Opublikowano 22 lipca 20177 l Ok, to c0r mnie przekonał, żeby rozpocząć rozważania nad Runejem za jedyne 7.5. Etien Kapu Ogzogozogogogogoo polecał w 2012 roku. Wtedy wszyscy go wysmiewali. A teraz Ogqozogzo powinien się wozić po forum i pisać, że on go odkrył. Zawsze tak było.
Opublikowano 22 lipca 20177 l Morata? No no, odważnie. Jak batszułaj wje,bie Bayernowi ze 2 bramy za tydzień, to Morata zacznie na ławie.
Opublikowano 22 lipca 20177 l Ok, to c0r mnie przekonał, żeby rozpocząć rozważania nad Runejem za jedyne 7.5. Mnie to nawet się śniło że Rooney w(pipi)i w tym sezonie więcej goli niż Lukaku, także ten.
Opublikowano 24 lipca 20177 l Ładnie wyglądają te niebieskie koszulki Nike na zawodnikach. Niby proste, ale coś w sobie mają.
Opublikowano 29 lipca 20177 l Chelsea na Inter z dwoma napadziorami I w(pipi) xd Edytowane 29 lipca 20177 l przez hav7n
Opublikowano 1 sierpnia 20177 l LFC pyknęło Bayern 3-0 w Audi Cup, trzeciego gola zdobył Sturridge, który od razu po tym... doznał kontuzji Edytowane 1 sierpnia 20177 l przez MYSZa7
Opublikowano 1 sierpnia 20177 l Oglądałem właśnie, świetny lob Sturridge'a i od razu po tym zaczął kuleć, nawet nie zdążył celebrować xD. Typowy Sturridge, ale po meczu powiedział że to nic groźnego i chyba rzeczywiście tak jest, bo swego czasu padały wobec niego oskarżenia że trochę sobie "dodaje" do tych wszystkich urazów od siebie i może za bardzo je przeżywa. Co do samego meczu to Liverpool był zaje.bisty, szczególnie Mane i Salah. Boję się tych skrzydeł, poważnie.
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l Właśnie przeczytałem, że Premier League będzie zawieszać zawodników za symulowanie. Brzmi dobrze.
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l Taka ciekawostka, jeżeli niedzielne Community Shield dojdzie do karnych, to będą odegrane w kolejności ABBA. Prawdziwe konto na Twitterze, a nie jakieś korporacyjne podrabiańce
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l Dobra, już za tydzień o tej porze prawdopodobnie będziemy śmiali się z Arsenalu i Wengera po wpier.dolu od Leicester, więc może w jakieś przewidywania się pobawimy? Za rok będzie można sprawdzić kto miał rację. Nie ma co się rozdrabniać, proponuję kilka kluczowych kategorii. Nie musicie też dodawać żadnych opisów ani uzasadnień. TOP4: Spadek: Król strzelców: Największa niespodzianka / odkrycie: Największe rozczarowanie: To ja zacznę. TOP4: United, Chelsea, City, Arsenal Jakoś mam przekonanie do tego co obecnie dzieje się w United. Pisałem już o tym że środek pola złożony z Herrery, Matica i Pogby może zaje.biście wypalić, wierzę też mimo wszystko w Lukaku, choć nie twierdzę że będzie królem strzelców. Jeśli Lindelof się dobrze wkomponuje w defensywę to również może być porządnym wzmocnieniem. No po prostu zdaje mi się że to ten sezon, że Mchitarjan odpali na poważnie, że nikt nie będzie ciągnął tej drużyny w dół, nawet Mourinho, tylko każdy będzie trzymał poziom. Nad Chelsea, City i Arsenalem nie ma się co rozwodzić, powiem za to że tradycyjnie nie wierzę w Liverpool. Salah to fajne wzmocnienie, ale Coutinho to wciąż nie jest pewna sprawa że zostanie, dochodzi do tego brak Keity i być może van Dijka (Times pisał że Chelsea jest gotowa dać za niego 50 milionów funtów i Southampton się prędzej zgodzi sprzedać go do Chelsea, bo z Liverpoolem nie ma zbyt dobrych relacji, to nie jest tajemnica). W dodatku Lallana wypadł na parę miesięcy... Nie wydaje mi się że daleko zajadą wciąż opierając swoją pomoc na Canie czy Hendersonie, a obronę na Lovrenie czy Milnerze / Robertsonie na LO. To znów nie będzie ten sezon. IMO Tottenham też wypadnie z TOP4, nie przekonuje mnie ten brak transferów na tę chwilę. Onomah wypier.dolił, Sissoko pewnie pójdzie w jego ślady, Alderweireld wciąż nie podpisał nowego kontraktu, mocno też wątpię że Kane (3 season wonder hehe) i Alli nadal jednocześnie będą grać na tak zaje.bistym poziomie i żadnemu z nich nie przytrafi się spora zniżka formy. Spadek: Swansea, Huddersfield, Brighton Te dwa ostatnie to chyba dość naturalne wybory, Swansea w sumie też. Okej, Bony odszedł, Ayew odszedł, Gomis odszedł, Williams odszedł - utrzymali się. Ale odejście Sigurdssona jak dla mnie to już będzie zbyt duża strata. Sunderland też długo się utrzymywał cudem na powierzchni i w końcu nie dali rady, Swansea też to IMO czeka. Król strzelców: Rooney. CARPE DIEM YOLO Największa niespodzianka / odkrycie: Kolasinac Największe rozczarowanie: Waham się pomiędzy Bakayoko a Lacazettem, ale niech będzie ten drugi. Okrutnik ze mnie. Edytowane 4 sierpnia 20177 l przez c0r
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l City United Chelsea Spurs Król strzelców: Arry Kane, bo statystyki w Tottenhamie muszą się zgadzać. Niespodzianka: Batszułaj napier,dalający bramy, gdzie wielu skazywało go na wypożyczenie Rozczarowanie: Morata
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l Dawniej trzymałem kciuki za przełamanie wielkiej czwórki i Tottenham i MC to zrobiły . Teraz cieszy mnie ktoś słabszy wskakujący do top 6 . Może Everton ? West Ham ? Oby :) Mistrzem Tottenham , spadek Swansea , Brighton i Huddersfield . Objawienie ligi Newcastle i ... Leicester na podium ;) Popłynąłem hehe
Opublikowano 5 sierpnia 20177 l Top4: City, United, Spurs, Arsenal Spadek: Stoke, Brighton, Huddersfield Krul: Lacazette Odkrycie: Iheanacho Rozczarowanie: Defoe
Opublikowano 6 sierpnia 20177 l No to na przystawkę mecz o tarczę wspólnoty. Arsenal: Cech, Holding, Mertesacker, Monreal, Bellerin, Elneny, Xhaka, Oxlade-Chamberlain, Welbeck, Iwobi, Lacazette Chelsea: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill ©; Moses, Fabregas, Kante, Alonso; Willian, Batshuayi, Pedro