Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1319

• ogqozo

1255

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1132

Opublikowano

Co tam się musiało w szatni odpie,rdalac.

Dalej surrealistyczne. To jak to miało być, dynastia?

Opublikowano

Jak nie zwolnią debila po tym meczu to ja nie wiem co musi się stać żeby on odszedł. Absolutny brak kreatywności w ataku. On im chyba zabronił ryzykować niecelne podania. W ogóle absolutny brak ataku. Rooney jak we mgle, Fella nic tylko grzywka, Depay jakby zapomniał jak grał w Holandii. Na samym Martialu nie można opierać gry.

Opublikowano

Jerome wyszedł z forumka i strzelił gola Manchesterowi, dzieje się. Niech wynik się utrzyma i Van Dzban out. Rooney standardowo czyli c(pipi), szkoda mi Martiala, że sie marnuje na skrzydle

A Jerome nie gra w Liverpoolu?

Derby piwnicy zwycięskie dla Chelsea. Największy sabotażysta w tym sezonie strzela bramkę w już 5 minucie, nie mam pytań.

Opublikowano

Jak nie zwolnią debila po tym meczu to ja nie wiem co musi się stać żeby on odszedł. Absolutny brak kreatywności w ataku. On im chyba zabronił ryzykować niecelne podania. W ogóle absolutny brak ataku. Rooney jak we mgle, Fella nic tylko grzywka, Depay jakby zapomniał jak grał w Holandii. Na samym Martialu nie można opierać gry.

xD

słysze to od kilku lat, może to nie problem szkoleniowca tylko tych drewniaków w ataku? kalafiora i shreka wystawiają to mają 

Opublikowano (edytowane)

Mam nadzieje ze Leicester wytrzyma i nie zrobi wyprzedaży w okienku .

W ktorym okienku? Bo jesli niby w styczniu - to zeby tak myslec to trzeba nie miec pojecia o lidze.

Edytowane przez Jerome
Opublikowano (edytowane)

Bo mowie jak jest? Leicester ma za(pipi)ista pozycje w lidze, nadzieje i szanse na LM. Sa w gazie. Maja pieniadze. Na uj w styczniu mieli by sprzedawac swoich najlepszych graczy? Latem? Jasne, kazdy pilkarz ma swoja cene, klub zarobi i kupi innych graczy z nadzieja, ze tak samo odpala. No i kto za Vardy'ego ktory gra pierwszy sezon zycia i ma 29 lat zaplaci kupe kasy? W styczniu nikt, moze latem. Mahrez? Jesli pojawilaby sie mega oferta z duzym przeplaceniem to wtedy moze, ale tez nikt za niego nie wylozy ogromnych milionow teraz, a w klubie jest nie na sprzedaz.

Edytowane przez Jerome
Opublikowano (edytowane)

Cieżko powiedzieć, oby mały kryzys który skończy się po pokonaniu Leicester w sobotę. Od 3 meczy padaka, ale jeśli w ostatnim zagrali najgorszy mecz sezonu tak w poprzednich 2 zabrakło szczęścia. Teraz przy pierwszej bramce faul na bramkarzu, potem Skrtel dał ciała a cudownie przymierzył Idalho i na koniec cios po pięknej wrzutce Behramiego. Klopp ma czas, klopp ogarnia i sprowadzi kogo trzeba, a wyda tyle ile bedzie chciał. Pięknie gramy z góra tabeli, pięknie wtedy działa pressing itd, a problemy są ze średniakami. Do tego Sturridge który jak jest zdrowy to strzela jak automat tyle ze 80% czasu tego sezonu to kontuzje. Hendo, ostatnio Sakho i sporo innych było kontuzjowanych. Trzeba wygrać w sobotę to przywróci to co było jak przyszedł klopp który już wcześniej mówił ze po zmianie stylu i całej reszty boi się, ze klub załapie spadek formy w pewnym momencie, No i miał racje. Niech szczęście czasami pomoże i wróci stara forma i będziemy kosić równo. Jednak w styczniu musi przyjść środkowy obrońca, skrzydłowy pomocnik i napastnik. Mam nadzieje ze ktoś się znajdzie. LFC kupiło Grajica z Crveny ale zostawili tam i Matiz z schalke za darmo jako opcja nr3 na obrone

Edytowane przez Jerome