ogqozo 6 727 Opublikowano wtorek o 20:53 Opublikowano wtorek o 20:53 Saka wrócił. Najgorszy okres braków raczej za Arsenalem. Nic wielkiego się nie stało. Jak było drugie miejsce, tak spokojnie jest drugie miejsce. Pierwszego by, myślę, nie było obojętnie, czy by nie kupili Gyokeresa czy innego Isaka. W Lidze Mistrzów - 7-1 i wszystko przed nimi. Merino zagrał bodaj 7 meczów jako środkowy napastnik, i ogólnie wypadł ok. Większość prawdziwych napastników w lidze by tak chciała, jak on. Ogólnie nie ma wielkiego problemu, tak jak się spodziewałem. Jasne, klub nie walczy o tytuł z Liverpoolem i nie dominuje. Można się śmiać niby. Ale w tak zaciętej lidze, 18 ekip jest poniżej nich. Myślę, że, realistycznie, ich plan się sprawdza, lepiej niż średni oczekiwany efekt. Nottingham już chyba dociągnie trzecie miejsce, w każdym razie, sensacja i niemożliwe staje się faktem, Liga Mistrzów jest raczej ich. Chelsea, Man City, Newcastle itd. będą się bić nadal. Zdolność podopiecznych Nuno do grania średniego meczu i wygrania go jest dla mnie imponująca. Kurde, Tottenham pewnie marzy właśnie o takim trenerze. A czekaj... Cytuj
Bartg 5 667 Opublikowano wtorek o 21:05 Opublikowano wtorek o 21:05 Saka wrócił, ale kontuzji doznal Gabriel, nie wyglądalo to dobrze. Świetnie zagral za niego Kiwior, no ale Kiwior na Real to nie wiem. Cytuj
Bartg 5 667 Opublikowano wczoraj o 10:37 Opublikowano wczoraj o 10:37 Memczester United w pigułce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi