Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1318

• ogqozo

1253

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1132

Wracam po pracy - patrzę na wyniki a tu Everton leje Czerwone Diabły na ich terenie  :diablo:  :diablo:  :diablo:  Brawo . Szkoda że Southampton dziś poległ . Reszta drużyn z czołówki zrobiła swoje choć klęska Newcastle mnie trochę zdziwiła . Pisząc czołówka mam na myśli pierwszą dziesiątkę ;)

Czy Luis Suarez jest najbardziej niedocenianym graczem na świecie? Nie był nominowany do Złotej Piłki itp. Tymczasem, gdy nie pauzował, przez cały rok grał fantastycznie. Po odejściu Bale'a bez dwóch zdań zawodnik numer jeden w lidze angielskiej. Okej, wiem, że w dniu gdy strzela cztery gole to nie jest odkrywcza myśl, ale popatrzcie cały rok, jak ten koleś się porusza i podaje... Ramsey kompleksik, chociaż nadal jest za(pipi)ongo.

United ma potencjał na lepsze wyniki niż się wydaje, myślę, że skończą na 4.-5. miejscu.

ale co dostał Fergi gdy przychodził do United, a co dostał Moyes...ok od lat nie ma ta druzyna klasowego rozgrywającego ale prócz tego to nie skład na środek tabeli i niszczenie wszystkich statystyk. Zero pomyslu w ustawianiu pierwszej jedenastki, zero pomyslu przy zmianach, w koncu bronienie wybiku i obrona czestochowy w przypadku gdy druzyna ma dobry wynik w ostatnich minutach meczu...

Raczej wyczerpanie materiału. Moyes będzie musiał trochę zawodników nakupować, bo z tego co ma obecnie to już nie zrobi teamu jaki był za Fergusona. United juz za niego grało kupę, tylko charyzma Sir Alexa potrafiła jeszcze jakoś zmobilizować tych grajków do osiągania dobrych wyników. Moyes tego nie ma i trudno mu wykrzesać coś więcej z obecnej kadry.