Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1350

• ogqozo

1310

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1140

Opublikowano

Nie wierzę w to. Nie widzę w ich grze nic, co by mi sugerowało, że tak grając można się utrzymać na topie.

Trochę szczęścia, trochę faktu że top ligi gra w Europie masę meczów a oni nie. Sels broni sporo strzałów w wygranych jednym golem, itd.

Serio nadal bardziej jak widzę Bournemouth to myślę "wow, grają jak dobra ekipa, jakby jeszcze im dołożyć lepszych piłkarzy to mogą nawalać goli". Forest - nie kojarzę meczu, żeby mnie rozwalili. Nadal nie stawiałbym kasy, że skończą w Lidze Mistrzów. Powinni to utrzymać, ekipy poniżej nich też nie mają regularnej formy, ale nie zdziwiłbym się.

Opublikowano

𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋: New rule has now been approved for goalkeepers from next season! If goalkeeper holds the ball for more than 𝟖 𝐬𝐞𝐜𝐨𝐧𝐝𝐬… the referee will award a 𝐜𝐨𝐫𝐧𝐞𝐫 𝐤𝐢𝐜𝐤 to opposing team.

:banderas:

Opublikowano

Paradoksy futbolu. Żeby do czegoś zniechęcić... osłabiają karę za to.

Ale to fakt - reguła 6 sekund jest bardzo rzadko gwizdana, bo sędziowie ewidentnie się boją dawać tak dużej kary za taką "drobną" rzecz jak kilka sekund więcej trzymania piłki na końcu boiska (ponadto mam wrażenie, że rzuty wolne pośrednie spod samej bramki ich przerażają, bo za trudno ogarnąć wszystko, co się dzieje w ich trakcie, każdy taki wolny pośredni to masa pierdolenia się i nikt z piłkarzy nie wie, co do końca wolno). Niby oficjalnie powinni się kierować zasadami, a nie tym co sami czują, że ma dobry albo niedobry vibe! Ale tego nie robią.

Teraz niby będzie więcej czasu i mniejsza kara, ale pewnie po to, by sędziowie zaczęli faktycznie to w ogóle gwizdać lol.