Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1319

• ogqozo

1255

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1132

Opublikowano

Manchester też kupił kolejnego samobója. :potter:

Po prostu wszystkie kluby w PL oprócz Chelsea uwielbiają i szanują MU i chcą dla nich jak najlepiej, więc strzelają samobóje. :potter:

Opublikowano

Chelsea z Pucharem Anglii po golu Drogby (z wolnego). Ancelotti podłożył się Interowi bo nie chciał od razu w pierwszym roku w Chelsea zdobyć potrójnej korony. Nie miałby co robić w następnych sezonach.

Gość Pawlo_PL
Opublikowano

A teraz potrójną będzie miał Inter.

Albo Bayern

Bayern walowerem. Interowi udowodnią korupcję na 15 minut przed meczem.

Opublikowano

W sumie to nie temat do tego, ale bardziej na zwycięstwo zasłużył Inter, miał trudniejszych przeciwników (no i w "grupie śmierci" byli z Barceloną). Bayern pokonał jedynie Manchester.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Benitez odszedł z Liverpoolu. Może to i lepiej, przez tyle lat wygrał tylko LM. Za to nigdy nie potrafił nawiązać wyrównanej walki w PL z czołówką. Oby tylko ta decyzja nie pociągnęła za sobą odejścia Gerrarda i Torresa. Przyjdzie nowa osoba i być może zaczną znowu grać na poziomie.

Opublikowano

Benitez odszedł z Liverpoolu. Może to i lepiej, przez tyle lat wygrał tylko LM.

A przed Benitezem, kiedy ostatnio wygrali coś równie znaczącego?

Opublikowano (edytowane)

Przecież Benitez wygrał LM drużyną Houlliera, więc to się nie liczy.

PS.

A przed Benitezem, kiedy ostatnio wygrali coś równie znaczącego?

W 2001 czy tam w 2002 wygrali Puchar UEFA i Super Puchar Europy, więc bez przesady.

Edytowane przez Junkhead
Opublikowano

Benitez stał się w Liverpoolu zwykłym pionkiem, nie miał nawet siły przebicia by ściągnąć nowych piłkarzy. Powinien wymusić kasę na transfery, tym bardziej po sprzedaniu Alonso. Bo taki Ngog to może być zmiennikiem piłkarzy w ekstraklasie co najwyżej.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ten Meksykanin jest niezły, oby taką formę utrzymał przez resztę sezonu i żeby uniknął kontuzji. Teraz kiedy Rooney jest bez formy, to on wyrasta na najlepszego zawodnika MU. No i Manchester w końcu zrewanżował się Chelsea za dwie porażki w ubiegłym sezonie.

Opublikowano

Ważne, że strzela :potter: Pokochałem go już na MŚ, a teraz moja miłość się tylko pogłębia <gej>

Jestem pewien, że w tym sezonie mistrzostwo PL zdobędzie UNITED. Dobry napastnik i brak kontuzji to to czego było Diabłom trzeba. Zmiażdżą sezon <ok>

Opublikowano (edytowane)

Na pewno bedzie ciekawiej, niz w zeszlym sezonie. Przewiduje jakas spektakularna kleske City, spadek formy Chelsea widac jak na razie bardzo wyraznie, Liverpool raczej bedzie walczyl o LE. Arsenal wielka niewiadoma jak zawsze, jesli kontuzje nie pokrzyzuja sezonu V.Persiemu i Fabregasowi moga powalczyc o mistrza.

BTW Rooney wczoraj wybiegal 10x tyle co przez cały mundial, a Berbatov nawet podawał i biegał :mellow:

Fantasy tez bedzie ciekawe, zwlaszcza kupowanie zawodnikow City to bedzie loteria trafic w tego, co zagra ;)

Juz w pierwszej kolejce szlagier - na Anfield przyjezdza Arsenal.

Edytowane przez Bartg
Opublikowano

Nie wiem o co powalczy Arsenal, wiadomo o co walczy Fabregas. Nie jest to gra dla Arsenalu niestety (a raczej stety z mojego punktu widzenia). Nie wiem czy Fabregas bedzie takim profesjonalista jak Krystyna, ktorego uwieziono w Manchesterze sezon temu, a i tak byl najlepszym zawodnikiem...

Opublikowano

no ja tez powalcze w fantasy , :D i nawet jednego zawodnika City mam jako kapitana.

O Fabregasa bym sie nie martwil, zagra swoj normalny poziom czyli jakies 12-15 goli i asyst w sezonie.

Wydaje mi sie ze city bedzie w top4 tego sezonu,