Opublikowano 28 października 201212 l Derby Liverpoolu zaskakująco rozrywkowe. Już cztery gole i wszystkie w zasadzie dziełem nieudolności obronnej tego czy innego.
Opublikowano 28 października 201212 l Samobój Luiza. xD Van Persie i 2-0. xDDDDDDDD Edytowane 28 października 201212 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 28 października 201212 l Jak na razie wygląda na to, że w czwartej minucie mecz w zasadzie się skończył. Ale może jakiś błysk Maty czy coś tam się wydarzy w drugiej połowie. Byłoby dobrze, mam fatalną kolejkę w fantasy. Dobre zakończenie połowy. Chelsea chociaż się wzięła do roboty. Walka w parterze Hazarda z Rooneyem pod polem karnym - nice. No i kolejny gol ze stałego fragmentu wywalczonego przez Hazarda. Zbyt trudno go złapać w tej lidze, zbyt trudno. Edytowane 28 października 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 28 października 201212 l United, prepare your anus. Chociaż przy stanie 2-2 Czerwoni wezmą się do roboty w końcu.
Opublikowano 28 października 201212 l Na razie Ivanovic postanowil wylecieć - będzie ciekawie :potter:
Opublikowano 28 października 201212 l Hahaha sędzia wymiata, Torres wylatuje za druga zolta bo go Evans sfaulowal :potter:
Opublikowano 28 października 201212 l United jak zawsze może liczyć na niespotykaną nigdzie w Europie pasję, ambicję i zaangażowanie. I może jakieś inne czynniki.
Opublikowano 28 października 201212 l zawsze na Stamford sedziowie pomagali czelsi wiec choc raz jest na odwrót.
Opublikowano 28 października 201212 l Sprawiedliwość triumfuje normalnie. Edytowane 28 października 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 28 października 201212 l zawsze na Stamford sedziowie pomagali czelsi wiec choc raz jest na odwrót.
Opublikowano 28 października 201212 l Chelsea mi nie żal, też zawsze w razie potrzeby dostaną pomoc. Żal mi może być ewentualnie tych pozostałych, "słabszych" ekip, których np. nie będę oglądał w Lidze Mistrzów, bo musi awansować zawsze ta sama elitka. Edytowane 28 października 201212 l przez ogqozo