Bartg 5 456 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Dzieje sie w Londynie, Courtouis czerwona i Gomis z karnego na 2:2 Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Uwaga , PROTIP Jak ktos chce wyrac fure kasy to niech w pierwszych 6 kolejkach stawia na zwyciestwa Chelsea. 5/6 Wygraja (mimo ze maja i MC i Arsenal w tych 6ciu kolejkac) PROTIP 2 Pierwsze 5 kolejek wygra tez Arsenal To postawiane Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Azar jak zwykle mi strzelać nie kazano. Ivanovic nie wyrabia. willian słabo. Mnie bardziej martwi znowu (pipi)owa gra evertonu, kontuzja bainesa, forma Lukaku. Dobrze ze Kone z Barkleyem wreszcie sie odblokowali. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Willian słabo? Z której strony? Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Shelvey wygląda jak jakiś rzeźnik, ale te podania, cholera. Cytuj
Gość Opublikowano 8 sierpnia 2015 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Ivanovic dzisiaj tak mocno gwałcony na tym skrzydle, że aż żal mi go było. O jakichś turbo rażących błędach defensywy Swansea bym nie mówił, druga bramka, to zwykły przypadek. Hazard słabo, więc Chelsea słabo. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 United ma 3 tygodnie na zakup trzech zawodników. Zobaczymy czy LVG kupi kogo trzeba. Kupią przepłacając za Pedro po czym LVG stwierdzi, że jest zadowolony z obecnej kadry. Napastnik to na ten moment powinien być priorytet taki sam jak obrońca, albo niech szansę dostanie Hernandez. Ktoś te gole strzelać musi, a Rooney jest w żenującej formie. Zbiega gdzieś na boki, nie potrafi sobie znaleźć wolnego miejsca by urwać się obrońcom i przyjmuje piłkę w sytuacji 100% jak amator. 0 strzałów celnych i wygrana 1-0. Jeśli to był najważniejszy mecz w sezonie, to nie chcę myśleć, jak będą grać dalej. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 (edytowane) Tylko że jaki napastnik dający sporo bramek jest dostępny w tym momencie? Benzema? Oni przespali to okienko. Mogli mieć Mirande za nie duże pieniądze. Mogli kupić Jacksona Martineza który też robi różnicę. Za to skupili się na Ramosie który wykorzystał sytuacje i wywalczył podwyżkę. Edytowane 9 sierpnia 2015 przez xtomashx Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Jak to przespali? przecież kupili kilku pomocników, do tego sprzedali ADM, a następcy nie kupili. Mało tego prawdopodobnie będzie trzeba jeszcze kupić bramkarza i ten osioł oczywiście chce tego przeciętniaka z Ajaxu, zamiast patrzeć w kierunku kilku lepszych. Oczywiście za bramkarza Ajaxu przepłacimy. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Arsenal Cechu jak Szczesny za "najlepszych" czasow Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 arsenal niczym lech w spotkaniu z fc basel Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Biznesu u buka w tym tygodniu to ja nie zrobilem Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 (edytowane) Biznesu u buka w tym tygodniu to ja nie zrobilem Cech w ostatnich sezonach zawsze miał problemy ze stałymi fragmentami więc nie dziwota. Edytowane 9 sierpnia 2015 przez ragus Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Jak to przespali? przecież kupili kilku pomocników, do tego sprzedali ADM, a następcy nie kupili. Mało tego prawdopodobnie będzie trzeba jeszcze kupić bramkarza i ten osioł oczywiście chce tego przeciętniaka z Ajaxu, zamiast patrzeć w kierunku kilku lepszych. Oczywiście za bramkarza Ajaxu przepłacimy.Przespali bo mogli kupić dwójkę wymienioną przeze mnie i nie wydali by fortuny. Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 no i dwa jajo mówiłem że Arsenal na inaugurację daje ciała Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Hmm, już nie tylko stałe fragmenty. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Cech nie jest przyzwyczajony do tak małej ilości graczy w obronie Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Cech nie jest przyzwyczajony do chu,jowych graczy w obronie Cytuj
Gość Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Welna oddawaj pieniądze złodzieju!!!!!!! Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Oj, Petr. I na co Ci to było? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 sierpnia 2015 Opublikowano 9 sierpnia 2015 jak z tą marynarką wenger pod koniec siedział żeby spier'dolić do szatni taktycznie xD ale padaka. miałem w fpl ozila... Cech od dłuższego czasu gra słabo, w reprze wpuszcza wszystko co leci w stronę bramki, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi