Figlarz 1 272 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Kur.wa chelsea znowu kupiło mecz u sędziego Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Manchester też kupił kolejnego samobója. :potter: 1 Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Manchester też kupił kolejnego samobója. :potter: Po prostu wszystkie kluby w PL oprócz Chelsea uwielbiają i szanują MU i chcą dla nich jak najlepiej, więc strzelają samobóje. :potter: Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Ile to tych samobojow bylo w koncu ? 12 ? Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 Na więcej nie starczyło klubowej kasy Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 Chelsea z Pucharem Anglii po golu Drogby (z wolnego). Ancelotti podłożył się Interowi bo nie chciał od razu w pierwszym roku w Chelsea zdobyć potrójnej korony. Nie miałby co robić w następnych sezonach. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 A teraz potrójną będzie miał Inter. Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 A teraz potrójną będzie miał Inter. Albo Bayern Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 A teraz potrójną będzie miał Inter. Albo Bayern Bayern walowerem. Interowi udowodnią korupcję na 15 minut przed meczem. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 15 maja 2010 Opublikowano 15 maja 2010 W sumie to nie temat do tego, ale bardziej na zwycięstwo zasłużył Inter, miał trudniejszych przeciwników (no i w "grupie śmierci" byli z Barceloną). Bayern pokonał jedynie Manchester. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 Benitez odszedł z Liverpoolu. Może to i lepiej, przez tyle lat wygrał tylko LM. Za to nigdy nie potrafił nawiązać wyrównanej walki w PL z czołówką. Oby tylko ta decyzja nie pociągnęła za sobą odejścia Gerrarda i Torresa. Przyjdzie nowa osoba i być może zaczną znowu grać na poziomie. Cytuj
Gość Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 Benitez odszedł z Liverpoolu. Może to i lepiej, przez tyle lat wygrał tylko LM. A przed Benitezem, kiedy ostatnio wygrali coś równie znaczącego? Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 (edytowane) Przecież Benitez wygrał LM drużyną Houlliera, więc to się nie liczy. PS. A przed Benitezem, kiedy ostatnio wygrali coś równie znaczącego? W 2001 czy tam w 2002 wygrali Puchar UEFA i Super Puchar Europy, więc bez przesady. Edytowane 3 czerwca 2010 przez Junkhead Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 Benitez stał się w Liverpoolu zwykłym pionkiem, nie miał nawet siły przebicia by ściągnąć nowych piłkarzy. Powinien wymusić kasę na transfery, tym bardziej po sprzedaniu Alonso. Bo taki Ngog to może być zmiennikiem piłkarzy w ekstraklasie co najwyżej. Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Kurrrrrrrwa! Chelsea wyebała. :confused: Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 J.Hernandez....moim zdaniem MANU ma już w jakimś sensie następcę Ronaldo Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Ten Meksykanin jest niezły, oby taką formę utrzymał przez resztę sezonu i żeby uniknął kontuzji. Teraz kiedy Rooney jest bez formy, to on wyrasta na najlepszego zawodnika MU. No i Manchester w końcu zrewanżował się Chelsea za dwie porażki w ubiegłym sezonie. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Slowem przypomnienia rusza kolejna edycja Fantasy Premiere League.Info : KLIK Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Bramka Hernandeza klasa sama w sobie, taka orange ekstraklasowa Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 9 sierpnia 2010 Opublikowano 9 sierpnia 2010 Ważne, że strzela :potter: Pokochałem go już na MŚ, a teraz moja miłość się tylko pogłębia <gej> Jestem pewien, że w tym sezonie mistrzostwo PL zdobędzie UNITED. Dobry napastnik i brak kontuzji to to czego było Diabłom trzeba. Zmiażdżą sezon <ok> Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 9 sierpnia 2010 Opublikowano 9 sierpnia 2010 (edytowane) Na pewno bedzie ciekawiej, niz w zeszlym sezonie. Przewiduje jakas spektakularna kleske City, spadek formy Chelsea widac jak na razie bardzo wyraznie, Liverpool raczej bedzie walczyl o LE. Arsenal wielka niewiadoma jak zawsze, jesli kontuzje nie pokrzyzuja sezonu V.Persiemu i Fabregasowi moga powalczyc o mistrza. BTW Rooney wczoraj wybiegal 10x tyle co przez cały mundial, a Berbatov nawet podawał i biegał Fantasy tez bedzie ciekawe, zwlaszcza kupowanie zawodnikow City to bedzie loteria trafic w tego, co zagra Juz w pierwszej kolejce szlagier - na Anfield przyjezdza Arsenal. Edytowane 9 sierpnia 2010 przez Bartg Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 9 sierpnia 2010 Opublikowano 9 sierpnia 2010 Nie wiem o co powalczy Arsenal, wiadomo o co walczy Fabregas. Nie jest to gra dla Arsenalu niestety (a raczej stety z mojego punktu widzenia). Nie wiem czy Fabregas bedzie takim profesjonalista jak Krystyna, ktorego uwieziono w Manchesterze sezon temu, a i tak byl najlepszym zawodnikiem... Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 9 sierpnia 2010 Opublikowano 9 sierpnia 2010 no ja tez powalcze w fantasy , i nawet jednego zawodnika City mam jako kapitana. O Fabregasa bym sie nie martwil, zagra swoj normalny poziom czyli jakies 12-15 goli i asyst w sezonie. Wydaje mi sie ze city bedzie w top4 tego sezonu, Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 9 sierpnia 2010 Opublikowano 9 sierpnia 2010 Lol dobry czas na odejście Martin O'Neill has resigned as Aston Villa manager just five days before the start of the Premier League season. <_< Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 9 sierpnia 2010 Opublikowano 9 sierpnia 2010 No nie ma co, full profeska. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi