Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem pod wrażeniem - po wszystkim co opisałem, Tottenham nadal PRZEGRAŁ Z EVERTONEM I LEICESTER, co jednak nie wzbudziło we właścicielach uczucia, że powinni zmienić trenera.

Osobiście nie jestem wielkim wyznawcą, że zmiana trenera od razu coś poprawi na dłuższą metę. Tak samo mówiłem po zeszłym sezonie o ten Hagu. Ale, wow, chyba jeszcze nie widziałem, żeby ktoś przetrwał taką formę, jak Tottenham mający przez parę miesięcy wyniki jak druga najgorsza drużyna w lidze (bo jednak Southampton, idące po rekord, nadal nie do pobicia... czy raczej, nie do niepobicia). 

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1346

• ogqozo

1301

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1140

Opublikowano

Ależ wpierdol, milutko odkuć się za te wszystkie lata. Najbardziej jednak cieszy to jak chłopaki z akademii rosną. MLS i Nwaneri to grajki na pierwszy skład w kolejnym sezonie.

Opublikowano

Ależ ich zgwałcili, do pełni szczęścia brakuje mi tylko tego że najchujowsze City od 10 lat i tak jest o trzy długości lepsze niestety niż moje kochane United

Opublikowano
18 minut temu, Bartg napisał(a):

Stay humble eh, stay humble” — Haaland to Arteta after the final whistle :  r/soccer

W ramach trollingu, zaraz po meczu speaker na stadionie puścił Humble w wykonaniu Lamara, więc można już przyjąć, że zażarło w popkulturze :leo:

Opublikowano

Ludzie na pewno klikają bo to Antony, z wielkiego Manchesteru United. Dobrze, że strzelił gola, ale że najlepszy na boisku... raczej tak poza tym internetowym fame'em to nie wiem, czy ktoś by tak powiedział.

Mbappe dostaje te nagrody gracza meczu praktycznie co spotkanie, choć czasem jednocześnie ludzie na to klną że źle że dostał lol. No, Mbappe tak naprawdę gra dobrze, ale te ankiety internetowe raczej mają swoje prawa też.

Zaraz derby o MISZCZA normalnie, Atletico naprawdę może to zrobić. Tchouameni już pewnie nie pamięta, że kiedyś był czymś innym niż stoperem, obok niego Raul Asencio. Atletico jak najbardziej gra na poziomie, że może myśleć o mistrzostwie, nawet jak tracą punkty to po dobrej grze. Jedni mają Mbappego, drudzy kurde grają tę fliki flakę cudowną, a skubani z Atletico mogą znowu to zrobić.

edit: Hm, teraz patrzę że Antony, Betis ale temat Premier League, whatever.