Opublikowano 24 kwietnia 20168 l Leicester potrzebuje tylko 5 punktów żeby zostać Mistrzem. Ja (pipi)e co ja kocham tę Ligę <3
Opublikowano 25 kwietnia 20168 l Spursi remisik. No to Lester potrzebuje 3 punktów w 3 meczach. Edytowane 25 kwietnia 20168 l przez ragus
Opublikowano 1 maja 20168 l chyba nigdy nie kibicowalem by moj united przegral ale dzis mam dylemat xDDDD
Opublikowano 1 maja 20168 l Dla całego United będzie lepiej jak przegrają. Brak awansu do LM to dużo większe szanse na pozbycie się filozofa
Opublikowano 1 maja 20168 l United na remis, a tymczasem Southampton gwałci City. Hattrick Mane i ból głowy Pepa na to co go czeka.
Opublikowano 2 maja 20168 l a kogutom pękła dupa stary mistrz właśnie koronuje nowego, ładnie z ich strony
Opublikowano 2 maja 20168 l co za elektryczne derby londynu, pieknie dupa pekla dzis kogutom, brawo lisy, cuda sie zdarzaja
Opublikowano 2 maja 20168 l koguty niech teraz drugiego miejsca bronia bo jak komisji ligi przesledzi mecz to w nastepnej kolejce zagraja glownie juniorami
Opublikowano 2 maja 20168 l Matko, dlaczego. Wciąż to do mnie nie dociera. Widzisz, a jednak strzelił.