xtomashx 162 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Najgorsze jest to że Rooney musi grać. Chicharito czy Wilson dali by więcej w ataku niż on. Już wolałbym Fellainiego na szpicy. Cytuj
xMatinx 36 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Może Rooney odpali Jakis czas temu przeciez sporo nastrzelal, jak jeszcze Berbatov gral w MU Cytuj
Lukas. 12 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 (edytowane) Nie jestem kibicem MU, zdaję sobie sprawę jakie "problemy" miał MU w ostatnich sezonach. Aczkolwiek gra ich wygląda już trochę lepiej, jednak co by nie mówić są to nudne mecze. Nie chcę po nich jechać bo to zasłużony i wielki klub, Chodzi mi tylko o to, że ich gra to takie widowisko dla koneserów tego klubu. No nudą wieje, nic sie nie dzieje. Życzę im jak najlepiej i liczę, że wrócą w końcu na swoje tory, bo i kibice i klub na to zasługują. Zagadką jest dla mnie czego oczekiwał Van Gaal kupując Bastiana z Bayernu. Świetny to gracz, ale najlepsze lata ma już za sobą. Wiem, że Guardiola miał z nim nie po drodze i Basti chciał odejść, ale kurcze, ciągle kontuzje. Regeneracja organizmu już nie ta, a i dynamika już daleka od tego co było. Śmieszy mnie argument, że to Van Gaal zrobił z niego wielkiego gracza w FCBM i chce w nim ponownie obudzić lwa. Szwaini był wielki zanim Van Gaal przyszedł do Monachium. Jedyne w tym wszystkim co jest prawdziwe to to, że dał cegiełkę pod budowę wielkiego Bayernu Juppa. Ale to tyle. W MU to się nie uda. United to wielki klub ale brakuje mu dobrych fighterów którzy byli by wyrobnikami dla gwiazd. W każdym klubie tak jest (za wyjątkiem Barcelony, RM i Bayernu bo tam każdy jest na swój sposób wielki w jeszcze większym cieniu Ronaldo czy Messiego). Waaza to już nie ten sam gość co kiedyś. Reasumując, nie oczekiwałbym po Van Gaalu, że stworzy potwora w Manchesterze. A szkoda. (Oczekuję by każda liga miała jak najwięcej dobrych zespołów bo wtedy więcej się dzieje ) Edytowane 23 sierpnia 2015 przez Lukas. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Asked whether he needed to sign more forwards, Van Gaal said: "No, because we were three times the best team." Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 (edytowane) Morrison Ależ słaby ten Pedro rzeczywiscie Edytowane 23 sierpnia 2015 przez Bartg Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Piękny początek nowej kariery Pedro Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Pedro? Zawsze szanowalem. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 gol + asysta w 30 minut, not bad Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 I teram mamy asystę no proszę udany zakup. Cytuj
Gość Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Za wcześnie na ocenianie, ale póki co, to ja miałem rację a nie forumowi eksperci Przeciez ten pedro to kasztan. Po co w mu poza tym kolejny skrzydlowy?Pedro to chyba jeden z najbardziej irytujacych gosci jakich ogladalem w zyciu. Kiedy trzeba strzelac, on podaje. Kiedy trzeba podac, strzela. Won z nim Kasztan który średnio w lidze zdobywa gola/asystę raz na 118 minut, a np. Young (który gra na podobnej pozycji) raz na 194. To tylko statystyka, ale moim zdaniem ludzie niesłusznie lekceważą Pedro. Nie wiem czy się odnajdzie w Anglii, ale w Chelsea ma spore szanse, jest poukładany piłkarsko, nie jest w moim przekonaniu jeźdźcem bez głowy, szuka kolegów, sporo widzi, agresywny i pracowity w grze obronnej. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 O jak sie ladnie zrehabilitowal Morrison, asysta przewrotka na propsie Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 (edytowane) Beka z junajted i z małezero xD Wiadomka, pierwszy mecz, ogórki do ogrania i może dzień konia akurat ale spójrzmy raz jeszcze ;> Dobrze z tym Pedro w MU go nie widziałem. Przeciez ten pedro to kasztan. Po co w mu poza tym kolejny skrzydlowy?Pedro to chyba jeden z najbardziej irytujacych gosci jakich ogladalem w zyciu. Kiedy trzeba strzelac, on podaje. Kiedy trzeba podac, strzela. Won z nim przecież Pedro jest cienki jak dupa węża, dobrze że ten odpad z Barcelony symulant pierdolony nie trafił do MU Edytowane 23 sierpnia 2015 przez El Loco Chocko Cytuj
Gość Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Pedro gwałci ligę angielską... Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 No, powinien kolejna asyste miec cienias. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 United i tak jest wyżej w tabeli niż Chelsea. Teraz pomyślcie co by się działo, gdyby mieli napastnika. Cytuj
Gość Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Pewnie LVG zrobiłby coś, żeby temu zapobiec Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Beka z Hazarda. Wszystko co zrobił w tym sezonie dotychczas jest złe. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Terry chyba nie podniesie się po stracie Evy Carneiro Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Morisonowi do pełni brakuje jeszcze hattricka i czerwonej Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Opublikowano 23 sierpnia 2015 Jaka główka :o Prawie jak Ramos z Barceloną 8 lat temu. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Opublikowano 24 sierpnia 2015 Cech dzisiaj klasa, jakie piłki wyciąga. Interwencja przy setce Benteke z kilku metrów to na bank będzie jedna z parad sezonu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi