Bartg 5 456 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja A co dopiero będzie, jak strzeli zwycięskiego gola w finale FA Cup? Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja ja jeszcze dodam jak United skończy ligę na 8 miejscu to będzie najniższy wynik w całej historii klubu Cytuj
ginn 785 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja (edytowane) Liczę, że dzisiaj Liverpool pyknie Aston Ville, żeby Tottenham mógł jeszcze żyć nadzieją skończenia na 4 miejscu. Wtedy powinien gryźć trawę w meczu z City Edytowane 13 maja przez ginn Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja (edytowane) nie wiem czemu l;inki z YT nie chca się wklejać https://youtu.be/iP8oTLokm9U?feature=shared Edytowane 13 maja przez Kaczi 1 Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja Też mocno na to liczę. Nie ma lepszego finału do tego sezonu niż wtorkowy mecz, w którym cały świat będzie liczyć na TOTTENHAM, żeby POKONALI MAN CITY, żeby URATOWAĆ ARSENAL. I świat. Nie może być lepszego zwieńczenia. 5-1 dla Man City zapewne będzie. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja Co za mecz pojebany xD Duran przypadkiem biodrem na 3:3 Cytuj
ginn 785 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Ładnie się odwala na koniec ligi. PL jak zawsze, dostarcza 2 Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Alez piłka bywa przewrotna, że cały Arsenal będzie kibicowal Tottenhamowi Cytuj
ginn 785 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Mam ziobro oczekiwań, ale przy stanie 0:0 to ostatnie minuty będę oglądał na stojaczka Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Ten deszcz był bardziej niebezpieczny niż atak United w tym sezonie 1 1 Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Zapraszam do postu tam widać jak się leje i bawiących się kibiców Arsenalu 16 hours ago, Kaczi said: nie wiem czemu l;inki z YT nie chca się wklejać https://youtu.be/iP8oTLokm9U?feature=shared 1 Cytuj
Grabek 2 775 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Somsiad przy wygranej jeszczr szanse na LM ma, wierze ze nie odpuszcza chlopaki Cytuj
ginn 785 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Ale ta kontra co wychodzili 4 na 2 to kryminał. Póki co bardzo dobrze wygląda Tottenham, mocny pressing, dużo gry szybką piłką, brakuje tylko Sona w formie. City z problemami i oby tak było do końca Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja zobaczymy będzie dla nas bardziej nerwowe 45 min niż dla kibiców Tottenhamu Cytuj
Grabek 2 775 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Np raz tam bramkarz kfc wybronil strzal chyba foddena, z kolei spurs z ta zjebana kontra tez sie prosza o wpierdol. kurwa no niech nawet bedzie ten remis W razie czego west ham tez nie ogorki ale wciaz… lepiej jako lider ostatnia kolejke startowac 1 Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja Kurde nie wiem kiedy ostatnio którykolwiek z grających w tym meczu klubów (Man City, Tottenham czy Arsenal) dostarczał mi takich emocji jak to spotkanie, stawka jest niepowtarzalna. Cytuj
Kaczi 821 Opublikowano 14 maja Opublikowano 14 maja jeden raz mogli by coś dobrze zrobić ten jeden jebany raz mogliby być użyteczni... no nic "kibicujemy" kogutom dalej... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi