Opublikowano 17 września 20177 l Pogba wypada na 3 miesiące przez kontuzję :( Składy na AFC - CFC wjechały, Arsenal bez Ozila i Alexisa za to z Iwobim.
Opublikowano 17 września 20177 l No i Cahill od razu wskakuje do pierwszej jedenastki. W kontekście dobrych występów zarówno Rudigera jak i Christiensena, życzę Cahillowi żeby dzisiaj niczego nie zepsuł, bo go fani ukrzyżują.
Opublikowano 17 września 20177 l Dobrze, że Kolasniacz od początku jest ale jak znów będzie wylew na trzech obronców jak w meczu z Kolonią to aż się boje jak to będzie wyglądać
Opublikowano 17 września 20177 l Chelsea sobie pięknie kontroluje grę, aż przyjemnie patrzeć. Arsenal widocznie gra na kontry bazujące choćby na szybkości i crossach Bellerina jak przed chwilą. Zobaczymy, coś czuję że Welbeck albo Lacazette może coś ukłuć.
Opublikowano 17 września 20177 l mam nadzieje, że ktoś to nagrał xd ogólnie to po pierwszych 45 min o dziwo Arsenal... Wygląda. Chelsea miało jedną groźną sytuacje Pedro kontra dwie czy trzy solidne okazje po stronie zespołu z Emirates. To co Lacazzette nie trafił po strzale Ramseya w słupek to troche kryminał, ale tak myślę, że w drugiej połowie Morata coś wsadzi. o jest
Opublikowano 17 września 20177 l Hazard z Alexisem weszli i zamiast rozkręcić mecz to się prześcigują który bardziej ch.ujowy.
Opublikowano 17 września 20177 l Nom, chu,j że Hazard przez 20 minut był bardziej widoczny niż Willian i Pedro razem wzięci.
Opublikowano 17 września 20177 l No Alexis wygrał akurat tę rywalizację. Dziwi mnie ogólnie że Hazard dziś nie zaczął od początku.
Opublikowano 17 września 20177 l Chelsea klepie te punkty, ale co zrobić. Wszedł Hazard to zaczęli przeważać, wcześniej raczej dobry wynik dla nich że remis. Pudło Lacazette'a trudno nazywać nawet pudłem, piłka się odbiła i błyskiem poleciała mu w kolano, zero możliwości ułożenia jakiegoś strzału z tego. Że kolejny słaby mecz Francuza (choć były też i już dobre) to inna sprawa. Nie dostał prawdziwych okazji, chociaż tak poza tym to Arsenal bez Ozila wygląda nieźle. Ogólnie dobra zdobycz Chelsea z wielu trudnych meczów na początku sezonu, gra nie wyglądała super, ale punkty są na koncie mimo trudnych rywali i problemów w składzie, tak się wygrywa mistrzostwo I guess. Oba Manchestery z wyglądu są dużo lepsze, ale zobaczymy jak przejdą przez jakieś próby. Np. długotrwały brak Pogby. Zadanie jednak dzisiaj nie wydaje się trudne, Everton zaczął sezon, no, słabo. Jeśli w twojej ekipie najlepiej swoją robotę robią bramkarz i Wayne Rooney, to nie masz wielu powodów do zadowolenia. Przewagi sił raczej też nie będzie, bo Everton wystawił dość podstawowy skład w EL, gdzie zresztą też przegrał 3-0 z Atalantą. Edytowane 17 września 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 17 września 20177 l Bakayoko natomiast fantastyczny, odbierze, celnie poda, jak trzeba to kiwnie i pójdzie do przodu. Zdecydowanie zasługuje na pierwszą jedenastkę.
Opublikowano 17 września 20177 l Śmieszna sprawa ogólnie z Ozilem ze wszyscy się jarają ile to 10000 szans na sezon kreuje, miliony podań a jak go wyjmujesz ze składu to nie widać praktycznie różnicy w grze. Taki typ piłkarza chyba. W przeciwieństwie do choćby Cazorli który kształtował cały środek i przód Arsenalu. Kolaświniak dziś zaskakująco słabo.
Opublikowano 17 września 20177 l Chyba Times podawał. Gdybym był fanem United to martwiłoby mnie że Lindelof i Herrera się nie mogą przebić do składu ale tak to w piłce bywa.
Opublikowano 17 września 20177 l Willian i Pedro chyba troche obnizyli loty wiec niech Conte daje ustawienie 3-5-2 z Bakajoko, Fabsem i Kante w srodu i Hazard + Morata z przodu. Mecz ze Stoke wydaje sie dobry na takie eksperymenty.
Opublikowano 17 września 20177 l Chyba Times podawał. Gdybym był fanem United to martwiłoby mnie że Lindelof i Herrera się nie mogą przebić do składu ale tak to w piłce bywa. Lindelof to najsłabszy obrońca w United, a Herrera też się nie popisał. Podania do tyłu i zero kreacji. Przy Maticu nie ma sensu grać na 2 przecinaków ze słabymi zespołami.