c0ŕ 4 834 Opublikowano 23 września 2016 Opublikowano 23 września 2016 Andre Gray, najlepszy piłkarz Burnley, dostał czteromeczowego bana za tweety sprzed ponad 4 lat. Jakie tweety? Tego typu. Oczywiście jak użytkownicy zaczęli szperać po jego twitterze gdy strzelił z Liverpoolem dość szybko je usunął i przeprosił podkreślając że zmienił się przez te 4 lata jako człowiek, ale jak widać kara go nie ominęła. Ech, całe FA. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 23 września 2016 Opublikowano 23 września 2016 Dobrze że nie miał dziadka w wermachcie . Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 23 września 2016 Opublikowano 23 września 2016 Ten pierwszy tweet do dzisiaj mnie bawi, jakbym chciał dostać karę to bym specjalnie nie wymyślił tak kreatywnego wykorzystania hashtagów. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 (edytowane) Dziś rano mecz Manchester United-Leicester. Przez ostatni tydzień bardzo dużo się mówiło o Mourinho - także dlatego, że jakaś książka cytuje, jak podobno mówi "jak spotkam Wengera na ulicy, to w ryj strzelę". Portugalczyk oczywiście kompletnie świruje w wywiadach i zaczyna robić z siebie ofiarę: o tak, tak, negujcie wszystkie moje tytuły i atakujcie wielką historię Manchesteru United, bo mieliśmy zły tydzień, tak, tyle umiecie, krytykować, tak, jestem najgorszy na świecie, mądrale. Ten człowiek jest wspaniały, gdy przegrywa. Podobno czeka nas jutro mała rewolucja, bo ma nie zagrać Rooney. Czara beznadziejności się przelała? Czy naprawi to problemy, no nie wiem, ale United ma zagrać 4-3-3 z Carrickiem i Herrerą obok Pogby. W Leicester oczy będą zwrócone na Islama Slimaniego, który zdobył 2 gole w doskonałym debiucie. Hit o 18.30, bo Arsenal-Chelsea. Patrząc na ostatnią formę obu ekip, faworytem wydaje się Arsenal, więc pewnie wygra Chelsea. Paradoksalnie mam wrażenie, że Conte na razie najlepiej wyszło po prostu cofnięcie problemów zeszłego sezonu - znowu na siebie wyglądają Hazard, Costa, Ivanović itp. Te indywidualności robią więcej dla wyników, niż gra drużyny. David Luiz powinien się przydać, bo miałem wrażenie w tych meczach, że stoperzy Chelsea trochę nie mają co robić. Arsenal dobrze wygląda z tyłu z Mustafim, jak na razie trochę Oezil mało czaruje w porównaniu do zeszłego sezonu. Edytowane 24 września 2016 przez ogqozo 1 Cytuj
Ore 188 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Łap plusa, ale następnym razem myślę, że poczekamy do 12:00 z Twoją zapowiedzią. Terry wciąż niezdolny do gry - szkoda bo po cichu liczyłem na usawienie z 3 z tyłu. Może następnym razem. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Jak to mówi Yano, przelała się pała goryczy i Rooney na ławie. Shawa nie ma, za niego Blind na LO, środek Pogba, Herrera, Mata na pozycji Rooneya, nie na prawym skrzydle. Z przodu Lingard, Rashford i Ibra. Zobaczymy jak to będzie, ale śmieszne że bez Carricka, który tylko wskoczył do skladu i już został MOTM z Northampton. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Nareszcie, największy hamulcowy na ławie. Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Mou ma osiągniecia, ale jego gwiazda blaknie. Pokłócił Real, rozwalił Chelsea, teraz dostał United i ogromna kase na transfery. Wolał Pogbe za ogromna kase niz 2-3 innych, "na problemy United". Pogba to nie Zidane. Umie wiele, ale nie ma mentalnosci lidera. On wpisuje sie w kolektyw, ale jak druzynie nie idzie, nie potrafi wziac na siebie gry. Zarowno we Francji jak i Juve. Bez sensu był ten zakup dla przebudowywanego United za takie pieniądze. Pytanie takie: które miejsce zadowoli kibiców United? Cytuj
Arik_19 628 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Rooney może i ława, ale dla pewności zmontowałbym jakiegoś dłuższego bana, najlepiej permanentnego. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 (edytowane) Mou ma osiągniecia, ale jego gwiazda blaknie. Pokłócił Real, rozwalił Chelsea, teraz dostał United i ogromna kase na transfery. Wolał Pogbe za ogromna kase niz 2-3 innych, "na problemy United". Pogba to nie Zidane. Umie wiele, ale nie ma mentalnosci lidera. On wpisuje sie w kolektyw, ale jak druzynie nie idzie, nie potrafi wziac na siebie gry. Co ludzie mają z tym Zidane'em. Jakbym nie oglądał tego na własne oczy to bym dawno uwierzył, że faktycznie jego drużynom, za których zwycięstwa jest wspominany, faktycznie "nie szło". Edytowane 24 września 2016 przez ogqozo 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Rooney może i ława, ale dla pewności zmontowałbym jakiegoś dłuższego bana, najlepiej permanentnego. W świecie futbolu, najgorzej wydawane pół miliona funtow tygodniowo. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 :obama: Tyle daje posadzenie Rooneya. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Co teraz klepkę Untied na 2:0 zrobiło. No i kurde, niech ten Rooney zostanie przyspawany do tej ławki. Jeszcze jakby Lingaarda zmienili... No i już 3:0 Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 4:0, Blind, MAta, Pogba zupelna miazga dzisiaj Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Pogba się spłacił nie zrobieniem daba po tym golu Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Pogba nokatuje mistrza Anglii, a mówili że nie jest wart takiej kasy. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Brak Rooney'a w pomocy i jakoś to inaczej wygląda . Niech mu ktoś w końcu podpowie żeby zmienił klub na jakieś Stoke i pograł jeszcze trochę na szpicy bo nic innego nie umie . Mata rządzi dzisiaj i chooooj . Tego chciałem . Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 rooney z wozu united lzej Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 (edytowane) Kto by pomyślał, że trzeba posadzić Rooneya, żeby po prostu zdobywać gola z każdego rzutu rożnego. I jak tu nie dostrzegać geniuszu Mourinho. A tak serio to zastanawiam się, ile z tych goli by puściła defensywna dyrygowana przez Schmeichela. Edytowane 24 września 2016 przez ogqozo Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 odkąd rzutów rożnych w United nie wykonuje Phil Jones to już nie to samo Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Nie mogę oglądać meczu. Czy to United gra tak dobrze czy Leicester tak słabo? Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Leicester skończyły się karty +10 z ultimate team Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 Ale Kapustka zaje'bał gola Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi