Opublikowano 27 sierpnia 20177 l W dniu 27.08.2017 o 16:16, Ore napisał(a): Everton > Arsenal no Evertonu nawet Chelsea dzisiaj tak nie ruchała, a kur.wa grali dziadkami Williamsem i Jagielką w obronie, 19 letnim Daviesem i 20 letnim Holgatem xD to jest patologia
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l COOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SANCHEZ SCHODZI? COOOOOOOO? XDDDDDDDDD znaczy ja wiem, że dzisiaj szału nie robił, ale przed nim jest jeszcze tak ze czterech do ściągnięcia. Edytowane 27 sierpnia 20177 l przez ragus
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l w ogóle to pamiętacie takiego piłkarza jak Bellerin co go Barcelona podobno chciała?
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Bellerin 2015 - normalny typ, nie żaden odmieniec, z ogromnym potencjałem w ofensywie i trzymający poziom w obronie Bellerin 2017 - spójrzcie tylko na tę mordę, ona odzwierciedla jego grę
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l wbiłem na kanonierzy.com i aż mi streama wyje.bało w tym momencie xd
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Podróbkę Barcelony z Londynucałkiem przyjemnie się ogląda ale ... w meczach z drugą połówką ligi gdy posiadają piłkę w 70 procentach . Wtedy te kołki po bokach obrony wyglądają jak obrońcy a i środek pola nie ma za bardzo co robić hehe . Muistafi i Sanchez spyerdolą i Wenger sam zrezygnuje . No i Everton mnie ostatnio wpienia i tak Koemanowa trójka obrońców w środku pola , nie mogę na to patrzeć . Kilka meczyków w plecy i wróci stary dobry Everton już bez Holendra mam nadzieję .
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Wśród metod ekspertów na ocenianie graczy metodę "na Wikipedii patrzyłem, Firmino mało goli w sezonie, słaby napastnik, beznadziejny transfer Liverpoolu co za idoci" zastąpiła zwykła fizjonomika - popatrzeć na twarz i widać, że Wenger out, wszystko wyjaśnione. Ech, ale ten jeden pierwszy tydzień sezonu, gdy Wenger był nie do końca out, był miły. Everton potwierdza mocarstwowe ambicje, na razie wyrównany mecz ze Stokeloną u siebie i dwa mecze z czołowką, w których generalnie nie istniał. Podjary brak. Na razie Huddersfield lepiej wygląda, ale jeszcze parę miesięcy zanim zagrają z kimś silniejszym. Tottenham znowu miał sporą przewagę i nie wygrał. Harry Kane zmarnował tak ze 20-30 okazji już w tym sezonie. Davinson Sanchez miał wejść na zabicie czasu i dla celebracji wygranej, a kurde wszedł jak trzeba szybko rzucić się żeby wygrać mdr. Los nie jest po stronie Tottenhamu ostatnio. Edytowane 27 sierpnia 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Burnley strzeliło Tottenhamowi w ostatniej minucie i wyrwali remis xDD
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l W dniu 27.08.2017 o 16:49, c0r napisał(a): Burnley strzeliło Tottenhamowi w ostatniej minucie i wyrwali remis xDD Gwiazdka w sierpniu
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Everton ma wytłumaczenie w postaci braku Sznederlę, Barkleja, Bolasie, Colemana, Funesa Mori, Klaassena, Mak Kartjego... Arsenal nie ma kur.wa żadnego wytłumaczenia. Edytowane 27 sierpnia 20177 l przez Royal
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l W dniu 27.08.2017 o 16:52, Royal napisał(a): Everton ma wyłumaczenie w postaci braku Sznederlę, Barkleja, Bolasie, Colemana, Funesa Mori, Klaassena, Mak Kartjego... Dokładnie, i jeszcze w postaci braku napastnika który przyjdzie. Zobaczymy jak to będzie wyglądać jakoś w październiku jak już wszyscy będą dostępni (no, Bolasie w grudniu).
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l Ufff Chelsea z Liverpoolem pod koniec listopada, za to w połowie września przyjedzie Arsenal.
Opublikowano 27 sierpnia 20177 l W dniu 27.08.2017 o 16:59, Ore napisał(a): Ufff Chelsea z Liverpoolem pod koniec listopada, za to w połowie września przyjedzie Arsenal. >martwienie się o rezultat Chelsea, gdy media zapowiadają wpier,dol Błagam cię Ore, przecież nie od dzisiaj śledzisz poczynania niebieskich.