ogqozo 6 641 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Jestem pod wrażeniem - po wszystkim co opisałem, Tottenham nadal PRZEGRAŁ Z EVERTONEM I LEICESTER, co jednak nie wzbudziło we właścicielach uczucia, że powinni zmienić trenera. Osobiście nie jestem wielkim wyznawcą, że zmiana trenera od razu coś poprawi na dłuższą metę. Tak samo mówiłem po zeszłym sezonie o ten Hagu. Ale, wow, chyba jeszcze nie widziałem, żeby ktoś przetrwał taką formę, jak Tottenham mający przez parę miesięcy wyniki jak druga najgorsza drużyna w lidze (bo jednak Southampton, idące po rekord, nadal nie do pobicia... czy raczej, nie do niepobicia). Cytuj
Hanza71 40 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Forest krolowie, co taka cisza w temacie Cytuj
giger_andrus 3 239 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Szczerze chciałbym żeby Man United spadli do Championship, żeby w tym klubie coś wreszcie pyerdolnęło. Cytuj
Bartg 5 574 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego United Kiedy myślisz, że nie będzie gorzej Amorim wystawia Mainoo na 9, dostaje wpierdol od Palace i jeszcze Martinez zapewne zerwal wiezadla. 1 Cytuj
ginn 839 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Ależ wpierdol, milutko odkuć się za te wszystkie lata. Najbardziej jednak cieszy to jak chłopaki z akademii rosną. MLS i Nwaneri to grajki na pierwszy skład w kolejnym sezonie. Cytuj
krzysiek923 1 823 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Skelly to widzę zadziorny jest, cieszynka Haalanda Cytuj
Bartg 5 574 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Just now, krzysiek923 said: Skelly to widzę zadziorny jest, cieszynka Haalanda Cytuj
Daffy 10 767 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Ależ ich zgwałcili, do pełni szczęścia brakuje mi tylko tego że najchujowsze City od 10 lat i tak jest o trzy długości lepsze niestety niż moje kochane United Cytuj
ginn 839 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego 18 minut temu, Bartg napisał(a): W ramach trollingu, zaraz po meczu speaker na stadionie puścił Humble w wykonaniu Lamara, więc można już przyjąć, że zażarło w popkulturze Cytuj
Kaczi 850 Opublikowano środa o 21:22 Opublikowano środa o 21:22 jak można w przeciągu kilku dni być drużyną która jedzie po City a potem dostaje ciężki oklep od Newcastle?! Cytuj
malin1976 110 Opublikowano czwartek o 05:26 Opublikowano czwartek o 05:26 Takie City aktualnie . Mogą mieć wywalone na ten sezon bo zaraz kara wpadnie i nie ma o co grać za bardzo . Cytuj
giger_andrus 3 239 Opublikowano piątek o 09:04 Opublikowano piątek o 09:04 A Newcastle z kolei jest zabójcze z napadziorami Isak, Gordon i Murphy. W Arsenalu szpital ofensywny. Cytuj
Bartg 5 574 Opublikowano sobota o 00:03 Opublikowano sobota o 00:03 United wygrywa w fa cup po takim spalonym, ale ponieważ na tym etapie nie ma varu to chuj tam uznajemy Cytuj
Hanza71 40 Opublikowano sobota o 13:24 Opublikowano sobota o 13:24 (edytowane) Leyton bylo blisko, City poziom 3 ligi. Edytowane sobota o 14:13 przez Hanza71 Cytuj
krzysiek923 1 823 Opublikowano sobota o 18:06 Opublikowano sobota o 18:06 Antony w Betisie 2 mecze i 2 razy MOTM co te junajted robi z ludźmi to ja nawet nie Cytuj
ogqozo 6 641 Opublikowano sobota o 19:36 Opublikowano sobota o 19:36 Ludzie na pewno klikają bo to Antony, z wielkiego Manchesteru United. Dobrze, że strzelił gola, ale że najlepszy na boisku... raczej tak poza tym internetowym fame'em to nie wiem, czy ktoś by tak powiedział. Mbappe dostaje te nagrody gracza meczu praktycznie co spotkanie, choć czasem jednocześnie ludzie na to klną że źle że dostał lol. No, Mbappe tak naprawdę gra dobrze, ale te ankiety internetowe raczej mają swoje prawa też. Zaraz derby o MISZCZA normalnie, Atletico naprawdę może to zrobić. Tchouameni już pewnie nie pamięta, że kiedyś był czymś innym niż stoperem, obok niego Raul Asencio. Atletico jak najbardziej gra na poziomie, że może myśleć o mistrzostwie, nawet jak tracą punkty to po dobrej grze. Jedni mają Mbappego, drudzy kurde grają tę fliki flakę cudowną, a skubani z Atletico mogą znowu to zrobić. edit: Hm, teraz patrzę że Antony, Betis ale temat Premier League, whatever. Cytuj
Hanza71 40 Opublikowano niedziela o 01:04 Opublikowano niedziela o 01:04 Na chuj ogorku piszesz w tematach chuja o nich weidzac 1 1 Cytuj
Bartg 5 574 Opublikowano niedziela o 19:10 Opublikowano niedziela o 19:10 I Slot sie przejechał wystawiając rezerwy na Plymouth, nie takie numery z Puchaczem i ekipa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi