Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hazard mała kontuzja. Ciekawe czy Conte ograniczy się do podstawienia Williana na lewe skrzydło, czy korzystając z okazji zagra 352. Mógłby pograć coś ten Batszułaj.

Edytowane przez ragus
  • Odpowiedzi 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1319

• ogqozo

1255

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1132

Opublikowano

Willian i Fabregas. Przeciwko Sunderlandowi grać Kante i Maticem to byłby trochę kek, więc prawidłowa zmiana raczej, ktoś musi się wziąć za kreowanie gry.

Opublikowano (edytowane)

jaka akcja crystal palace  :obama:

ja pie.rdole reka w polu karnym, ktora widzieli nawet z marsa, a zaraz bramka z fikcyjnego spalonego xDDD

bramka do united w pierwszej polowie oczywiscie z spalonego - no sedzia dzis prokuratura

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano (edytowane)

No spalonego to tam chyba nie było i ten obrońca co tm robił i że sędzia tego nie widział to ja nie ogarniam xd

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano (edytowane)

w pierwszej polowie rojo robi sanki na kims, crystal palace bodajze bailego faulowali na czerwien i oczywiscie bramke united strzela z spalonego z reka przy asyscie zlatana xddddd

no kuvvva polskiej ligi ten sedzia by dzis chyba nawet nie ogarnal

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano

jeszcze pare minut temu operatorzy wylapali soczysty lokiec w twarz wyplacony przez zlatana komus z CP gdzie sedzia byl chyba 5 metrow obok xdddd

foto_1b94f88990f79609e1e6c953e719ece6.jp

Opublikowano

Jezus, ale to się pięknie układa dla Chelsea, byle tak dalej. Jak dla mnie mogą wygrywać nawet 1:0 cały czas, byle wygrywali, bo patrząc na to co się dzieje w lidze to każdy punkt może być później na wagę złota.

A co do United to ja nie mam pytań do tych sędziów...

Opublikowano (edytowane)

No i Costa się wykartkował, zawieszenie na mecz z Bournemouth. Więc jeśli nie dzisiaj to może Chelsea się zatnie właśnie wtedy.

Edytowane przez c0r
Opublikowano (edytowane)

Ciekawe czy Baszulaj dostanie swoją szansę.

Miał być pogrom, a jest nuda ehh :frog:

Costa :fsg:

Edytowane przez hav7n
Opublikowano

No i Costa się wykartkował, zawieszenie na mecz z Bournemouth. Więc jeśli nie dzisiaj to może Chelsea się zatnie właśnie wtedy.

:shieeet:

Opublikowano (edytowane)

On to jest.

6GeY4ZF.jpg

Edytowane przez ragus
Opublikowano

11 wygranych z rzędu, rekord Ancelottiego wyrównany. Kolejny mecz bez Diego i Kante.