Skocz do zawartości

Premier League

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 27.08.2017 o 16:16, Ore napisał(a):

Everton > Arsenal

no Evertonu nawet Chelsea dzisiaj tak nie ruchała, a kur.wa grali dziadkami Williamsem i Jagielką w obronie, 19 letnim Daviesem i 20 letnim Holgatem xD

to jest patologia

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Trzeba było sprzedawać jak Barcelona się interesowała.

Opublikowano

COOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SANCHEZ SCHODZI? COOOOOOOO?

XDDDDDDDDD

znaczy ja wiem, że dzisiaj szału nie robił, ale przed nim jest jeszcze tak ze czterech do ściągnięcia.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

w ogóle to pamiętacie takiego piłkarza jak Bellerin co go Barcelona podobno chciała? 

Opublikowano

To wszystko przez te włosy.

Opublikowano

Bellerin 2015 - normalny typ, nie żaden odmieniec, z ogromnym potencjałem w ofensywie i trzymający poziom w obronie

785x10006.jpg

Bellerin 2017 - spójrzcie tylko na tę mordę, ona odzwierciedla jego grę

Arsenal-star-Hector-Bellerin-785059.jpg

Opublikowano

Chryste panie

Opublikowano

Wonga:

Opublikowano

Staridż ma kontuzję, ale Arsenalowi i tak strzelił.

Opublikowano

wbiłem na kanonierzy.com i aż mi streama wyje.bało w tym momencie xd

maxresdefault.jpg

Opublikowano

PNgAO4i.jpg

Opublikowano

21055848_1786573591356242_82964042718836

JESZCZE TYLKO 1 GOL

Opublikowano

Podróbkę Barcelony z Londynucałkiem przyjemnie się ogląda ale ... w meczach z drugą połówką ligi gdy posiadają piłkę w 70 procentach . Wtedy te kołki po bokach obrony wyglądają jak obrońcy a i środek pola nie ma za bardzo co robić hehe . Muistafi i Sanchez spyerdolą i Wenger sam zrezygnuje . No  i Everton mnie ostatnio wpienia i tak Koemanowa trójka obrońców w środku pola , nie mogę na to patrzeć . Kilka meczyków w plecy i wróci stary dobry Everton już bez Holendra mam nadzieję .

Opublikowano

Wśród metod ekspertów na ocenianie graczy metodę "na Wikipedii patrzyłem, Firmino mało goli w sezonie, słaby napastnik, beznadziejny transfer Liverpoolu co za idoci" zastąpiła zwykła fizjonomika - popatrzeć na twarz i widać, że Wenger out, wszystko wyjaśnione.

Ech, ale ten jeden pierwszy tydzień sezonu, gdy Wenger był nie do końca out, był miły.

Everton potwierdza mocarstwowe ambicje, na razie wyrównany mecz ze Stokeloną u siebie i dwa mecze z czołowką, w których generalnie nie istniał. Podjary brak. Na razie Huddersfield lepiej wygląda, ale jeszcze parę miesięcy zanim zagrają z kimś silniejszym.

Tottenham znowu miał sporą przewagę i nie wygrał. Harry Kane zmarnował tak ze 20-30 okazji już w tym sezonie. Davinson Sanchez miał wejść na zabicie czasu i dla celebracji wygranej, a kurde wszedł jak trzeba szybko rzucić się żeby wygrać mdr. Los nie jest po stronie Tottenhamu ostatnio.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Burnley strzeliło Tottenhamowi w ostatniej minucie i wyrwali remis xDD

Opublikowano
  W dniu 27.08.2017 o 16:49, c0r napisał(a):

Burnley strzeliło Tottenhamowi w ostatniej minucie i wyrwali remis xDD

Gwiazdka w sierpniu :banderas:

Opublikowano

Everton ma wytłumaczenie w postaci braku Sznederlę, Barkleja, Bolasie, Colemana, Funesa Mori, Klaassena, Mak Kartjego...

Arsenal nie ma kur.wa żadnego wytłumaczenia.

Edytowane przez Royal

Opublikowano
  W dniu 27.08.2017 o 16:52, Royal napisał(a):

Everton ma wyłumaczenie w postaci braku Sznederlę, Barkleja, Bolasie, Colemana, Funesa Mori, Klaassena, Mak Kartjego...

Dokładnie, i jeszcze w postaci braku napastnika który przyjdzie. Zobaczymy jak to będzie wyglądać jakoś w październiku jak już wszyscy będą dostępni (no, Bolasie w grudniu).

Opublikowano

w formie wideo jeszcze lepsze

Opublikowano

To co psg?

Opublikowano

1WWNl2I.jpg

Krzysztof Drewno zaorał Totki w ostatniej minucie, hehe.

:(

Opublikowano

Ufff Chelsea z Liverpoolem pod koniec listopada, za to w połowie września przyjedzie Arsenal.

Opublikowano
  W dniu 27.08.2017 o 16:59, Ore napisał(a):

Ufff Chelsea z Liverpoolem pod koniec listopada, za to w połowie września przyjedzie Arsenal.

>martwienie się o rezultat Chelsea, gdy media zapowiadają wpier,dol

Błagam cię Ore, przecież nie od dzisiaj śledzisz poczynania niebieskich.