dr_hakenbusz 3 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2009 Mecz kuriozum. Najpierw liniowy grubas dwukrotnie widzi spalonego - widmo, gdy napastnik The Villans wychodzi sam na sam z Vanem derem Sarem, potem doliczone 5 minut LOL. Jednak goście sami sobie winni - pierwszą bramkę podali ManU na tacy, poza tym od momentu objęcia prowadzenia, grali tylko na wywalanie piłki dalej od własnego pola karnego. Do tego cieniutki Friedel. A dziś był dzień by ograć zdziesiątkowany ManU. Szkoda, zrobiłoby się ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2009 Manchester United - Aston Villa 3-2 ,a ja dostałem prawie zawału w czasie tego meczu Nic więcej nie napiszę,no może tylko to że było ciężko ,walczymy dalej o 5 trofeów w sezonie ! To przy ostatnich meczach Valencia - Villareal,Atletico - Barcelona czy Real - Atletico wylądowałbyś w szpitalu Co do meczu MANU - AV,świetnie zachował się 17 letni Macheda przy bramce na 3-2 dla MANU.Teatr Marzeń dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2009 nie wylądowałbym bo akurat z żadnym z hiszpańskich klubów nie jestem związany emocjonalnie i mu nie kibicuje Macheda debiut marzeń i piękna bramka ale szczerze to MU dziś mieli olbrzymie kłopoty,mogło być różnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Trezege 0 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2009 (edytowane) Mecz kuriozum. Najpierw liniowy grubas dwukrotnie widzi spalonego - widmo, gdy napastnik The Villans wychodzi sam na sam z Vanem derem Sarem, potem doliczone 5 minut LOL. Jednak goście sami sobie winni - pierwszą bramkę podali ManU na tacy, poza tym od momentu objęcia prowadzenia, grali tylko na wywalanie piłki dalej od własnego pola karnego. Do tego cieniutki Friedel. A dziś był dzień by ograć zdziesiątkowany ManU. Szkoda, zrobiłoby się ciekawie. Nie wiem, gdzie ty widziales sytuacje sam na sam. Spalone byly z tylka troche, ale sam na sam to tam nie bylo. A Friedel jest taki cienki, ze jakos strzaly Fletchera i Welbecka grozne obronil. A teraz to niby ciekawie nie jest? Aha, zapomnialem, ze dla niektorych to jest ciekawie tylko jak MU przegrywa. Zal d.upe sciska, co? Aha, a moze wczoraj w meczu Fulham - Liv to sie 4 minuty doliczone nalezaly? Edytowane 5 kwietnia 2009 przez Trezege Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2009 No nie 4 minuty to przesada ale zwyciestwo sie Liverpoolowi nalezalo. Za to jak Fulham bylo pos.rane ze strachu to im sie remis nie nalezal. Cytuj Odnośnik do komentarza
dr_hakenbusz 3 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2009 Mecz kuriozum. Najpierw liniowy grubas dwukrotnie widzi spalonego - widmo, gdy napastnik The Villans wychodzi sam na sam z Vanem derem Sarem, potem doliczone 5 minut LOL. Jednak goście sami sobie winni - pierwszą bramkę podali ManU na tacy, poza tym od momentu objęcia prowadzenia, grali tylko na wywalanie piłki dalej od własnego pola karnego. Do tego cieniutki Friedel. A dziś był dzień by ograć zdziesiątkowany ManU. Szkoda, zrobiłoby się ciekawie. Nie wiem, gdzie ty widziales sytuacje sam na sam. Spalone byly z tylka troche, ale sam na sam to tam nie bylo. A Friedel jest taki cienki, ze jakos strzaly Fletchera i Welbecka grozne obronil. A teraz to niby ciekawie nie jest? Aha, zapomnialem, ze dla niektorych to jest ciekawie tylko jak MU przegrywa. Zal d.upe sciska, co? Aha, a moze wczoraj w meczu Fulham - Liv to sie 4 minuty doliczone nalezaly? Nie wiem gdzie cie ściska, gdzie szczypie a gdzie szczyka, twoja sprawa. I wytłumacz co ma wczorajszy mecz wspólnego z pięcioma minutami dorzuconymi z doopy, bo nie kumam twojego ściśniętego sposobu myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Trezege 0 Opublikowano 5 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2009 Mecz kuriozum. Najpierw liniowy grubas dwukrotnie widzi spalonego - widmo, gdy napastnik The Villans wychodzi sam na sam z Vanem derem Sarem, potem doliczone 5 minut LOL. Jednak goście sami sobie winni - pierwszą bramkę podali ManU na tacy, poza tym od momentu objęcia prowadzenia, grali tylko na wywalanie piłki dalej od własnego pola karnego. Do tego cieniutki Friedel. A dziś był dzień by ograć zdziesiątkowany ManU. Szkoda, zrobiłoby się ciekawie. Nie wiem, gdzie ty widziales sytuacje sam na sam. Spalone byly z tylka troche, ale sam na sam to tam nie bylo. A Friedel jest taki cienki, ze jakos strzaly Fletchera i Welbecka grozne obronil. A teraz to niby ciekawie nie jest? Aha, zapomnialem, ze dla niektorych to jest ciekawie tylko jak MU przegrywa. Zal d.upe sciska, co? Aha, a moze wczoraj w meczu Fulham - Liv to sie 4 minuty doliczone nalezaly? Nie wiem gdzie cie ściska, gdzie szczypie a gdzie szczyka, twoja sprawa. I wytłumacz co ma wczorajszy mecz wspólnego z pięcioma minutami dorzuconymi z doopy, bo nie kumam twojego ściśniętego sposobu myślenia. O, widze ze kolega sie poczul dotkniety. I jakos na inne moje uwagi nie odpowiedzial. To ma wspolnego inteligencie, ze sedziowie pomagaja wszystkim druzynom z czolowki, a nie tylko MU. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2009 Tak na marginesie obczajcie 11stkę MU która grała: Man Utd: Van der Sar - Neville, O'Shea, Evans, Evra - Nani (Macheda 59'), Carrick, Fletcher, Ronaldo - Giggs, Tevez (Welbeck 88') Nie grali: Vidic, Ferdinand, Scholes, Park, Rooney, Berbatov.... I macie wytłumaczenie "słabego" meczu MU. Cytuj Odnośnik do komentarza
