Blaise 3 603 Opublikowano 10 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2009 Kroolik:Przejrzyj sobie inne fora o tematyce piłkarskiej.Tam aż roi się od idiotów dalej myślących w kategoriach Galacticos.Dlatego jako fan Realu walczę z tym stereotypem.I nic więcej.Ja myślę,że Chelsea równie szybko jak wspięła się na szczyty równie szybko z nich zleci.Wolałem tą starą Chelsea z Zolą,Hasselbainkiem,Cudicinim w bramce Melchiotem...2001 wróć Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 10 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2009 1999 wróć ! potrójna korona... Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 10 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2009 Chelsea kibicowalem tylko gdy gral tam Gullit... Od tego czasu nie zdarzylo mi sie, choc bardzo cenie Lamparda i Drogbe... No i troche smieszy mnie jak ktos Chelsea sprzed paru lat nazywa stara Chelsea Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 10 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2009 No dzisiaj na ESPN Classic był mecz Chelsea z sezonu 1999/2000, więc jak widać tak to jest traktowane. Zabawne, bo wielu piłkarzy z tamtych sezonów z powodzeniem gra dalej, a i starzy specjalnie nie są. Przykładowo jeśli ktoś w tamtym sezonie miał lat 18-19, to teraz jest jeszcze piłkarzem w kwiecie wieku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 11 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2009 Guus Hiddink będzie od przyszłego tygodnia trenował Chelsea Londyn. Holender ma prowadzić zespół do końca sezonu, równolegle będzie selekcjonerem reprezentacji Rosji. Hiddink będzie pracował w Chelsea... za darmo. - Nie podpisałem kontraktu. Tu nie chodzi o pieniądze - wyjawił. hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilpolpak 61 Opublikowano 11 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2009 haha no to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza
Linek 187 Opublikowano 11 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2009 Tak, trener Chelsea będzie pracował za darmo, ale tak zupełnie z zaskoczenia trener Rosji dostanie mega podwyżkę Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilpolpak 61 Opublikowano 11 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2009 ja czytałem na str. i nigdzie nie przeczytałem że za free będzie pracował ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 12 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2009 Obejrzalem sobie mecz Hiszpania - Anglia i tak powiem, Najlepszym angielskim napastnikiem byl Torres Nie wiem zaprawde co robi w skladzie Crouch. Cala Anglia ma problem Janasa - w skladzie musi byc Rasiak. Tam napastnik musi byc duzy a przynajmniej wysoki, tylko karwa jakos to nie dziala przez lata a oni jak Janas (mimo kejsa Franka) dalej swoje (choc mieli takich Linekerow i Owenow). Swoja droga ladna pilka przez ostatnie dwa dni. W meczach towarzyskich wygrywala pilka piekna i techniczna... Cytuj Odnośnik do komentarza
gilek 3 Opublikowano 15 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2009 Nowa reklama Nike: Cytuj Odnośnik do komentarza
Saunter 3 Opublikowano 15 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2009 Wczoraj po raz pierwszy od wieków w lidze wygrało Portsmouth, wygrała też Chelsea w pucharze Anglii. Widać zmiany na ławkach zmobilizowały graczy. Ba, obudził się Anelka - strzelił hat-tricka! Widziałem lepsze reklamy Nike... Z angielskiej piłki - Becks niestety wraca do USA... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 (edytowane) England - FA Cup mecze remisowe oczywiście do powtórki 14 luty Swansea C. [1 - 1] Fulham 44' [0 - 1] G. Monk (o.g.) 52' [1 - 1] J. Scotland Blackburn R. [2 - 2] Coventry C. 02' [1 - 0] R.S. Cruz 61' [1 - 1] A. Gunnarsson 76' [1 - 2] M. Doyle 90' [2 - 2] C.S. Veijeany Sheffield U. [1 - 1] Hull C. 07' [1 - 0] G. Halford 34' [1 - 1] K. Zayatte West Ham U. [1 - 1] Middlesbrough 22' [0 - 1] S. Downing 83' [1 - 1] H.N. Ilunga Watford [1 - 3] Chelsea 69' [1 - 0] T. Priskin 75' [1 - 1] N. Anelka 77' [1 - 2] N. Anelka 90' [1 - 3] N. Anelka 15 luty Everton [3 - 1] Aston Villa 04' [1 - 0] J. Rodwell 08' [1 - 1] J. Milner (pen.) 24' [2 - 1] M. Arteta (pen.) 76' [3 - 1] T. Cahill Derby County [1 - 4] Manchester U. 29' [0 - 1] Nani 44' [0 - 2] D. Gibson 48' [0 - 3] C. Ronaldo 56' [1 - 3] M. Addison 81' [1 - 4] D. Welbeck Ćwierćfinałowe pary Pucharu Anglii (7-8 marca): Blackburn Rovers lub Coventry City - Chelsea Everton Liverpool - West Ham United lub Middlesbrough Swansea City lub Fulham - Manchester United Cardiff City lub Arsenal - Sheffield United lub Hull City Tę rundę pucharu Anglii zdominowały remisy i mecze zostaną powtórzone. Szczęście w tym wypadku mieli gracze Blackburn strzelając na remis w doliczonym czasie gry. W Chelsea obudził się (bardzo nielubiany przeze mnie) Nicola$$$ Anelka. Przegrywali 1-0, by potem w ciągu 15 minut Anelka ustrzelił hat-tricka. Zaskakuje porażka bardzo dobrze spisującej się ostatnio Aston Villi z Evertonem. Wygrana Manchesteru Utd. nad Derby (4-1) mogła by być okazalsza, gdyby nie głupota sędziego. W momencie jak MU prowadziło 1-0, Giggs zagrał genialnie do Żelusia (z obrońcami w linii - na styk), ten rozpędził się (w międzyczasie spojrzał na liniowego - nic nie sygnalizował) i strzelił bramkę. Jakie było wielkie zdziwienie jak po w sumie 20 sekundach od początku akcji, liniowy cofnął się na miejsce podania Giggsa i chorągiewka w górę. I nie chodzi o fakt czy był spalony czy nie, ale o tępotę decyzji. 20 sekund po akcji odgwizdać spalonego? Na dodatek w powtórkach widać jak liniowy mówi przez szczekaczkę "Nie widziałem podania", czyli decyzja o spalonym była decyzją sędziego głównego. Zamiast przerwać akcję od razu, zrobił to po 20 sekundach. Kret(yn). Edytowane 16 lutego 2009 przez Kroolik Cytuj Odnośnik do komentarza
Saunter 3 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 Żeby pierwszy raz była taka sytuacja, niektórych podań nie da się wyłapać i ocenić od razu, wiadomo że przed TV wszystko jest bardziej klarowne. Widzę, że w FA Cup Manchester ma dość prostą ścieżkę do półfinału to samo Arsenal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 27.09.2008 Arsenal - Hull 1:2 17.01.2009 Hull - Arsenal 1:3 więc nie wiem czy tak łatwo mają kanonierzy Cytuj Odnośnik do komentarza
gilek 3 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 Do przerwy Arsenal 2:0 Cardiff City, Eduardo wrócił do składu i już brameczkę cisnął Cytuj Odnośnik do komentarza
Saunter 3 Opublikowano 16 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2009 71 minuta i już drugi gol Eduardo, tym razem z karnego. Nieźle sobie chłopak radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 18 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2009 Dzisiaj rozjechać Fulham i 5 pkt. Trzymam kciuki za Diabełki. Edwin jeszcze bardziej wyżyłuje rekord i będzie pozamiatane. To wersja optymistyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 18 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2009 Manchester wygrał 3:0. Scholes, Berbatov i Rooney. Edwin nadal żyłuje rekord:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Saunter 3 Opublikowano 19 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2009 Zawodzi mnie Manchester United. Miał złapać zadyszkę jakieś 3-4 mecze temu, a tu nic. Gratuluję anyway, na 2 punkty zbliżymy się po meczu na Old Trafford (sam w to nie wierzę za bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilpolpak 61 Opublikowano 19 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2009 co ty wygramy z diabłami ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 19 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2009 W FIFA 09 to tak... Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilpolpak 61 Opublikowano 19 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2009 ok zobaczymy co powiedz po wygranej Liverpoolu :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 19 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2009 Liverpool jakies szanse tam ma w końcu to piłka nożna, choć muszę przyznać, że dawno tak skutecznego MU nie widziałem perfekt obrona i zawsze coś z przodu chyba że sędziuje Webb to wtedy wszystko jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza
Saunter 3 Opublikowano 19 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2009 Hej, co jak co ale Webb ze wszystkich meczów hitowych, które oglądam w Anglii sędziuje świetnie. Ostatnio nawet go ludzie w C+ chwalili, że nikt tak jak on nie wychwytuje sytuacji i nie czuje ducha gry. Polska Austria to kontrowersja wielka, ale to dobry sędzia, najlepszy na Wyspach. Bez przesady, MU ostatnio często biło Liverpool nawet na Anfield, jeśli LFC pokonają United na Trafford to znak, że mistrzostwo należy się LFC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 19 lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2009 Nawet jeśli pokonają (w co naprawdę trudno uwierzyć), to i tak im to nie zagwarantuje mistrzostwa. United jest w lepszej sytuacji, bo najsilniejsze zespoły gości u siebie. Pozostaje czekać i wierzyć w swoich pupilków Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi