ogqozo 6 574 Opublikowano 21 września Opublikowano 21 września Jutro MECZ NA SZCZYCIE. Podjara? Sam nie wiem, wyniki dobre, ale jakoś nie czuć formy w Arsenalu, poza tym że Raya dobrze broni. Szkoda, że Merino się połamał, byłem bardzo ciekaw. Partey naprawdę jest głównym kandydatem do zastąpienia w jedenastce. Rice gra "nie na swojej pozycji" podobno, nie wiem, w każdym razie jakoś nie widać w nim dominacji z zeszłego sezonu. Trossard był z Tottenhamem wpisany jako napastnik podobno, ale raczej grał jako pomocnik i to zazwyczaj głęboko. O formie Martinellego już głośno w mediach, bo cienka, i tutaj właśnie Trossard mógłby normalnie grać być może. Jesus może wróci do formy, ale patrząc na ten Tottenham to nie wrócił, Havertz więc naprawdę POWINIEN grać jako dziewiątka bo jest w tym zaje'bisty tak naprawdę. W skrócie to naprawdę poziom wymagany do wygrania tej ligi z Man City to na razie prezentują głównie Raya, Saliba i Saka, to wygląda trochę problematycznie. Z drugiej strony Man City z nową metodą "laga na Erlindzika" w tym sezonie i jakoś nie wiem co o nich myśleć, z highlightów widzę że Haaland i De Bruyne wymiatają jeszcze bardziej, a zespół dominuje, więc w takiej formie Arsenalowi może być ciężko. Patrząc na LM, czy byłoby też jednak dziwne nudne 0-0? Cytuj
ginn 803 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września No dzieje się, Haaland w swoim stylu, Rodri się łamie, a Calafiori w debiucie pięknie wyrównuje 1 Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Sędzia trochę w chuja zrobił tego Walkera Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Nawet jeśli był, to nasuwa się pytanie, czy nie powinien dać mu trochę więcej czasu z powrotem na swoją pozycję, skoro chwilę wcześniej go do siebie przywołał. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Sędziowanie na poziomie buraczanej ligi, co tu się odpierdala w ogóle Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Ok po powtórkach to jest głupi Trossard Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Beka wnusiu sedziowanie w tym meczu Cytuj
ginn 803 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Czułem, że Taylor odjebie i absolutnie się nie zawiodłem. To jest niepojęte Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Ewidentna żółta za wjazd w plecy bez zainteresowania piłką. Zamiast narzekać na sędziego miałbym pretensje do Trossarda za głupotę. Cytuj
ginn 803 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września (edytowane) Dyskusyjna, ale w takim momencie i w takim meczu nie dajesz drugiej żółtej w sytuacji, gdzie zawodnicy powinni już być dawno w szatni. Przecież tam już 8 minuta leciała Ale fakt, Trossard zachował się totalnie jak idiota Edytowane 22 września przez ginn 1 Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września W mojej opinii już bardziej dyskusyjne było to szybkie wznowienie Arsenalu. Ale tam znowu nie wiemy czy i kiedy był gwizdek. Cytuj
Kaczi 829 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Ja niestety nie mam jak oglądać na lotnisku jestem stoję w kolejce, zdać bagaż Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września (edytowane) Nie zdziwię się jeśli Arsenal to dowiezie do końca bo mimo początkowej przewagi City, weszli na swój poziom. Edytowane 22 września przez giger_andrus Cytuj
ginn 803 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Wszystko sprowadza się do tego, że Taylor nie dojechał na mecz, nie udźwignął presji i pokazał, jaki jest poziom niekonsekwencji w podejmowaniu decyzji w wielu meczach. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Komentatorzy viaplay twierdzą po przerwie że drugą żółta nie była za sam faul, a za odkopniecie piłki Cytuj
ginn 803 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Ciężko to będzie wybronić przy takim nacisku. Szykuje się jakiś rekord w posiadaniu piłki Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Straszna obrona Częstochowy, jakbym grał na buku to bym stawiał wszystko że będzie 3:2 Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września City nie wie co zrobić przed tą ścianą :> Cytuj
ginn 803 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Czułem, że wcisną w ostatniej minucie. Szkoda wyniku, ale tak trzymać City w 10 przez całą połowę to szacun. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi