Opublikowano 12 sierpnia 20177 l Arsenal wczoraj przegrywał, dzisiaj Liverpool, teraz Chelsea, nawet Palace przegrywa z Huddersfield. Niespodzianka za niespodzianką.
Opublikowano 12 sierpnia 20177 l Od razu widać, że brakuje im najważniejszego gracza. Bez Pedro to nie jest dobry team.
Opublikowano 12 sierpnia 20177 l Nie życzę Chelsea źle bo bardzo lubię ten klub (jak byłem młodszy to nawet uwielbiałem), ale jeśli dzięki temu upadnie mit Kante, to niech przegrywają Edytowane 12 sierpnia 20177 l przez c0r
Opublikowano 12 sierpnia 20177 l kur.wa mać, a ja się nudzę przy Stoke - Everton, a tam takie inby xD
Opublikowano 12 sierpnia 20177 l Luiz biegający na 3 pozycjach xdddd Te lagi do nikogo wykonywane przez Azpilicuetę Czekam jeszcze na wejście Moraty ze smutną buzią, bo Perez nie chciał go sprzedać do United
Opublikowano 12 sierpnia 20177 l Gotg pierwsza kolejka, kocham ta lige od zawsze na zawsze czułem że ten sezon rozpier.doli, ale że już w pierwszej kolejce takie rzeczy się będą dziać? no nie spodziewałem się ROOOOOOONEY KUR.WAAA
Opublikowano 12 sierpnia 20177 l 2015 Chelsea miszcz 2016 Chelsea guwno Leicester miszcz 2017 Leicester guwno Chelsea miszcz 2018 Chelsea guwno?
Opublikowano 12 sierpnia 20177 l Conte szybciej poleci z ławki trenerskiej niż murzyn z ruską zrobią jakieś sensowne transfery.