Plamek 273 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 (edytowane) NVM. Edytowane 17 maja 2015 przez Plamek Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 jones od zawsze jest przekozak, to typ czlowieka co wklada glowe tam gdzie inni boja sie nogi A nawet na odwrót - jak cię dobrze pyerdolną w łeb to albo stracisz przytomność (nie bedzie bolało), albo umrzesz (twój trud skończon), albo nic się nie stanie, zszyją i będziesz kontynuował mecz. Jak w nogę to może ci ją urwać, albo będziesz kontuzjowany i będzie bolało bo nie stracisz przytomności. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 jones od zawsze jest przekozak, to typ czlowieka co wklada glowe tam gdzie inni boja sie nogi Tyle, że sam popełnił ten błąd, później było jeszcze nieporozumienie z De Geą. Mecz do przerwy pod kontrolą United, Arsenal jest bezradny i mogło już być 2-0 gdyby gracze MU nie blokowali własnych strzałów. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 ciekawe co van gall sobie myślał zmieniając rojo na blacketta xd 1 Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 No to już chyba koniec DDG w United. Real łudzi się że uda im się kupić go za 20 mln. Powinni ustawić zaporową 40 i zaryzykować. Hiszpanie mają ciśnienie bo nie mogą sobie pozwolić na kolejny sezon z Casillasem i wyłożą taką kasę. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 17 maja 2015 Opublikowano 17 maja 2015 ciekawe co van gall sobie myślał zmieniając rojo na blacketta xd To samo co orzeł w dow(nene)ie wcierając sobie kromki chleba w klatę. Pewnemu rolnikowi żona robiła niesamowicie dobre kanapki kiedy szedł na pole robić. Kanapki ze świeżego chlebka, ze świeżutkim serkiem, wędlinką, sałatką i innymi bajerami. Rolnik pewnego razu poszedł robić w pole, kanapki zostawił na kamieniu jak zawsze... Po kilku godzinach pracy, zmęczony podchodzi do kamienia skonsumować kanapki... a tu ich nie ma! Następnego dnia żona znowu zrobiła mu pyszne jak zawsze kanapeczki, rolnik poszedł robić w pole, aby po kilku godzinach pracy zauważyć, ze znowu mu ktoś podwinął kanapeczki! Wkurzył się rolnik, i postanowił, ze następnego dnia będzie patrzył zaczajony za drzewem, kto mu podwędza kanapki! Jak pomyślał - tak zrobił... zaczaił się i patrzy - a tu wielki orzeł nadlatuje i porywa jego drugie śniadanie! Rolnik biegnie za nim... biegnie patrzy, ze orzeł leci do lasu - rolnik za nim! Orzeł siada między drzewami odpakowuje kanapki, wyciąga z nich zawartość, wyrzuca wędlinę, ser, sałatę i inne dodatki... bierze dwie kromki chleba, przykłada sobie do piersi i masując swoja klatkę piersiową (kromkami chleba) wola głośno: - O kurwa! Jaki jestem pojebany! 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 Arsenal padaka, Sunderland z utrzymaniem. Jeśli Hull wygra z United (a nie takie rzeczy się działy), a Niukasyl przegra z West Hamem (albo nawet zremisuje), to sroki lecą z ligi. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 A więc dzIsiaj ostatnia kolejka i czas pożegnań. Odchodzą Lampard i Gerrard, Distin też (chociaż może jakiś beniaminek go zatrudni) i Friedel może zagra ostatni mecz. Mam nadzieję że Newcastle spadnie. Po tej kolejce zrobię niezłe podsumowanie Cytuj
zlewo 233 Opublikowano 24 maja 2015 Opublikowano 24 maja 2015 A United dalej pyka tą swoją upośledzoną tiki taką... Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 25 maja 2015 Opublikowano 25 maja 2015 Norwich trzecim beniaminkiem. Podsumowanie sezonu wkrótce 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 Dobra, pisałem to podsumowanie, opisywałem wszystkie zespoły byłem przy Burnley i mi wy(pipi)ało prąd, ja już nie dam rady. Ograniczę się do mojej jedenastki sezonu... Fraser Forster - Ryan Bertrand, Jose Fonte, John Terry, Nathaniel Clyne - Morgan Schneiderlin, Cesc Fabregas, David Silva, Alexis Sanchez - Charlie Austin, Sergio Aguero Ławka: Łukasz Fabiański - Seamus Coleman, Laurent Koscielny - Nemanja Matic, Gylfi Sigurdsson, Stewart Downing - Diego Costa Największe niewypały to oczywiście Di Maria, Eto'o, Shaw, Lovren. Trochę mniej, ale jednak - Lallana, Falcao i Michael Dawson (który nie pomógł Hull w przetrwaniu). Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 26 maja 2015 Opublikowano 26 maja 2015 Największym niewypałem było zatrudnienie Van Gaala. Wpajanie filozofii tak by piłkarze uczyli się ślamazarnej tiki-taki, zamiast ustalać taktykę pod to co się ma, kończy się tak, że Rooney, Van Persie, Falcao i Wilson razem wzięci, zdobywają połowę goli, które dla Realu strzelił sam Ronaldo. Beka wnusiu! O braku Fergiego można pisać w nieskończoność. Taka ciekawostka. Manchester za SAF-a zdobył w ostatnich dwóch jego sezonach po 89pkt, jeden z nich skończył się pamiętnym tytułem dla City w doliczonym czasie, ale mniejsza o to. 89 pkt wystarczyłoby do zdobycia mistrzostwa zarówno w obecnym, jak i poprzednim sezonie. Cytuj
Grabek 2 774 Opublikowano 30 maja 2015 Opublikowano 30 maja 2015 QUE GOLASSSSSOOO DE SANCZIS ARSENAL DWA, ASTON WILJA NULL FINAŁ PUCHARU ANGLII OCZYWIŚCIE, POLECAM Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 maja 2015 Opublikowano 30 maja 2015 drugie trofeum z rzędu, wenger's on fire Cytuj
Grabek 2 774 Opublikowano 30 maja 2015 Opublikowano 30 maja 2015 PUCHAR JEST NASZ, 4:0 Kreygasm Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 30 maja 2015 Opublikowano 30 maja 2015 Dwa lata z rzedu to juz nie moze byc przypadek! w przyszlym sezonie powrot the invincibles i wygranie ligi mistrzow Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 30 maja 2015 Opublikowano 30 maja 2015 Arsene We Trust FA Cup dwa lata z rzędu Piękne uczucie Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 30 maja 2015 Opublikowano 30 maja 2015 Jak się już zapomniało uczucia po zdobyciu mistrzostwa to nawet FA CUP będzie niczym pierwszy raz z kobietą 1 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 30 maja 2015 Opublikowano 30 maja 2015 Lepsze to niż nic. Mamchester United xDD Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 30 maja 2015 Opublikowano 30 maja 2015 Mamchester który od ostatniego mistrzostwa Arsenalu pięć razy dominował w lidze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi