bartiz 1 586 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Suarez już dwie bramki i to bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 I poprawił piekną główką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Ledwo odrobili, a już znowu 1-2 po rzucie wolnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 W tym sezonie to nawet Legia by strzeliła bramke na Old Trafford. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Trochę męczarni, ale już wyszli na 3-2. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 United nie grało nic, będąc gorszą drużyną w starciu z cieniasem, ale wygrało. Hm, czyli jednak jest zupełnie jak za Fergie'ego! Jest van Persie, jest zabawa. Liverpool nadal morduje w obronie i liczy, słusznie, na genialny duet napastników. Z kolei Arsenal wygrał, ale w marnym stylu, wielu piłkarzy wygląda na wyczerpanych. Czy już sezonem, czy tylko wymogami Dortmundu, zobaczymy, na pewno są zmęczeni. Nadal w czołówce też Southampton (kurs na ich mistrzostwo: 300), które kompletnie zniwelowało istnienie Fulham na boisku. Jutro mecz dwóch zdecydowanych faworytów do mistrzostwa, jeśli wierzyć bukmacherom. Co jest dość ciekawe, bo ta, która nie wygra, będzie już miała pewien dystans do lidera. W ostatnich 4 meczach Chelsea strzeliła 14 goli, z czego cztery zdobył Eden Hazard, a dwie nawet Fernando Torres! Micah Richards nie będzie miał łatwo z belgijskim pomocnikiem. City też nie gra ostatnimi czasy źle, Sergio Aguero osiągnął chyba życiową formę. Dwie drużyny, które tak naprawdę nie wiem, na co stać (jeśli wierzyć polskim stronkom, są wśród faworytów do wygrania LM - oglądamy inne drużyny), mają okazję coś udowodnić. Stawiałbym, że Chelsea wymorduje, ale ci napastnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Jak dla mnie to w jutrzejszych derbach europy remis po bardzo nudnym meczu - obym się mylił bo zamierzam oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Ogzogogzo, weź postaw symbolicznie 1zł na to, że Sałthempton wygra premier lig. i wklej tutaj skan kuponu. I miej w świadomości oraz później żyj z tą świadomością, że tą 1zł mogłeś poświęcić na piwo Old Keg 7.2% w butelce plastikowej w Leklerku... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 @ogqozo Aguero w życiowej formie dochodzenie do sytuacji strzeleckich, bo to co potrafi ostatnio zmarnować to poezja. W poprzednim sezonie Chelsea zebrała od City srogie baty prawie za każdym razem gdy spotykali się na murawie. Przyszedł Jose, więc obstawiam znów coś na kształt Scheurrle w ataku, który to swoją drogą ustrzelił hattricka w meczu reprezentacji. Nudy, ale trzeba obejrzeć, w końcu "hicior". Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) Rzecznik prasowy Manchesteru United oficjalnie przeprosił za nowe logo magazynu, które niektórzy uznali za nawiązujące do swastyki. XD Edytowane 27 Października 2013 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 boże, Chelsea z City nie da się oglądać. trzeba było stawiać na 0-0. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 boże, Chelsea z City nie da się oglądać. trzeba było stawiać na 0-0. Boże, zamknij się. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 CZO TEN TORRES gra to ja nie mam pytań :O Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 dobra chu.j lecimy XDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Chciałem coś napisać związanego z Torresem, ale w sumie do końca nie wyszło. Dobra akcja. Nie wiem, czemu Pellegrini zrezygnował z Negredo, który wiele dawał jako wysoki napastnik, który też umie pograć piłką i podejmuje decyzje; Javi Garcia na jego miejsce nie daje zbyt wiele w tym meczu. Myślę, że w drugiej połowie City się otworzy i da to pożytek, ale Chelsea też coś wtedy wbije, Hazard na 2-1. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Hahahaha, Torres nie mógł strzelić z takich ciężkich sytuacji to dostał asystę od wroga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Fajna asysta xD Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 dobrze że trafił bo łatwiejsze sytuacje marnował na c+ już spusty że torres odrodzony za sprawą murinjo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Śmiechem żartem, od 3 meczów Torres sprawdza się nawet... nieźle. Bardzo się cieszę, tera gonimy Arsenal. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 No jednak źle policzyłeś, od dwóch, bo z Tottenhamem był beznadziejny. Poprzednie 42 razy to była ściema, ale teraz możemy już stwierdzić z całą pewnością - to wielki powrót Torresa do formy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 To chyba Legie podglądał jak nie odkrywać kart. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 The Blues w kolejnej rundzie Capital One Cup <ok> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 już jutro Arsenal - Liverpool, jakie typy ? Obydwa zespoły w formie i szykuje się dobry mecz. Mimo wszystko Liverpool wydaje się mocniejszy i to na nich bym obstawiał. Zwłaszcza patrząc na 2 ostatnie mecze Arsenalu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) Dwie najlepsze ekipy ligi w tym momencie. No dobra, Żoze, niech ci będzie, może dwie z trzech najlepszych. Ale na pewno te niespodziewane. Na mym blogu widać, że nie stawiałem na nich, iż wejdą do czwórki, co dopiero powalczą o mistrza. Teraz już tego nie powtórzę... Liverpool ma tę przewagę, że nie gra w pucharach. Ale tym razem Arsenal też odpoczął, niby grali jakiś tam pucharek, ale rezerwami. Myślę, że wypadną dużo lepiej, niż z Crystal Palace, gdzie po dortmundzkiej lekcji tempa byli ewidentnie wyczerpani. Pytanie brzmi, co z atakiem? Wydaje się pewne, że Liverpool coś strzeli, przy TAKIEJ formie duetu Suarez-Sturridge i dość słabej defensywie Kanonierów. Ile za to potrafi strzelić Arsenal? Liverpool pozwala rywalom na sporo okazji, ale trudnych, dających się uratować - a Arsenal lubi sobie stwarzać dużo okazji, ale kiepskich. Myślę, że będą liczyć na "pukajcie, aż wam otworzą", na błędy, stałe fragmenty, jeśli chcą wygrać. Trudno powiedzieć, jak się mecz ułoży, ale obie ekipy mi się podobają stylem, taktyką - wiecie, taka przyjemność z oglądania drużyny, która wie, czego chce - powinien być fajny mecz. Edytowane 1 Listopada 2013 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Zimny prysznic (dosłownie i w przenośni) dla Chelsea na St. James Park. Jednak jeszcze sporo brakuje do poziomu z pierwszej przygody Jose z The Blues. Newcastle bardzo dobry mecz zagrało, w pierwszej połowie sprawdzali na co stać Chelsea, a w drugiej pięknie ich wypunktowali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi