Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1331

• ogqozo

1276

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1134

Opublikowano

No i bardzo dobrze. Mają prawa do wszystkich meczów, mają dodatkowe kanały stworzone na Ligę Mistrzów, więc po pierwsze, pewnie do tej paczki Super Sport trafią prawa, a dwa, jak się postarają, to są w stanie pokazać wszystkie mecze w kanałach dostępnych przez satelitę albo kablówkę. 

Opublikowano

Trafiła kosa na kamień, bo Man City to już jakiś fenomen, kurde, oni przegrali nawet z Juventusem, który prawie nigdy nie wygrywa meczów, tylko remisuje lol. Na przestrzeni ostatnich dwóch miesięcy, patrząc na wyniki, Man City jest jedną z najgorszych drużyn w Europie lol.

...I mimo to nadal jakoś nie mogę sobie wyobrazić, że przegrywają dziś z Man United. Nie wyglądali źle przeciw Nottingham, szkoda tylko że podarowali im kilka goli, ale obecny Haaland to nie Morgan Gibbs-White, będzie ciężko. Obiektywnie, podpiecznych nareszcie dobrego trenera Amorima trzeba by uznać za lekkich faworytów w tej walce ślepego z kulawym.

Opublikowano

Cudowny prezent na świata United!!!!!!!

1-2-8 cudowny bilans sąsiada w ostatnich 11 meczach, mało co tak cieszy jak nieszczęście sąsiada xdd

Opublikowano

A Chelsea nierówno, ale ogólnie bardzo dobze, ofensywnie, piłką, dużo okazji, nie dali za wiele przeciwnikowi. Znienawidzony przez fanów Sanchez też obronił trochę, gdy trzeba było.

Naprawdę świetnie wyglądająca ekipa, od czasu tej porażki z Man City na otwarcie. A latem czytałem w internecie tyle durnot na temat tego, że niby będą walczyć o utrzymanie (lol), do dzisiaj nie wiem dlaczego, że mnie to w sumie cieszy teraz. 

Zdecydowanie najmłodsza ekipa w lidze - kurde, może nawet najmłodsza w historii ligi - a już tylko 5 punktów za liderem. Co więcej, terminarz mają teraz łatwy, więc seria zwycięstw może jeszcze potrwać.

Man City za to oficjalnie spadło ze strefy pewnego awansu do LM, za Nottingham. Kurde ciekaw jestem co oni zimą zrobią, żeby spróbować ogarnąć ten kryzys, bo jeden sezon bez LM i utraty wiary że są niezawodni może na dłuższą metę ich niesamowicie dużo kosztować.

Opublikowano

Na logikę tego katastroficznego nagłego spadku formy City gdzie każdy piłkarz łącznie z trenerem nie dojeżdża na mecz, gdzie nawet legendarne posiadanie piłki się nie zgadza, nie idzie wytłumaczyć. Jakby ich na jesień na treningu ludziki z Kosmicznego Meczu odwiedzili i ukradli talent. 

Na razie dalej myślę że jest to mimo wszystko chwilowe i wcześniej niż później zaczną normalnie punktować ale to samo kiedyś myślałem o porażkach Leicester w sezonie co zrobili mistrza xd

Opublikowano

Chwilowe to by były 2-3 porażki, a nie 8 w ciągu 1.5 miesiąca. Wychodzi, że tam Foden z Haalandem ciagneli 99% gry, a pierwszy jest cały sezon totalnie bez formy, a drugi tą formę stracił ostatnio. Do tego Guardiola dziwnie miesza w składzie, Mateusz Nunes na boku obrony? No widzieliśmy co wczoraj odjebał przy karnym dla United. Rotacja w bramce? Bez sensu, Ortega wyglądał pewnie, a Ederson kolejny mecz zawala gola, to samo było w dwóch ostatnich meczach ligi mistrzów.

Opublikowano

Walker bez formy, Rodri który trzymał środek pola kontuzjowany, Bruine zapomniał jak podawać, Grealish wykręca gorsze liczby niż Antony. 

Co do United to szacun dla trenera bo widać powoli jakiś pomysł na grę, fantastycznie poprawił poruszanie się piłkarzy na boisku, świetnie rotuje składem i trzyma na razie za mordę ta ekipę (rash i garnacho poza składem), do tego Amad dostał wreszcie szansę gry gdzie u Łysego jej nie miał. Oby wytrzymał fochy składu, zarząd był za nim i zrobił wreszcie wietrzenie składu w okienkach i dobre transfery do klubu.

Opublikowano

"Jak informuje Tribuna, Mychajło Mudryk uzyskał pozytywny wynik testu antydopingowego!

23-latek na ten moment zrobił tylko test A, wszystko potwierdzić ma również próbka B, o której wykonanie poprosił sam piłkarz.
Z innych ukraińskich źródeł wynika, że substancja to meldonium, czyli środek, który zmniejsza obszar zawału mięśnia sercowego oraz pomaga w zapobieganiu arytmii czy migotaniu komór."

:obama: