Royal 620 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Dobra, kur.wa, koniec!!! Koniec z jakimiś śmiesznymi reprami, w końcu w sobotę powraca najpotężniejsza i najwspanialsza liga piłkarska w tym uniwersum. Sezon wkracza w decydującą fazę, ale wszystko wskazuje na to, że mój ulubiony, od 2001 roku, klub, Arsenal Londyn, po raz pierwszy od 17 lat nie wejdzie do LM, bo niestety... są piz.dami... A ten stary skur.wol i sabotażysta Wenger dalej ich poprowadzi... "Ich", czyli kogo? Sanczeza już praktycznie duchem nie ma (i ma rację, sam bym nie grał z bandą pozbawionych ambicji i motywacji pajacyków; OK, miał asystę, gola oraz przestrzelonego karnego teraz dla Chile, ale znaczy to, moim zdaniem, zero), Oezil, mimo 300 tysiączków Elżbiet Drugich tygodniówki, też pewnia spiepsza z tonącego okrętu i tylko wmawia prasie, że super się czuje w Londynie i chciałby z Arsenalem wygrać Ligę Mistrzów (XDDDDDDDD), zresztą, niech wypier.dala, ostatnimi czasy jest nie cieniem, ale waginą samego siebie... Bellerina pewnie za 3 miesiące podpier.doli Barcelona... Tak właśnie wielki niegdyś klub upada... Zarząd, Kroenke i jego Wallmarty, inne bogate skur.wysyny pewnie teraz słodko śpią, po chu.j się martwić, spasłe świnie (sorry Rozi) zaczną się martwić dopiero jak ich przychody pójdą fkur.wę... Chociaż skoro Kroenke i Wallmarty i niesamowite je.bane USA za tym stoją, to zapewne wszystkim zarządcom tłuszcz już dawno wyjadł mózg, dajcie im cheeseburgera z maka i zaraz bedzie transfer Neymara do Arsenalu... Ale pewnie o tym zapomnieli, bo są grubi i spaśli i brzydcy niczym użytkownicy sieci sklepów Wallmart oraz Karsten. Wkur.wiłem się. Boję się o mój Arsenal. Jak ktoś jeszcze ma ochotę się znęcać nad biednym Arsenalem i ich wiecznym CZWARTYM miejscem w tabeli i dalej wbijać szpilę to mam tutaj dla was bonus: Zapełnienie stadionów: Ilość goli strzelonych przez Wengera w karierze seniorskiej, wg Wikipedii: 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 "I am happy in London and hope to finish my contract there [at Arsenal]," Sanchez was quoted as saying by Sky Sports at a promotional event in Chile. "I'd like to stay in the city but with a team that is winning things, that has a winning mentality" Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Dzisiaj w którymś tam daily srar czy coś cytowano Conte, że Sanchez będzie na szczycie listy transferowej latem. W sumie nadal byłby happy in London. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 (edytowane) Sanchez to widze bedzie najbardziej gorącym kartofelkiem tego lata. Chelsea , United , City , Atletico , Juve, Bayern i RM juz cos o nim przebąuja Moglby wrocic do Barcelony bo wydaje mi sie ze w przyszłym sezonie Messi bedzie grał w srodku Edytowane 30 marca 2017 przez Welna Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Sanchez mówił ostatnio w wywiadzie że chce zostać w Londynie (ale nie sprecyzował że konkretnie w Arsenalu) i wygrywać trofea. Kto wie czy to nie jest jakieś nawiązanie do Chelsea. 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 (edytowane) Nie ma szans żeby Arsenal puścił go do innego klubu z Anglii, a napewno już nie do Chelsea. Stawiam że Alexis wyląduje w PSG, Bayernie albo Juve. Pomijam już fakt że taka przeprowadzka do Chelsea miała by związek z transferem Hazarda do Realu, a tego chyba żaden kibic nie chce Edytowane 30 marca 2017 przez hav7n Cytuj
wozek 77 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 ja je.bie jesteście gorsi niż zwykle szmatławce któe nie potrafią dobrze przetłumaczyć tekstu z angielskiego na polski (bo powielacie ch.ujowe wiadomości i wprowadzacie ludzi w błąd). ogór przynajmniej napisałby "moje źródła mówią". Sanchez powiedział: "I would like to stay in a city [long term], in a team [long term], but a team that wins, that has a winning mentality, that wins titles. Its what chileans always ask from me, and what they post on social media." więc ku.rwa ewidentnie wolałby zostać niż spi/erdalać tym bardziej do chelsea. weźcie spie.rdalajcie. albo nie. ja spadam, za dużo tego. proszę o usuniecie konta. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 (edytowane) O, powyższy post to świetna okazja do pierwszego, uroczystego użycia najnowszej forumowej emotki w kąciku sportowym. Czym różni się to co napisałeś od tego co napisałem ja? Chce zostać w mieście, Londynie? Chce. Sprecyzował że chce zostać w Arsenalu? Nie. Edytowane 30 marca 2017 przez c0r Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Jeżeli Hazard spier,doli do Realu, to Romek wyrwie Sancheza, choćby miał podjechać pod Emirates czarną wołgą, a Wenger w tym czasie dźgałby go kijem. Cytuj
wozek 77 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 jezu on dalej swoje. dobra poczekamy a po wszystkim nie bedzie jakiejs emotki tylko my whole arm in your ass i bedziesz blagac o wiecej. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Jaki trigger, bo ktoś śmiał dorzucić luźną myśl o Chelsea, nawet nie sugerując że to pewne info Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 31 marca 2017 Opublikowano 31 marca 2017 UCZCIWIE CHELSEA http://pilkarskamafia.blogspot.com/2017/03/wyrok-ws-korupcji-w-gks-bechatow.html 1 Cytuj
wozek 77 Opublikowano 31 marca 2017 Opublikowano 31 marca 2017 (edytowane) UCZCIWIE CHELSEA http://pilkarskamafia.blogspot.com/2017/03/wyrok-ws-korupcji-w-gks-bechatow.html nigdy im tego nie wybacze. nie wybacze ze nie mogli dolozyc tych kilka tys wiecej i kupic tego mistrza w 2007. +1 za fajny blog musze poczytać. Edytowane 31 marca 2017 przez wozek Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 31 marca 2017 Opublikowano 31 marca 2017 wozek i co teraz?! Alexis odejdzie do Crystal Palace! Haha. Cytuj
wozek 77 Opublikowano 31 marca 2017 Opublikowano 31 marca 2017 Dzien drugi. oni dalej jedza gó.wno i mówią na to chleb. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 31 marca 2017 Opublikowano 31 marca 2017 Podobno Sanchez do Realu przechodzi. Słyszeli? Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 31 marca 2017 Opublikowano 31 marca 2017 W Warszawie coraz głośniej mówi się o przejściu Alexisa do Legii. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Jak to szło, Liverpool wygrywa z mocnymi, a przegrywa ze słabymi? Dlatego interesują mnie derby tego miasta. Everton próbuje się wmieszać w walkę z tytanami, ale z racji terminarza trochę trudno ocenić, ile dokładnie do nich traci punktów. W każdym razie - jeśli wygra, wyprzedzi Arsenal i Manchester United, mniejsza z tym, że grając trzy mecze więcej... Byłoby dość ciekawie, bo Evcie są w formie i właściwie wydaje się, że mogliby faktycznie mieć szanse na wejście gdzieś między wielką szóstkę. Wygląda na to, że w obu zespołach kilku ważnych graczy wypada - w Evertonie np. Schneiderlin, Coleman, Bolasie, Mori. W LFC Lallana, Henderson, może ktoś jeszcze. Jednak punktów do zdobycia jest tyle samo, co w każdym meczu. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Opublikowano 1 kwietnia 2017 Koeman nie boi się postawić na angielską młodzież, bo dziś w pierwszym składzie Davies, Pennington, Barkley, Holgate i Calvert-Lewin. Z kolei do składu Liverpoolu wraca Lucas Leiva, co już podwyższa szanse Evertonu na zwycięstwo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi