Opublikowano 19 grudnia 20168 l Everton zaczął na pełnej kur'wie, ale gol oczywiście nie padł. Liverpool koszmarny i bez środka pola.
Opublikowano 19 grudnia 20168 l Barry właśnie przebił Lamparda w liczbie występów w Premier League i obecnie tylko Giggs ma więcej.
Opublikowano 19 grudnia 20168 l Fart nie fart ale Liverpool cisnął całą drugą połowę. Gra Barkleya dzisiaj to jakiś kryminał. Mam nadzieję że będzie zawieszony za ten faul co prawie Hendersonowi urwał nogę.
Opublikowano 19 grudnia 20168 l no tak, byli lepsi ale ten strzal w slupek to byl czysty farcik, ta pilka leciala chyba 2km/h
Opublikowano 20 grudnia 20168 l https://youtu.be/bnJOPZPQ9j8 nastroje kibiców Arsenalu raczej nie najlepsze xd
Opublikowano 23 grudnia 20168 l Big Sam będzie nowym trenerem Palace, on to chyba prędzej umrze niż sobie odpocznie od piłki na jakiś czas
Opublikowano 26 grudnia 20168 l Canal + znowu leci w chuya i pokazują tylko Chelsea. Niech oni oddadzą komuś tę licencję na PL, bo ostatnimi czasy to oni sobie żarty z niej robią. Eleven mając La Ligę, Seria A i Ligue 1 te dwie pierwsze pokazuje do oporu i już od 12 w niedzielę można oglądać na żywo mecz ligi włoskiej czy hiszpańskiej, a te barany wolą pokazywać powtórki Ekstraklasy czy inne (pipi). Edytowane 26 grudnia 20168 l przez MYSZa7
Opublikowano 26 grudnia 20168 l Oszczedzili na pakiecie bo maja nie maksymalny tylko do 5 meczy na kolejke i stad ten cyrk Na domiar zlego ostatnio doszedl problem z meczami o 16 ale juz chyba sie dogadali
Opublikowano 26 grudnia 20168 l No to jeśli tak oszczędzają, to tym bardziej niech odpuszczą sobie licencję i przekażą ją Eleven. Ja wiem, że bez takiego Twarowskiego to nie będzie to samo, ale teraz to ja go w meczu Ligi Angielskiej słyszę może dwa razy w miesiącu, więc i tak będzie mi to bez różnicy.
Opublikowano 26 grudnia 20168 l No to jeśli tak oszczędzają, to tym bardziej niech odpuszczą sobie licencję i przekażą ją Eleven. Ja wiem, że bez takiego Twarowskiego to nie będzie to samo, ale teraz to ja go w meczu Ligi Angielskiej słyszę może dwa razy w miesiącu, więc i tak będzie mi to bez różnicy. Nigdy nie mieli pelnego pakietu i chyba zawsze jechali na tym ale nie rzucalo to sie w oczy bo mieli jeszcze hiszpanska, wloska i francuska. Teraz dopiero widac minusy bo nie potrafia weekendowej ramowki zapelnic tym co maja przy tylu programach
Opublikowano 26 grudnia 20168 l Odkąd Bob Bradley objął Swansea, stracili 30 goli. W 10 meczach. Biedny Fabiański
Opublikowano 26 grudnia 20168 l Oj, Arsenal jednak utrzyma odpowiednie miejsce w tabeli @c0r: 31 Edytowane 26 grudnia 20168 l przez winner
Opublikowano 26 grudnia 20168 l gdyby nie te glupie remisy united spokojnie by mieli miejsce 2-4, najlepszy united od czasow fergusona to zdecydowanie choc moyes i filozof poprzeczki za wysokiej nie postawili
Opublikowano 26 grudnia 20168 l Giroud, bo kto by inny. Mchitarjan też z golem, Ibra z asystą i golem, Pogba z asystą. Trochę przełomowy mecz jeśli chodzi o nowe nabytki w United, ale to tylko Sunderland.