risotto Uratował dupe Rayi, któremu przyda się odpoczynek. 1 Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 piękny obrazek jak cała drużyna pobiegła Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Ale jakie mecze chore ostatnio w Premier League to nie mam pytań Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 PO CICHU w zimny wtorkowy wieczór w Luton kolejny absurdalny mecz, co ci miszczowie Anglii odwalają ostatnio w tej rywalizacji, no emocje. Ramsdale może jednak zostanie hehe. Kiwior na rzut oka cienko chyba. No a dzisiaj Man City kontynuuje tour po kandydatach, bo gra na Aston Villi. Też łatwo nie jest. Te wyniki i poziom ekipy, w której jednym z najlepszych piłkarzy jest Matty Cash, też mnie ciągle zadziwia. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 10 minutes ago, ogqozo said: . Te wyniki i poziom ekipy, w której jednym z najlepszych piłkarzy jest Matty Cash, też mnie ciągle zadziwia. Matty Cash od miesiąca jest jednym z najgorszych zawodników Villi akurat. W obronie fatalnie, w ataku niewiele, w meczu z Tottenhamem powinien dziękować sędziemu, że nie dostał 2 żółtych przed 35 minutą. Zresztą trener widzi co jest grane, bo gra coraz mniej. 1 Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 Komentujący ten mecz Kiwiora nie ocenili źle, jednak zaznaczyli że mało daje w ofensywie. Było to zresztą widać jak wszedł Zinczenko i bardziej to żarło Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 Mistrzostwo 2025 potwierdzone. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 777 - tyle dni minęło od ostatniej wygranej Manchesteru United na wyjeździe z rywalem z TOP 8. Czerwone Diabły pokonały w październiku 2021 roku Tottenham 3:0. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 Nadal podziwiam ich pozycję w tabeli, co tydzień jakiś nowy randomowy stat wychodzi, że coś tam źle przegrali nie wygrali najwięcej od 30 lat xD Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 7 minut temu, Bartg napisał: Nadal podziwiam ich pozycję w tabeli, co tydzień jakiś nowy randomowy stat wychodzi, że coś tam źle przegrali nie wygrali najwięcej od 30 lat xD No bo są regularni w ogrywaniu dolnej części tabeli w pasjonujących wymęczonych nudnych meczach na farcie lub przebłysku kogoś z tych przepłaconych grajków Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 Dzisiaj pojedynek przeciętnych drużyn, więc stawiam remis, ewentualnie wymęczoną wygraną MU. Cytuj
krzysiek923 1 647 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 United wpierdol, nie łudź się. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 Ten Hag w lidze nie przegrywa ze słabymi, gdyby tak było to by nie przetrwał listopada, a wygrał wszystkie mecze. Cytuj
krzysiek923 1 647 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 Chelsea nie gra stabilnie regularnie, ale jak się nakręcą psychicznie na dzisiaj to wystarczy na United, byle Jackson nie marnował. Walczyli ze Spurs, z City, to United tym bardziej. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 Po Chelsea spodziewałem się znacznie więcej w tym sezonie. Nowy trener, nowe pomysły, krótszy terminarz bez europejskich pucharów, a grają słabo. Także nie traktuje ich jako zagrożenia na dzisiaj. Cytuj
tlas 434 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 Dzisiaj potyczka dżumy z cholerą, ale United nie przegra. Cytuj
krzysiek923 1 647 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 16 minut temu, Zwyrodnialec napisał: Po Chelsea spodziewałem się znacznie więcej w tym sezonie. Nowy trener, nowe pomysły, krótszy terminarz bez europejskich pucharów, a grają słabo. Także nie traktuje ich jako zagrożenia na dzisiaj. No ale właśnie nie można jednoznacznie powiedzieć, że grają słabo, bo są mecze albo dłuższe momenty w meczach, gdzie grają bardzo dobrze, tylko później z niewiadomych powodów jakieś wylewy i regres, zmiana o 180, w kolejnym meczu lub połowie. No i kreują sytuacje, które później w znacznej części marnują, z nieszczęsnym Jacksonem na szpicy. Szkoda, że jeszcze tym meczu nie zagra Nkunku, chociaż w sumie w pierwszym meczu po powrocie też bym się cudów nie spodziewał. Oby grał Colwill a nie Kukureja. No i nie będzie Gallaghera, to może mecz skończy się 11 vs 11. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 Dziś nie jest 1. kwietnia i to nie Prima Aprilis. Harry Maguire piłkarzem listopada w Premier League. I cyk do gabloty Cytuj
krzysiek923 1 647 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 Widocznie jak gra chujowo to ma taki kaprys, bo psycha zajebiście silna. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 Potężny kapitan Bruno Fernandes Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 Chelsea to zdecydowanie najłatwiejszy rywal z jakim grali w tym sezonie. Przynajmniej po tych 20 minutach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi