Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 29 lipca 2015 Opublikowano 29 lipca 2015 Jeżeli miałbym pewność, że wyjebią tego pajaca, jeśli Manchester nie przejdzie eliminacji do LM, to chciałbym, żeby tak właśnie się stało. 1 Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 29 lipca 2015 Opublikowano 29 lipca 2015 chocby nie przeszli to i tak zostanie do konca kontraktu, trzeba trzymac kciuki by byl slowny i serio za 2 lata konczyl kariere i by mu do glowy nie przyszlo jeszcze przedluzyc trenerki Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 29 lipca 2015 Opublikowano 29 lipca 2015 Ramos podpisał nowy kontrakt więc nigdzie nie idzie. Z resztą ja czytałem o tym że mówił o brakach w obronie i potrzebie wzmocnień. Bardzo lubię Jonesa i Smallinga jednak oni są po prostu za słabi na aspiracje United. No i w razie kontuzji kto ma za nich grać? Evans który jest cieniem siebie z przed dwóch lat? Czy McNair który jest perspektywiczny jednak potrzeba kogoś ogranego. Tak na prawdę nie wiem kto oprócz Ramosa i Otamendiego mógłby wzmocnić obronę. Może będzie znowu próbował ściągnąć z Vlaara lub innego holendra. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 29 lipca 2015 Opublikowano 29 lipca 2015 Gdyby nie awansowali, to nie spełniłby minimum wymogu jakie mu narzucono. Nikogo nie interesowało top 4, tylko właśnie powrót do LM. Może ktoś z Atletico, tylko nie wiem, czy Miranda i Godin są jeszcze do wyciągnięcia. Mirandą było zainteresowanie na początku roku. Teraz temat zupełnie przycichł. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 29 lipca 2015 Opublikowano 29 lipca 2015 Miranda jest już w Interze. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 29 lipca 2015 Opublikowano 29 lipca 2015 kudlatego przemianuje na obronce, obok blind bo przeciez tata gral na tej pozycji Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 29 lipca 2015 Opublikowano 29 lipca 2015 Poszedł bodajże za 15 mln. Godina Atletico nie sprzeda. Może ktoś z bundes? Howedes do dobry obrońca. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 29 lipca 2015 Opublikowano 29 lipca 2015 Co łączy tych dwóch panów oprócz tego że grają w Stoke? Obaj mają 29 lat xD 1 Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 29 lipca 2015 Opublikowano 29 lipca 2015 Charlie Adam wygląda na pod pięćdziesiątkę. Cytuj
Daffy 10 546 Opublikowano 30 lipca 2015 Opublikowano 30 lipca 2015 bekowy mecz united, walenie glowa w mur, wrzutka za wrzutka, obrona tragiczna (cala liga modli sie by bez wzmocnien w tej formacji przystapili do sezonu), depay zagubiony w ataku, jedyny duzy plus calego tourne to pereira Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 30 lipca 2015 Opublikowano 30 lipca 2015 Sezon już pozamiatany. Czasem żałuję, że w tym klubie nie rządzi ktoś taki jak Perez. Kibice Manchesteru United w nowym sezonie mogą oczekiwać kolejnych występów Daleya Blinda na środku defensywy. – Jestem bardzo zadowolony z jego gry. Nie tylko tego wieczora, ale także z poprzednich występów. Myślę, że Blind może na tej pozycji lepiej budować grę. Bronił bardzo dobrze. Uważam, że będziemy korzystać z niego na środku obrony, ale także w pomocy i na pozycji cofniętego skrzydłowego. Jestem zadowolony z jego występów tutaj w USA – podsumował Holender. http://devilpage.pl/index/news/komentarze/43405/van-gaal-w-naszej-grze-widzialem-sporo-dobrego/ Rooney zadeklarował, że strzeli w sezonie 25 goli. Nie wiem jak zamierza tego dokonać, ale w tej chwili jest jeszcze słabszy niż RVP z poprzedniego sezonu. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 30 lipca 2015 Opublikowano 30 lipca 2015 (edytowane) United chcą pokonać Chelsea i ściągnąć Stonesa z Evertonu. Jak dla mnie jest on melodią przyszłości. Potrzeba kogoś od zaraz. Jeżeli Blind będzie grał na środku to top 4 będzie bardzo trudno osiągnąć. Mam nadzieje na jakiś zaskakujący transfer jednak pewnie tylko na nadziei się skończy. http://transfery.info/78844,wybrano-formacje-united-na-nowy-sezon 433 czyli Depay na lewej stronie, Roo na środku a po prawiej? Pedro? Mata? Edytowane 30 lipca 2015 przez xtomashx Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Leci gdzieś community shield w polskiej tv ? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Leci gdzieś community shield w polskiej tv ? TVN TURBO 1 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 I pieknie. Arsenal +10 do pewnosci siebie Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Wenger po raz pierwszy pokonał Mourinho. Konflikt nadal trwa, bo Francuz od razu po gwizdku poleciał do szatni. Falcao nadal prezentuje poziom jak w United. Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 No i ogólnie mecz piknik straszny, myślałem że nakręci na nadchodzący sezon a znużył tylko. Ale cieszę się że Arsenal wygrał. Cytuj
Ore 188 Opublikowano 2 sierpnia 2015 Opublikowano 2 sierpnia 2015 I pieknie. Arsenal +10 do pewnosci siebie W zeszłym roku było +30 do pewnoci siebie i dalej krucho Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 W zeszłym roku w pierwszej połowie sezonu był Szpital. Oby teraz tak nie było to maja realne szanse na walke w tym sezonie. Chelsea i Arsenal moim zdaniem faworyci do Mistrzostwa. W sumie nawet bardziej Arsenal bo Jose znowu bedzie grał 13 zawodnikami Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Czarno widze aby Chelsea bez wzmocnien znowu wygrala lige. O LM juz nie wspomne bo tam maja zerowe szanse. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 (edytowane) Jeśli Arsenal znowu nie będzie mieć szpitalu w składzie to mogą spokojnie powalczyć o tytuł. Ich już mi się naprawdę zrobiło szkoda, bo grają fajny futbol, trzymają wysoki poziom, aż w pewnym momencie nastaje plaga kontuzji i znowu walczenie o to legendarne 4 miejsce. Edytowane 3 sierpnia 2015 przez MYSZa7 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 (edytowane) Pakiete ma mocarna. Cech pokazał juz w tym meczu z Chelsea ,ze zdobędzie dla Arsenalu kilka punktów w tej kampanii. Mamy Ozila, który własnie przepracował cały okres przygotowawczy i jest w świetnej formie. Mamy Cazorle , Ramseya , Wilshera bez kontuzji, Chamberlain , Walcota, Sancheza jak dojdzie po długich wakacjach. Najgorzej wygląda obrona i "9" z Girou i Welbeckiem ale maja tyle kreadtywnosci i siły w srodku pola i na skrzydłach , ze kłaniam sie nisko. Maja tez dobrych zmienników , bo Arteta , RosickyJesli bedzie mało kontuzji to moim zdaniem ida na mistrza Edytowane 3 sierpnia 2015 przez Welna Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Wilshere na pierwszy mecz wypada, jeśli środek pola to będzie Cazorla, Koklę i Ramsey, a z przodu Ozil, Żiru i Sanchez, to trochę pogrzeją ławę. Ja bym wysłał Oxa na wypożyczenie, Flaminiego wyj'ebał. Co do wczorajszego meczu to ten cały Hazard to jest padaka. Na mundialu padaka, w 14/15 niby dobre staty ale odejmijmy karne i zostaje 10 goli i 8 asyst co nie jest jakimś wybitnym wynikiem. Więcej takich meczów w których cały mecz jest niewidoczny, ewentualnie kręci kółeczka i jest faulowany zamiast oddawać strzały na bramkę, a nie próbować wchodzić do niej z piłką, to nikt go nie będzie traktował poważnie. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Opublikowano 3 sierpnia 2015 Wilshere na pierwszy mecz wypada, jeśli środek pola to będzie Cazorla, Koklę i Ramsey, a z przodu Ozil, Żiru i Sanchez, to trochę pogrzeją ławę. Ja bym wysłał Oxa na wypożyczenie, Flaminiego wyj'ebał. Co do wczorajszego meczu to ten cały Hazard to jest padaka. Na mundialu padaka, w 14/15 niby dobre staty ale odejmijmy karne i zostaje 10 goli i 8 asyst co nie jest jakimś wybitnym wynikiem. Więcej takich meczów w których cały mecz jest niewidoczny, ewentualnie kręci kółeczka i jest faulowany zamiast oddawać strzały na bramkę, a nie próbować wchodzić do niej z piłką, to nikt go nie będzie traktował poważnie. tak jak ciebie w kaciku sportowym? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi