ogqozo 6 551 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Ktoś mi dziś przypomniał, że Cole Palmer zaczął poprzedni sezon na ławce. Dopiero po 6 meczach, gdy Chelsea nie strzeliła gola Bournemouth, Nottingham, itd., Palmer wszedł do pierwszej jedenastki. Innymi słowy, chłopak ma właśnie za sobą jeden sezon faktycznego grania. I cóż to był za sezon. 28 goli, 16 asyst dla Chelsea. Kto by pomyślał ledwie zeszłego lata, że ten dryblas niemogący się przebić w Manchsterze City, który wiecznie wygląda jakby zastanawiał się ile jest 2+2, okaże się takim jakby wolniejszym Messim, geniuszem wizji i techniki. I to nie kiedyś jak dorośnie, ale natychmiast. Na pewno nawet Chelsea się tego nie spodziewała. A propos bicia rekordów, Man United pobiło swój sprzed roku - 8 punktów po 7 meczach to wyjątkowo mało. Nie mam nic do dodania po tym, co pisałem latem. Nie uważam, żeby zwolnienie ten Haga gwarantowało sukces - ale wiem na sto procent, że TYPOWO trener z takimi wynikami zostaje zwolniony, ale Ineos zaczął słuchać tekstów o "trofeach" i uwierzył. Co roku w lecie fani mówią "ale teraz jest inaczej, teraz przyszli DOBRZY piłkarze, nie źli jak ci co są", a potem nagle szok, ci piłkarze są źli, zawsze mówiłem że są źli hehe. Zwłaszcza de Ligt i Ugarte już ostro obrywają w mediach hehe. No jak to, przecież teraz to mieli być dobrzy piłkarze ściągnięci, fani Bayernu zwłaszcza płakali że Kąpany debil im najlepszego piłkarza sprzedaje by wzmocnić potężnie United. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października Kiwior się nie popisał dzisiaj Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października Kiwior super partia, wejść w 37 minucie, żeby dostać wędkę w 81 to trzeba być zdolnym. Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 19 października Opublikowano 19 października W dniu 5.10.2024 o 20:46, ginn napisał(a): W Chelsea to grał chyba jakiś brat bliźniak Havertza. To jak się ogarnął przez ostatni rok, no kapitalna sprawa. Arteta ostatnio powiedział, że "Havertz musi czuć się kochany i wspierany w zespole i wtedy pokazuje najlepszą wersję siebie". Ciężko się z tym nie zgodzić, już za Chelsea myślałem, że to właśnie taki typ piłkarza. 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Panowie, gdzie ogladacie Prmier League? Potrzebuje jakies namiary co do jak najlepszej jakosci obrazu Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Szukam czegos za free w bardzo dobrej jakosci, abonament odpada Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Apeluje o bana dla tego pana, nie promujemy piractwa na forum (a przynajmniej na jego otwartych działach). City uciekło katu z pod topora, a zaraz hit kolejki, wyczuwam grad bramek. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Havertz to jeden z niewielu w miarę jasnych punktów Arsenalu w tym sezonie. Saka, Raya, kto jeszcze zadowala jak nie Havertz? Raz jeszcze czerwona kartka daje fanom "możliwość" gadania o niej, a nie o tym, że i przed kartką cienko to wyglądało. Zawsze jest czerwona kartka, no i kontuzja Odegaarda, a teraz Saki. Ale były mecz że był i Odegaard, i Saka, i 11 piłkarzy cały mecz, i też nie grali porywającego futbolu... Coś tu średnio idzie w tym sezonie. Nie wiem kto może podskoczyć City na ten moment, Liverpool niby kapitalne wyniki, ale trochę mają fuksa chyba, że tylko 2 gole stracili, tego się nie da utrzymać chyba. Tak na oko, to wiem, kto mógłby podskoczyć City - nieistniejący zespół o nazwie "Tottenham tylko skuteczny pod bramką". Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Arsenal w tym sezonie to dopiero leci na fuksie, wcześniej byli i skuteczni i efektowni, a teraz momentami prezentują jakiś siermiężny futbol rodem z Ten Hagena. Wygrywają po indywidualnych przebłyskach zawodników z ofensywy, którzy obecnie są poza kadrą. City bez Rodriego jeszcze w niejednym meczu będzie miało problemy i wyniki na styku. Cytuj
