Hanza71 35 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego A ja czekam czy ten sezon dla Forest bedzie cos wiecej niz one hit wonder. Cytuj
ogqozo 6 702 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Nie wierzę w to. Nie widzę w ich grze nic, co by mi sugerowało, że tak grając można się utrzymać na topie. Trochę szczęścia, trochę faktu że top ligi gra w Europie masę meczów a oni nie. Sels broni sporo strzałów w wygranych jednym golem, itd. Serio nadal bardziej jak widzę Bournemouth to myślę "wow, grają jak dobra ekipa, jakby jeszcze im dołożyć lepszych piłkarzy to mogą nawalać goli". Forest - nie kojarzę meczu, żeby mnie rozwalili. Nadal nie stawiałbym kasy, że skończą w Lidze Mistrzów. Powinni to utrzymać, ekipy poniżej nich też nie mają regularnej formy, ale nie zdziwiłbym się. Cytuj
Hanza71 35 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Ja tez, teraz wieksze gadanie o nowym stadionie, niz o wzmocnieniach. Cytuj
krzysiek923 1 846 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca 𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋: New rule has now been approved for goalkeepers from next season! If goalkeeper holds the ball for more than 𝟖 𝐬𝐞𝐜𝐨𝐧𝐝𝐬… the referee will award a 𝐜𝐨𝐫𝐧𝐞𝐫 𝐤𝐢𝐜𝐤 to opposing team. Cytuj
ogqozo 6 702 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Paradoksy futbolu. Żeby do czegoś zniechęcić... osłabiają karę za to. Ale to fakt - reguła 6 sekund jest bardzo rzadko gwizdana, bo sędziowie ewidentnie się boją dawać tak dużej kary za taką "drobną" rzecz jak kilka sekund więcej trzymania piłki na końcu boiska (ponadto mam wrażenie, że rzuty wolne pośrednie spod samej bramki ich przerażają, bo za trudno ogarnąć wszystko, co się dzieje w ich trakcie, każdy taki wolny pośredni to masa pierdolenia się i nikt z piłkarzy nie wie, co do końca wolno). Niby oficjalnie powinni się kierować zasadami, a nie tym co sami czują, że ma dobry albo niedobry vibe! Ale tego nie robią. Teraz niby będzie więcej czasu i mniejsza kara, ale pewnie po to, by sędziowie zaczęli faktycznie to w ogóle gwizdać lol. Cytuj
ginn 881 Opublikowano sobota o 06:47 Opublikowano sobota o 06:47 W dniu 1.03.2025 o 15:26, krzysiek923 napisał(a): 𝐎𝐅𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋: New rule has now been approved for goalkeepers from next season! If goalkeeper holds the ball for more than 𝟖 𝐬𝐞𝐜𝐨𝐧𝐝𝐬… the referee will award a 𝐜𝐨𝐫𝐧𝐞𝐫 𝐤𝐢𝐜𝐤 to opposing team. Arsenal lubi to Cytuj
ogqozo 6 702 Opublikowano sobota o 15:52 Opublikowano sobota o 15:52 Oczywiście zaraz po byciu graczem tygodnia w LM i uratowaniu Liverpoolu przed 1000x trudniejszym meczem niż jakikolwiek inny w sezonie, Alisson robi to, i przegrywają u siebie z Southampton lol. Niezła padaka, nie wiem czemu w ogóle grają podstawową jedenastką. Jakby po tym wszystkim przegrali z ekipą, która tym samym zapewnia sobie NIEnajgorszy sezon w historii, to by było coś. Cytuj
ogqozo 6 702 Opublikowano sobota o 16:40 Opublikowano sobota o 16:40 Pierwsza połowa była dość cienka no. Cytuj
Hanza71 35 Opublikowano sobota o 17:15 Opublikowano sobota o 17:15 Wynik koncowy calkiem spoko, zobaczymy co jutro Arsenal pokaze, no i City sie w Nottingham wysypalo. Cytuj
ogqozo 6 702 Opublikowano niedziela o 17:08 Opublikowano niedziela o 17:08 Leicester po zatrudnieniu van Nistelrooija wygrali jeden mecz, remis, efekt nowej miotły, ale od tego czasu wszystko przegrywają lol. Z przerwą na Tottenham. I nie jest to przypadek, dzisiaj głównie bramkarzowi zawdzięczają tylko 1-0 w plery. 12 porażek w ostatnich 13 meczach. Vardy chyba jednak się tak naprawdę zestarzał, koleś nie istnieje. Wywalili Coopera, bo walczył o utrzymanie, teraz nawet nie walczą o utrzymanie hehe. Spadkowicze są teraz raczej pewni, cała trójka na dole zdecydowanie odstaje poziomem. Wolves jednak coś grają, miewają przewagę w meczu, nawet często. Reszta ponad nimi kompletnie bezpieczna, choć wiadomo, że to zabawne, że są to Man United, West Ham i Everton. Cytuj
Daffy 10 836 Opublikowano niedziela o 17:51 Opublikowano niedziela o 17:51 Kiedy setki marnuje United w drugiej połowie xdddd Cytuj
Bielik 773 Opublikowano niedziela o 20:51 Opublikowano niedziela o 20:51 Myślałem po meczu z Newcastle, że Zirkzee jest stracony, ale ogarnął się chłopak czego nie można powiedzieć o Hojlundzie - bez kontrowersji jest to najgorszy napastnik w lidze. Arsenal już po zawodach w walce o mistrzostwo. Pozostaje dopingować bornmuf bo grają naprawdę fajną piłkę i pierwszy raz zgodzę się z ogórkiem, że Forest to nie ma żadnej magii tylko piekielnie szybkie skrzydła Elanga Hudson Odoi i to by było na tyle, w tym sezonie widocznie to wystarczy. Cytuj
malin1976 109 Opublikowano poniedziałek o 14:03 Opublikowano poniedziałek o 14:03 Zapomniałeś o pewnym Nowozelandśczyku który nie biega po skrzydłach i strzela jak na zawołanie . Wyśmiewany transfer za 40 baniek Gibbs White też coś tam pyka w tej ofensywnej formacji . A że z tyłu się wszystko zgadza więc magia chyba jednak jest . Najgorsze w tej lidze są drużyny bez obrony jak Tottenham z geniuszem Porro i tak chwalonym po wszystkich porażkach niby obrońcą Gray'em . O zbieraninie nasprowadzanej przez poprzednika Pottera w West Hamie nawet nie ma co wspominać . No i na koniec jak oglądam United to wnerwia mnie że pozbyli się McTomminay'a a teraz chodzą słuchy że zaraz Mainoo wyleci . Cytuj
Daffy 10 836 Opublikowano wczoraj o 10:14 Opublikowano wczoraj o 10:14 Cięcia etatów, ban na obiady i wyyebanie się na niepełnosprawnych jak widać przyniosło takie oszczędności, że właśnie przed chwilą oficjalnie Manchester United ogłosił plan budowania nowego stadionu na 100tys Jebaniutkie Glazery i Ineos jeszcze widzę że dystansik mają bo jest taki cyrk w klubie, że nowy stadion będzie wyglądać jak cyrk z zewnątrz xdddd Cytuj
Kaczi 852 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu będzie drugi Tottenham, zajebisty stadion i nic więcej. Trochę żal United, taka bogata historia a jednak odkąd sir Alex poszedł na emeryturę to nie dzieje się najlepiej. Mogliby zainwestować w młodzież, lub o ile się dla polepszyć warunki do rozwoju chociaż te zapewne mają topowe. Taki Antony po przejściu do Betisu to jak inny człowiek, coś dziwnego musi się tam dziać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi