Kaczi 822 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada no to ruszyła maszyna, obstawiam że nie będzie dłużej niż Ten Haag Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada Ja jakoś mam pozytywne przeczucie, że to nie będzie kolejny Andre Zwijasz-Bagaż. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada Co do "braku dyrygenta" i gadki sprzed dwóch stron. Odegaard zagrał kilka meczów w tym sezonie, i to nie tak, że wyglądały te mecze rewelacyjnie. Ogólnie wiadomo że różnie bywa, ale te męki mnie zadziwiają. Arsenal prawie cały mecz goni wynik, tym razem w jedenastu!, i znowu nie wygląda to jakoś mocno. Arsenal wie jak atakować - miażdżyli Leicester, Southampton, kanonada. Więc z tymi słabymi ekipami grają nadal swoje. Dziwna sprawa dla mnie, bo wydawało by się, że to jest właśnie sytuacja, że idziesz do góry z klubem - gracze są młodzi, są już zaznajomieni z klubem i jest stała jedenastka od dawna, powinni na tle reszty ligi mieć jak najmniej problemów, a nie tak blaknąć z formą. Liverpool stracił manadżera, City stagnacja i wiele kontuzji - to oni "powinni" mieć spadki (zresztą oba te kluby jakoś nie dominują tak na oko, ale wyniki mają przemocne). Tragedii nie ma tak kompletnie, ale jak myślałem, że Arsenal wskoczy na pierwsze miejsce, to teraz już jest wiele wątpliwości, na pierwsze to raczej na razie nie wskoczą, za to konkurencja o top 4/5/6 jest spora. Chelsea bez Enzo może być naprawdę dobra, Aston Villa to przecież lider Ligi Mistrzów. Brighton i Tottenham mogłyby powalczyć wysoko, gdyby były lepsze w przekładaniu okazji na gole. Cytuj
Hanza71 42 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada Forrest elegancko, z patalachami z londynu Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada ManU - Chelsea, nie było widać tej kolosalnej różnicy w tabeli. Jakby gospodarze byli bardziej skuteczni to byli nawet bliżej. Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada Rúben Amorim on Sporting to face Man City: “If we win, they will think the NEW SIR ALEX FERGUSON has arrived!”. “If the result is negative, the expectations about me will drop”. Amorim chyba czytałe posty ogqozo o trenerach i kibicach. Edu opuszcza Arsenal, no trochę szok jest. Cytuj
ginn 789 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada No dla mnie też zaskakujący news, bo zdaje się, że tworzyli fajny duet z Artetą. Podobno poszło o to, że chciał mieć większy wpływ na decyzyjność, na co zarząd nie zareagował pozytywnie. Wydaje mi się też, że nie był do końca takim masterem w transfery jakby się mogło wydawać. W ściąganiu zawodników i przekonywaniu do projektu to zawsze Arteta odkrywał kluczową rolę. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada Ma być takim Kloppem Marinakisa, zdaje się. Czyli ponad poziomem klubowym, będzie jakoś tam organizował projekt w stylu Red Bulla dla Olympiakosu, Nottingham Forrest i co on tam jeszcze ma. Pewnie też spora kasa, której dyrektor sportowy w Premier League może nie dostawać, z tego opisu to Edu może być wręcz ponad tymi klubami. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada City co ma dołek, Brighton moglo to dużo wyżej wygrać Cytuj
ginn 789 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada (edytowane) Ale co ten Liverpool punktuje od początku sezonu to nie mam pytań. Ciekawe kiedy przyjdzie pierwszy kryzys i jak sobie Arne z nim poradzi. Edytowane 10 listopada przez ginn 1 Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Wracamy do życia. Man City-Tottenham. Pep przegrał cztery mecze z rzędu. Tak źle nigdy nie było. Teraz Spurs, którzy już ich pokonali w pucharku (choć fakt, że nie był to dla City mecz na serio), a za tydzień Liverpool. Środek słabuje, a w meczu reprezentacji, Kovacić doznał kolejnego urazu i nie zagra przez ok. miesiąc. To oznacza, że rozczarowujący póki co Gundogan i Lewis lub Stones będą odpowiedzialni za środek. Jednakże dobry znak dla City to powrót De Bruyne. Tytuł się waży, nikogo nie zdziwi jeszcze powrót Man City do gry, ale mają tydzień, by to pokazać. Pep Guardiola podpisał oficjalnie przedłużenie kontraktu, na rok, z opcją na dwa. Zapewniał, że dochodzenie w sprawie zbrodni Man City nie miało nigdy wpływu na jego decyzję. "Jeśli nas zrelegują do Conference, będziemy awansowywać z powrotem". Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Kurde fani nie kłamali że to przez brak Odegaarda, wrócił Odegaard i Arsenal rządzi na boisku przeciwko jakże wysokiemu w tabeli Nottingham Forest. Cytuj
ginn 789 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Co ten City? Idą po 5 przegraną z rzędu? Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Niesamowity poziom ligi. 5 porażka z rzędu i nadal 2 miejsce. 1 Cytuj
krzysiek923 1 659 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu jak guardiola publicznie powiedział przed sezonem, że nie ma już dalszej motywacji do wygrywania kolejnego mistrzostwa z city, no to i na piłkarzy się przełożyło może, w każdym razie dziwny zbieg okoliczności Cytuj
ginn 789 Opublikowano 44 minuty temu Opublikowano 44 minuty temu (edytowane) No ciekawe czym jest podyktowany taki zjazd. Sytuacja bezprecedensowa. Edytowane 42 minuty temu przez ginn Cytuj
Rash 240 Opublikowano 23 minuty temu Opublikowano 23 minuty temu Za tydzień przyjeżdzają na Anfield także ten... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi