hav7n 5 936 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 Kapu tez dzisiaj bramke strzelil xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 Ok, to c0r mnie przekonał, żeby rozpocząć rozważania nad Runejem za jedyne 7.5. Etien Kapu Ogzogozogogogogoo polecał w 2012 roku. Wtedy wszyscy go wysmiewali. A teraz Ogqozogzo powinien się wozić po forum i pisać, że on go odkrył. Zawsze tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 Morata? No no, odważnie. Jak batszułaj wje,bie Bayernowi ze 2 bramy za tydzień, to Morata zacznie na ławie. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 Ok, to c0r mnie przekonał, żeby rozpocząć rozważania nad Runejem za jedyne 7.5. Mnie to nawet się śniło że Rooney w(pipi)i w tym sezonie więcej goli niż Lukaku, także ten. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 23 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2017 Lukaku na ławie w meczu z Realem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 Batman Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 In Batman we trust, ale za strzelanie kółkiem to żółta kartka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 Ładnie wyglądają te niebieskie koszulki Nike na zawodnikach. Niby proste, ale coś w sobie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 Chelsea dzisiaj vs Bayern to poziom klubu ekstraklasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2017 Karne w meczu Man Utd vs Real Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2017 dobreeee Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 29 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2017 (edytowane) Chelsea na Inter z dwoma napadziorami I w(pipi) xd Edytowane 29 lipca 2017 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2017 Bolton, miałeś kiedyś lepszy skład. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2017 (edytowane) LFC pyknęło Bayern 3-0 w Audi Cup, trzeciego gola zdobył Sturridge, który od razu po tym... doznał kontuzji Edytowane 1 sierpnia 2017 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2017 Oglądałem właśnie, świetny lob Sturridge'a i od razu po tym zaczął kuleć, nawet nie zdążył celebrować xD. Typowy Sturridge, ale po meczu powiedział że to nic groźnego i chyba rzeczywiście tak jest, bo swego czasu padały wobec niego oskarżenia że trochę sobie "dodaje" do tych wszystkich urazów od siebie i może za bardzo je przeżywa. Co do samego meczu to Liverpool był zaje.bisty, szczególnie Mane i Salah. Boję się tych skrzydeł, poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 3 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2017 Złoto, ten wjazd Ingsa w 1:25. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2017 Właśnie przeczytałem, że Premier League będzie zawieszać zawodników za symulowanie. Brzmi dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2017 Taka ciekawostka, jeżeli niedzielne Community Shield dojdzie do karnych, to będą odegrane w kolejności ABBA. Prawdziwe konto na Twitterze, a nie jakieś korporacyjne podrabiańce Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2017 (edytowane) Dobra, już za tydzień o tej porze prawdopodobnie będziemy śmiali się z Arsenalu i Wengera po wpier.dolu od Leicester, więc może w jakieś przewidywania się pobawimy? Za rok będzie można sprawdzić kto miał rację. Nie ma co się rozdrabniać, proponuję kilka kluczowych kategorii. Nie musicie też dodawać żadnych opisów ani uzasadnień. TOP4: Spadek: Król strzelców: Największa niespodzianka / odkrycie: Największe rozczarowanie: To ja zacznę. TOP4: United, Chelsea, City, Arsenal Jakoś mam przekonanie do tego co obecnie dzieje się w United. Pisałem już o tym że środek pola złożony z Herrery, Matica i Pogby może zaje.biście wypalić, wierzę też mimo wszystko w Lukaku, choć nie twierdzę że będzie królem strzelców. Jeśli Lindelof się dobrze wkomponuje w defensywę to również może być porządnym wzmocnieniem. No po prostu zdaje mi się że to ten sezon, że Mchitarjan odpali na poważnie, że nikt nie będzie ciągnął tej drużyny w dół, nawet Mourinho, tylko każdy będzie trzymał poziom. Nad Chelsea, City i Arsenalem nie ma się co rozwodzić, powiem za to że tradycyjnie nie wierzę w Liverpool. Salah to fajne wzmocnienie, ale Coutinho to wciąż nie jest pewna sprawa że zostanie, dochodzi do tego brak Keity i być może van Dijka (Times pisał że Chelsea jest gotowa dać za niego 50 milionów funtów i Southampton się prędzej zgodzi sprzedać go do Chelsea, bo z Liverpoolem nie ma zbyt dobrych relacji, to nie jest tajemnica). W dodatku Lallana wypadł na parę miesięcy... Nie wydaje mi się że daleko zajadą wciąż opierając swoją pomoc na Canie czy Hendersonie, a obronę na Lovrenie czy Milnerze / Robertsonie na LO. To znów nie będzie ten sezon. IMO Tottenham też wypadnie z TOP4, nie przekonuje mnie ten brak transferów na tę chwilę. Onomah wypier.dolił, Sissoko pewnie pójdzie w jego ślady, Alderweireld wciąż nie podpisał nowego kontraktu, mocno też wątpię że Kane (3 season wonder hehe) i Alli nadal jednocześnie będą grać na tak zaje.bistym poziomie i żadnemu z nich nie przytrafi się spora zniżka formy. Spadek: Swansea, Huddersfield, Brighton Te dwa ostatnie to chyba dość naturalne wybory, Swansea w sumie też. Okej, Bony odszedł, Ayew odszedł, Gomis odszedł, Williams odszedł - utrzymali się. Ale odejście Sigurdssona jak dla mnie to już będzie zbyt duża strata. Sunderland też długo się utrzymywał cudem na powierzchni i w końcu nie dali rady, Swansea też to IMO czeka. Król strzelców: Rooney. CARPE DIEM YOLO Największa niespodzianka / odkrycie: Kolasinac Największe rozczarowanie: Waham się pomiędzy Bakayoko a Lacazettem, ale niech będzie ten drugi. Okrutnik ze mnie. Edytowane 4 sierpnia 2017 przez c0r Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2017 City United Chelsea Spurs Król strzelców: Arry Kane, bo statystyki w Tottenhamie muszą się zgadzać. Niespodzianka: Batszułaj napier,dalający bramy, gdzie wielu skazywało go na wypożyczenie Rozczarowanie: Morata Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 110 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2017 Dawniej trzymałem kciuki za przełamanie wielkiej czwórki i Tottenham i MC to zrobiły . Teraz cieszy mnie ktoś słabszy wskakujący do top 6 . Może Everton ? West Ham ? Oby :) Mistrzem Tottenham , spadek Swansea , Brighton i Huddersfield . Objawienie ligi Newcastle i ... Leicester na podium ;) Popłynąłem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 Top4: City, United, Spurs, Arsenal Spadek: Stoke, Brighton, Huddersfield Krul: Lacazette Odkrycie: Iheanacho Rozczarowanie: Defoe Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 No to na przystawkę mecz o tarczę wspólnoty. Arsenal: Cech, Holding, Mertesacker, Monreal, Bellerin, Elneny, Xhaka, Oxlade-Chamberlain, Welbeck, Iwobi, Lacazette Chelsea: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill ©; Moses, Fabregas, Kante, Alonso; Willian, Batshuayi, Pedro Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 Bez szału. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 Ale ten Kolasinac leci do przodu, jak czołg :O Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi