Opublikowano 14 grudnia 20168 l Hazard mała kontuzja. Ciekawe czy Conte ograniczy się do podstawienia Williana na lewe skrzydło, czy korzystając z okazji zagra 352. Mógłby pograć coś ten Batszułaj. Edytowane 14 grudnia 20168 l przez ragus
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Willian i Fabregas. Przeciwko Sunderlandowi grać Kante i Maticem to byłby trochę kek, więc prawidłowa zmiana raczej, ktoś musi się wziąć za kreowanie gry.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Ale WBA ostatnio ciśnie, i hattrick Rondona Swansea i piłkarz Polak Fabiański spadną, nie ma bata.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l jaka akcja crystal palace ja pie.rdole reka w polu karnym, ktora widzieli nawet z marsa, a zaraz bramka z fikcyjnego spalonego xDDD bramka do united w pierwszej polowie oczywiscie z spalonego - no sedzia dzis prokuratura Edytowane 14 grudnia 20168 l przez Ficuś
Opublikowano 14 grudnia 20168 l No spalonego to tam chyba nie było i ten obrońca co tm robił i że sędzia tego nie widział to ja nie ogarniam xd Edytowane 14 grudnia 20168 l przez Yakubu
Opublikowano 14 grudnia 20168 l w pierwszej polowie rojo robi sanki na kims, crystal palace bodajze bailego faulowali na czerwien i oczywiscie bramke united strzela z spalonego z reka przy asyscie zlatana xddddd no kuvvva polskiej ligi ten sedzia by dzis chyba nawet nie ogarnal Edytowane 14 grudnia 20168 l przez Ficuś
Opublikowano 14 grudnia 20168 l jeszcze pare minut temu operatorzy wylapali soczysty lokiec w twarz wyplacony przez zlatana komus z CP gdzie sedzia byl chyba 5 metrow obok xdddd
Opublikowano 14 grudnia 20168 l czekaj czekaj do koncowego gwizdka ale niech to lepiej wygraja bo sedzia zywy z murawy w przeciwnym wypadku nie zejdzie
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Jezus, ale to się pięknie układa dla Chelsea, byle tak dalej. Jak dla mnie mogą wygrywać nawet 1:0 cały czas, byle wygrywali, bo patrząc na to co się dzieje w lidze to każdy punkt może być później na wagę złota. A co do United to ja nie mam pytań do tych sędziów...
Opublikowano 14 grudnia 20168 l United jednak ucieklo spod topora, a robi sie juz groznie bo Westbrom goni.
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Tradycyjna, kilkumiesięczna przerwa Gundogana się szykuje, znowu kontuzja.
Opublikowano 17 grudnia 20168 l Kiedy skonczy sie seria Chelsea? Bo kiedys musi. Dobry kurs jest i nie wiem czy stawiac
Opublikowano 17 grudnia 20168 l No i Costa się wykartkował, zawieszenie na mecz z Bournemouth. Więc jeśli nie dzisiaj to może Chelsea się zatnie właśnie wtedy. Edytowane 17 grudnia 20168 l przez c0r
Opublikowano 17 grudnia 20168 l Ciekawe czy Baszulaj dostanie swoją szansę. Miał być pogrom, a jest nuda ehh Costa Edytowane 17 grudnia 20168 l przez hav7n
Opublikowano 17 grudnia 20168 l No i Costa się wykartkował, zawieszenie na mecz z Bournemouth. Więc jeśli nie dzisiaj to może Chelsea się zatnie właśnie wtedy.
Opublikowano 17 grudnia 20168 l 11 wygranych z rzędu, rekord Ancelottiego wyrównany. Kolejny mecz bez Diego i Kante.