ginn 789 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października (edytowane) W dniu 20.10.2024 o 18:00, Bielik napisał(a): Arsenal w tym sezonie to dopiero leci na fuksie, wcześniej byli i skuteczni i efektowni, a teraz momentami prezentują jakiś siermiężny futbol rodem z Ten Hagena. Wygrywają po indywidualnych przebłyskach zawodników z ofensywy, którzy obecnie są poza kadrą. City bez Rodriego jeszcze w niejednym meczu będzie miało problemy i wyniki na styku. Ciężko jest prezentować wypracowany styl bez głównego dyrygenta, więc Arteta musiał coś zmienić i podszedł do tego aż za bardzo pragmatycznie, ale fuks? Rozwiń, bo brzmi jak ocena wyników na podstawie flashscore'a. Edytowane 27 października przez ginn Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Ej Mati, widać po mnie? Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października podanie pana Palmera 1 Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października Wydawało się, że Havertz grał w Chelsea wieczność, a tymczasem "wszystko marnujący" Jackson już wyrównał jego bilans 20 bramek zdobytych w Premier League w barwach Chelsea Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października dziękuję pan Kiwior, kolejny spaniały występ Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 27 października Opublikowano 27 października W dniu 20.10.2024 o 17:21, ogqozo napisał(a): Havertz to jeden z niewielu w miarę jasnych punktów Arsenalu w tym sezonie. Saka, Raya, kto jeszcze zadowala jak nie Havertz? Raz jeszcze czerwona kartka daje fanom "możliwość" gadania o niej, a nie o tym, że i przed kartką cienko to wyglądało. Zawsze jest czerwona kartka, no i kontuzja Odegaarda, a teraz Saki. Ale były mecz że był i Odegaard, i Saka, i 11 piłkarzy cały mecz, i też nie grali porywającego futbolu... Coś tu średnio idzie w tym sezonie. Nie wiem kto może podskoczyć City na ten moment, Liverpool niby kapitalne wyniki, ale trochę mają fuksa chyba, że tylko 2 gole stracili, tego się nie da utrzymać chyba. Tak na oko, to wiem, kto mógłby podskoczyć City - nieistniejący zespół o nazwie "Tottenham tylko skuteczny pod bramką". Liverpool podskoczy a komentatorzy z viaplay zesrają się ze złości jak zobaczą Arsenal dopiero na trzecim miejscu . Strasznie stronnicze to ich komentowanie . Cytuj
ginn 789 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października (edytowane) Arsenal ma tyle samo punktów co w zeszłym sezonie przy nieporównywalnie trudniejszym terminarzu i strasznym szpitalu. Wtedy też dużo mówiło się na tym etapie rozgrywek, że Armaty nie dojeżdżają, a jak później odpaliły to był walec, więc byłbym bardzo ostrożny z oceną, kto na jakim miejscu zakończy. Szczególnie w obliczu coraz lepszej Chelsea. Klucz w tym, żeby odpowiednio zarządzać formą i błyszczeć nią w decydującej fazie sezonu, a 1/4 rozgrywek to niekoniecznie ten etap. Edytowane 28 października przez ginn Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Romano podaje, że łysy spadł z rowerka i wywalił się na głupi ryj. Van Nistelrooy ma być tymczasowym. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Szkoda, mieli szanse zahaczyć o strefę spadkową w następnej kolejce. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października To nie łysy jest tam problemem, już za czasów Mourinho to zarząd ma tam niedobór zwojów mózgowych. 1 Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października 7 minut temu, Figaro napisał(a): To nie łysy jest tam problemem, już za czasów Mourinho to zarząd ma tam niedobór zwojów mózgowych. Tak, a czego konkretnie ETH nie dostał, żeby punktować na boisku? Za mało Ajaksu w Manchesterze? 1 Cytuj
ginn 789 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Szkoda Łysego, będzie mi brakowało jego barwnych wypowiedzi 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października 27 minut temu, Figaro napisał(a): To nie łysy jest tam problemem, już za czasów Mourinho to zarząd ma tam niedobór zwojów mózgowych. Wspierali go jak nikogo. Dostał transferowe zachcianki i miał praktycznie cały nowy skład. Został zatrudniony po odejściu Solskjaera i gdy Rangnick prowadził klub tymczasowo, już wiedział gdzie będzie w przyszłym sezonie. Mógł z Ajaxu doglądać braki i co poprawić, ale nawet tego nie wykorzystał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi