Skocz do zawartości

Premier League

Featured Replies

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Derby Liverpoolu zaskakująco rozrywkowe. Już cztery gole i wszystkie w zasadzie dziełem nieudolności obronnej tego czy innego.

Opublikowano

Samobój Luiza. xD

Van Persie i 2-0. xDDDDDDDD

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Jak na razie wygląda na to, że w czwartej minucie mecz w zasadzie się skończył. Ale może jakiś błysk Maty czy coś tam się wydarzy w drugiej połowie. Byłoby dobrze, mam fatalną kolejkę w fantasy.

Dobre zakończenie połowy. Chelsea chociaż się wzięła do roboty. Walka w parterze Hazarda z Rooneyem pod polem karnym - nice. No i kolejny gol ze stałego fragmentu wywalczonego przez Hazarda. Zbyt trudno go złapać w tej lidze, zbyt trudno.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

United, prepare your anus.

Chociaż przy stanie 2-2 Czerwoni wezmą się do roboty w końcu.

Opublikowano

Hahaha sędzia wymiata, Torres wylatuje za druga zolta bo go Evans sfaulowal :potter:

Opublikowano

United jak zawsze może liczyć na niespotykaną nigdzie w Europie pasję, ambicję i zaangażowanie. I może jakieś inne czynniki.

Opublikowano

turbokozak siędzia

Opublikowano

Sprawiedliwość triumfuje normalnie.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

zawsze na Stamford sedziowie pomagali czelsi wiec choc raz jest na odwrót.

3714abad28e8e8bd.jpg

Opublikowano

CLATTENBURG 3: 2 Chelsea

Opublikowano

smutno się ogląda takie odpier.dalanie sędziego

Opublikowano

Chelsea mi nie żal, też zawsze w razie potrzeby dostaną pomoc. Żal mi może być ewentualnie tych pozostałych, "słabszych" ekip, których np. nie będę oglądał w Lidze Mistrzów, bo musi awansować zawsze ta sama elitka.

Edytowane przez ogqozo