Opublikowano 19 listopada 20168 l No to się chyba Wenga nie przełamie dziś W ogóle o co mu chodzi, Arsenal gra chu'jnię na maxa, nic nie wychodzi, a on zamiast zrobić wcześniej zmiany (choćby Giroud, bo Alexis na szpicy dzisiaj przez minutę nie był) to czeka aż stracą pierwszą bramkę.
Opublikowano 19 listopada 20168 l El neni to nawet w naszej ekstraklasie by nie znalazł miejsca, jakie drewno.
Opublikowano 19 listopada 20168 l zaskakujaco slaby arsenal i zaskakujaco dobry united to juz trzeci frajerski remis na old trafford (w tych dwoch pierwszych to juz w ogole - miliard strzalow oddanych i zero skutecznosci): stoke burnley arsenal united dalej nie porywa ale jakby mieli te 6pkt w tabeli wiecej to by sie inaczej o tej druzynie mowilo Edytowane 19 listopada 20168 l przez Ficuś
Opublikowano 19 listopada 20168 l Yaya Toure w pierwszym składzie City, Leicester po 10 minutach już 0-2 w dupę z Watfordem, dzieje się
Opublikowano 19 listopada 20168 l Wszędzie już padły bramki, a ja oglądam Liverpool że Świętymi Klopp ładnie się zawinął w kurtkę, czekam na przeróbki z Edytowane 19 listopada 20168 l przez hav7n
Opublikowano 19 listopada 20168 l Odnośnie United to jest to kara za to że zamiast kontrolować grę do końca prowadząc, to zaczęli murować i z różańcem w ręku czekać do końca spotkania, nigdy nie zrozumiem tej taktyki. Toure dziś 2 gole, a Pogba 2 gole w 11 meczach Ale będąc sprawiedliwym to United miejscami zagrało dzisiaj spoko. A Mourinho cfel, bo ma ból dupy że Koeman publicznie mówi o zainteresowaniu Depayem, a sam rok temu w Chelsea publicznie mówił że chce kupić Stonesa. Co za hipokryta.
Opublikowano 19 listopada 20168 l West Ham przegrywa w evertonowym stylu z zeszłego stylu a Bilic stacza się jak Martinez Nie powiem że mnie to nie cieszy, bo jak naczytałem się jaki to z Bilica świetny trener po poprzednim sezonie (a West Ham grał tak samo jak za Big Sama tylko z geniuszem Payeta) i jak to West Ham będzie teraz walczył o LM to mnie nosiło. A ten Zaza z Janssenem to dopiero było starcie paralityków, jeden gorszy od drugiego. Jeszcze tego tępego Sissoko brakowało i byłby dream team. Ale dobry meczyk ogólnie, a Tottenham wciąż niepokonany, a już 1/3 sezonu za nami Edytowane 24 listopada 20168 l przez Mendrek
Opublikowano 20 listopada 20168 l https://twitter.com/WengerTactic/status/800001696755843072 Rio trochę zbyt szybko popadł w entuzjazm xDDDDDDD
Opublikowano 20 listopada 20168 l Jezu jaki ten Adama Traore jest szybki, jak w fifie jakiejś. Chelsea nowym liderem po ciężko wywalczonych 3 punktach, gdzie Boro naprawdę walczyło do końca, a odbyt miałem spięty do ostatniej sekundy. Gdyby nie nieskuteczność ataku gospodarzy, to wynik mógłby być inny. No ale i Pedro też mógł spokojnie strzelić ze 2 gole.
Opublikowano 20 listopada 20168 l W końcu mogę to napisać: Pedro lamusie wypad z podstawowej jedenastki!
Opublikowano 20 listopada 20168 l Boro to bardzo solidny zespół z bardzo dobrą obrona i wiedziałem że nie będzie łatwo. Costa z kolejnym golem i bez kartki, czyste konto, tylko gola Hazarda brakowało. Następny mecz z Totkami u siebie, a potem City na wyjeździe i dobrze że te drużyny są w takiej formie jakiej są bo jest nadzieja na spokojne Święta.
Opublikowano 21 listopada 20168 l Boro zaskoczyło, nie powiem podnieśli mi ciśnienie. Szkoda mi trochę Fabregasa grzejącego ławe, bo zaczął ładnie grać, jak Conte wpuszczał go z ławki, a jak na razie znowu z niej nie schodzi.. Nie podoba mi sie ofensywna gra Alonso. No ni w kij ni w oko nie pasuje na tą pozycję. Dostanie byle piłkę, nie potrafi pomyśleć rozegrać tylko wali z pierwszej. Jeśli chodzi o obronę w porządku, nie mam nic do niego. Ale Conte postawił go na pozycji, w której musi atakować niestety poza paroma średnimi wrzutkami nic nie pokazał.
Opublikowano 21 listopada 20168 l Mi szkoda Batshuayiego, bo chłop nie ma tych 18 lat tylko już 23 i powinien grać, no ale z taką formą Costy to co zrobisz Bożenko, nic nie zrobisz
Opublikowano 21 listopada 20168 l Ale jestem za tym żeby go wpuszczał chociaż na te 20/30 minut. A jak będzie okazja to od 1 minuty. Bo chłopaczek z potencjałem i talentem. Ale myślę, że Conte do każdego z ławy ma plan i jednocześnie nie zapomina o nikim, ale jak będzie zobaczymy.