Opublikowano 7 lutego 20169 l xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Remisik mam nadzieję każdy już obstawił? Darmowy piniondz. wiadomix
Opublikowano 7 lutego 20169 l znakomicie przyjacielu. podziękuj K L I N I C Z N E M U napastnikowi. 6 meczów pod Hiddinkiem, 7 goli. Edytowane 7 lutego 20169 l przez ragus
Opublikowano 7 lutego 20169 l To chyba pierwszy mecz CFC w tym sezonie Premier League, który można powiedzieć, że był naprawdę dobry w ich wykonaniu pomimo wyniku. Co ten De Gea dzisiaj to ja nawet nie...
Opublikowano 8 lutego 20169 l aguero 5 lat w angli a po angielsku mówi gorzej niż 12 latek z polski B
Opublikowano 8 lutego 20169 l A miałem właśnie sprawdzać jak włada angielskim po tylu latach... co za debil, drugi Irek Jeleń.
Opublikowano 8 lutego 20169 l taki lewandowski po roku grania u niemca wywiadów w telewizji niemieckiej udzielał a tutaj Hart mówi do niego jak do niedorozwoja bo nie wie co to 'duck' xd Edytowane 8 lutego 20169 l przez sosnaa
Opublikowano 9 lutego 20169 l Nie wiem co śmieszniejsze, Aguero z porażeniem mózgowym czy żenujące pucowanie się chinolom.
Opublikowano 13 lutego 20169 l xddd obrona czestochowy w drugiej polowie z niezwykle groznym ogorkiem
Opublikowano 13 lutego 20169 l Jeden tutaj po 23 kolejkach nie mógł sie nadziwic ze Chelsea gra źle, drugi przy 25 kolejce dziwi sie, że United obecnie jest mocnym średniakiem. Można i tak.
Opublikowano 13 lutego 20169 l Oglądając ten mecz miałem wrażenie że to United broni się przed spadkiem. Depay to dla mnie totalne nieporozumienie. Koleś jest tak przewidywalny że głowa mała. Z jednej strony źle że przegrali. Z drugiej kolejny gwóźdź do trumny holendra.
Opublikowano 13 lutego 20169 l o meczu united https://www.youtube.com/watch?v=9Q6M6WSboAA pierwsza przegrana w na stadium of light w erze EPL
Opublikowano 13 lutego 20169 l czyli oficjalnie, LvG zostaje trenerem gdyż Ed Woowdard boi się że wraz z Louisem poleci i on xD
Opublikowano 14 lutego 20169 l NIeeeeeeeeeeeeeeee Durny faul Wasilewskiego. Szkoda.. Edytowane 14 lutego 20169 l przez Ore
Opublikowano 14 lutego 20169 l Biorąc pod uwagę jak wyglądał ten mecz, to Arsenal zdecydowanie zasłużył na wygraną
Opublikowano 14 lutego 20169 l Wyglądał tak, że Arsenal w siedemdziesiątej minucie oddal pierwszy celny strzał na bramkę. Leicester broniło się bardzo umiejętnie, no ale w ostatniej akcji Wasyl oczywiście nie wytrzymał napięcia. Edytowane 14 lutego 20169 l przez Tokar
Opublikowano 14 lutego 20169 l Patrząc na to, że sędzia wychuyał ich dwa razy w czasie meczu, to bardzo dobrze, że wygrali.
Opublikowano 20 lutego 20169 l 0-0 forma przez Barcą słabiutka Edytowane 20 lutego 20169 l przez Codename
Opublikowano 20 lutego 20169 l FA cup to wiesz, ale anyway barca ich zniszczy przejedzie jak tak jak walec.
Opublikowano 20 lutego 20169 l No Arsenal cieniutko ostatnio w ofensywie gra. Oxlade Chamberlain nie ma mózgu, nie wiem co z niego będzie jeszcze. Niby młody, ale goli nie strzela, dobrego podania nie ma. Pewnie za parę lat pójdzie do jakiegoś West Bromu jako niespełniony talent. Walcott mimo gola z Lester bez formy, mało daje drużynie jak gra. Alexis wrócił po kontuzji i też gra padakę, dobry czas Campbella też chyba się już skończył bo gość się potyka o własne nogi ostatnio. Słabo to wygląda przed Barcą. IMO żadnych szans nie mają, bo to dwumecz, nawet jak w jednym meczu wygrają jak z Bayernem to potem, jak to Arsenalowi, siądzie im psycha i skończy się pogromem.