dr_hakenbusz 3 Opublikowano 6 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2009 Park siedział na ławce, nie było jeszcze tego bambusa co na lewej obronie czasem gania i Andersona. W sumie podliczyli komentatorzy, że dziewięciu graczy którzy mogliby wyjść w pierwszym składzie brakło. W ogóle ławka wyglądała komicznie, jakieś anonimowe gęby, nieznane nazwiska hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 7 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2009 Ta, chyba dla ciebie nieznane Po prostu przenieśli z rezerw chłopaków. Welbeck jest już dobrze znany, Martin również. Eckersley zaliczył już kilka meczów w pierwszym zespole. Macheda dopiero debiutował. Cytuj Odnośnik do komentarza
Saunter 3 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2009 Macheda znowu mnie denerwuje, tyle że dzisiaj piłka się od niego odbiła, no ale cóż, gol to gol. Liverpool się przejechał bez Gerrarda po Blackburn 4-0 i pokazał, że Chelsea była wpadką. CFC prowadząc 4-0 poluzowało i straciło 3 gole z Boltonem. Szkoda, że MU ma jeszcze ten zaległy, bo tak to jeszcze nic nie wiadomo. Co mnie cieszy jako kibica LFC to to, że United muszą grać w środę, przyszły weekend i znowu środa zaległości. Nie zwalniają tempa, ciekawe jak podołają fizycznie. Po rewanżu z Porto czeka Robbie Keane z Tottenhamem. A LFC tylko czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza
dr_hakenbusz 3 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2009 Tylko wiesz, jak już MU odpadnie z LM to skupi się wyłącznie na Premiership i będzie ich ciężko gonić Cytuj Odnośnik do komentarza
Saunter 3 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2009 Liverpoolowi grozi to samo:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2009 ciekawe czy z Machedy zrobi się drugi Solskjaer Wtedy był zabójca o twarzy dziecka,teraz samo dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza
kendzior 21 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2009 (edytowane) Pewnie skończy się na tym, że Macheda będzie grał częściej, farta już nie będzie miał i będą wszyscy narzekać, że jest do dupy. Edytowane 12 kwietnia 2009 przez kendzior Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2009 a co powiecie o Fabiańskim,ma szansę na stanie się numerem 1 w bramce Arsenalu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sarge 6 Opublikowano 12 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2009 Nie róbcie sobie nadziei. Almunia ma kontuzję i wszyscy od razu robią wielkie święto z tych paru meczów, w których Fabiański zagra. Nie ma co ukrywać, nawet świetna gra Łukasza nie sprawi, że nagle jego rywal straci miejsce w bramce, w której był pewniakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2009 Ale Almunia wiele razy zawodził... Nie widziałem w życiu szmaty puszczonej przez Fabiana, a przynajmniej takiej jakie często pusza Boruc. Z tego co wiem Almunia ma wrócić pod koniec miesiąca i dobrze by było, żeby Fabiański dobrze wykorzystał ten czas. Dobra postawa w takim okresie napewno zaprocentuje na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2009 Macheda znowu mnie denerwuje, tyle że dzisiaj piłka się od niego odbiła, no ale cóż, gol to gol. Liverpool się przejechał bez Gerrarda po Blackburn 4-0 i pokazał, że Chelsea była wpadką. CFC prowadząc 4-0 poluzowało i straciło 3 gole z Boltonem. Szkoda, że MU ma jeszcze ten zaległy, bo tak to jeszcze nic nie wiadomo. Co mnie cieszy jako kibica LFC to to, że United muszą grać w środę, przyszły weekend i znowu środa zaległości. Nie zwalniają tempa, ciekawe jak podołają fizycznie. Po rewanżu z Porto czeka Robbie Keane z Tottenhamem. A LFC tylko czeka... Tracimy głupio gole, ale umiemy się podnieść Cytuj Odnośnik do komentarza
gilek 3 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2009 Dziś na Wembley urodziny będzie obchodził Łukasz Fabański http://sport.onet.pl/74327.1,1248702,19546...,wiadomosc.html Go, go Gunners!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2009 (edytowane) No i przejebali, głównie dzięki Fabianowi . Chujowo. skupiamy się na Lidze Mistrzów . Edytowane 18 kwietnia 2009 przez alienator Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2009 Gut :] Słyszałem że Fabiańskiego wydymały czarne kędziory na klacie/Cole Train... Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 109 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2009 (edytowane) Nie obrażaj Czerwonych diabłów ! Pewnie Ci kupon nie wszedł . Dobrze się stało bo lubię Everton i życzę im zdobycia pucharu . Edytowane 19 kwietnia 2009 przez malin1976 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2009 Bywa. Ferguson musiał trochę zluzować skład. Nie chodzi tu o lekceważenie przeciwnika - po prostu natężenie meczów w końcówce sezonu Diabły mają duże, a drużyna jest zmęczona. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2009 Liverpool Arsenal - niezly meczyk. Fabianski bryluje, pierwsza bramka dla Arsenalu po zachwycajacej akcji. Fajnie sie na to patrzy, niestety ten je.bany Webb po prostu musi popsuc kazde widowisko. Dlaczego tak nedzny sedzia jeszcze sedziuje tak wazne mecze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi