Ludwes 1 682 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Będzie Mourinho. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Kontrolowaliśmy mecz, byliśmy dużo lepsi. Po za tym jednym błędem na początku wszystko ładnie grało i na szczęście obyło się bez niespodzianki. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Bez niespodzianki? Przecież wygrane Liverpoolu to niespodzianki Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Swietujemy https://www.facebook.com/www.JOE.co.uk/videos/572268752937195/ Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 drop it like it's klopp Cytuj
Royal 620 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Arsenal wspaniale orze. Podoba mi się. Bajern Monachium pewnie już pływa we własnym gównie. BTW, od dwóch kolejek zajmuję 1. miejsce w forumkowej Fantasy Premier League. Także polecam traktować moje zdanie o piłce nożnej jako nieomylne i najlepsze, zawsze! Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Arsenal wspaniale orze. Podoba mi się. Bajern Monachium pewnie już pływa we własnym gównie. xDDDDDDDDDDDDDDDDD Ok, Arsenal wygrał pierwszy mecz i to było zaskoczenie, ale Bayern przed żadną drużyną w Europie nie pływa we własnym gównie. To nie Arsenal. Cytuj
Royal 620 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDUhu, ale się uśmiałem. przestań, błagam. Cytuj
Gość osiol Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Uhu, ale się uśmiałem. przestań, błagam. Xd. Cytuj
Gość Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Dziennikarz sportowy BT Sport Desmond Kelly: Jose, porażka 3:1 po wspaniałym starcie meczu. Czy w takim razie mecz wam uciekł spod nóg? Mourinho: Nie mam nic, nic do powiedzenia. Kelly: Nie masz absolutnie nic do powiedzenia na temat meczu? Mourinho: Nic, nic do powiedzenia. Kelly: Nie masz nic do powiedzenia na temat Lucas’a (Leiva) i decyzji, która pozostawiła go na boisku? Mourinho: Nic do powiedzenia, nie mam nic do powiedzenia. Kelly: Starcie Diego Costy? Mourinho: Nic do powiedzenia, przykro mi, nie mam nic do powiedzenia. Kelly: Czy uważasz, że to czas, aby porozmawiać z fanami, przekazać im jakąś wiadomość, to co myślisz? Mourinho: Nie są głupi. Kelly: Słyszeliśmy jak śpiewali Twoje imię. Mourinho: Fani nie są głupi. Kelly: Powiedziałeś przed meczem, że się nie martwisz. Czy jesteś teraz trochę bardziej zmartwiony? Mourinho: Zmartwiony czym? Kelly: Twoją przyszłością, swoją pozycją w klubie, wsparciem zarządu? Mourinho: Nie. Kelly: Kompletnie nic na temat meczu? Mourinho: Nie. Kelly: Żadnej indywidualnej postawy zawodników, którą chciałbyś wskazać? Mourinho: Nie. Kelly: Nic na temat przyszłej postawy? Mourinho: Nic. Kelly: Nic na temat tego, w jaki sposób moglibyśmy to naprawić? Mourinho: Nie wiem. Kelly: Dziękuję za twój czas Jose. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Po prostu The Special One(liner). Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 United hamuje je.bany Van Gaal. On niszczy kurna futbol. W Leicester nie ma kurna żadnej filozofii, grają jak chcą i mają za(pipi)istą ofensywę, a u Luja van Chu'ja pewnie przed każdym podaniem myślą, i dlatego Ozil z Cazorlą w tym sezonie mają tyle samo wykreowanych sytuacji co całe United. Życzę fanom United żeby został zwolniony. Cytuj
Jerome 1 181 Opublikowano 3 listopada 2015 Opublikowano 3 listopada 2015 United hamuje je.bany Van Gaal. On niszczy kurna futbol. W Leicester nie ma kurna żadnej filozofii, grają jak chcą i mają za(pipi)istą ofensywę, a u Luja van Chu'ja pewnie przed każdym podaniem myślą, i dlatego Ozil z Cazorlą w tym sezonie mają tyle samo wykreowanych sytuacji co całe United. Życzę fanom United żeby został zwolniony. A ja zeby siedzial tam jak najdluzej ha ha haa. YNWA!! Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 Newcastle United pomału wygrzebuje się ze strefy spadkowej . Sam mecz z Bornemouth pod dyktando gospodarzy ale jedna ładna akcja w 1 połowie ustawiła całe spotkanie . Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 Stoke? Zawsze $zanowalem Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 Roman to pewnie wyje ze złości. Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 7 listopada 2015 Opublikowano 7 listopada 2015 Co sie tam dzieje? Tzn ciut mnie cieszy taki ich zjazd(fan arsenalu) ale kruca fuks... Az tak? ale trzeba przyznac jak przegrywaja to na calego:) Cytuj
Ore 188 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Wraca normalność, Cesc podaje, Diego strzela. A Arsenal przegrywa po swojaku i strzale piszczelem. Plus Santi się wyrżnął przy karnym. Słodko. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 United dzisiaj grało przez 55 minut. Fart że nie przegrali. Jesse z(pipi)ał taką akcję że aż prosiło się o wyrównanie ze strony Watford. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Liverpool gromi City 4:1 i liderem zostaje Leicester czy to jest jakieś alternatywne uniwersum? Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 21 listopada 2015 Opublikowano 21 listopada 2015 Zmiażdżyliśmy dzisiaj City. 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi