c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 Pogba wypada na 3 miesiące przez kontuzję :( Składy na AFC - CFC wjechały, Arsenal bez Ozila i Alexisa za to z Iwobim. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 No i Cahill od razu wskakuje do pierwszej jedenastki. W kontekście dobrych występów zarówno Rudigera jak i Christiensena, życzę Cahillowi żeby dzisiaj niczego nie zepsuł, bo go fani ukrzyżują. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 Troche mi stoi na mysl jakie dwa szpile sie szykuja Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 Dobrze, że Kolasniacz od początku jest ale jak znów będzie wylew na trzech obronców jak w meczu z Kolonią to aż się boje jak to będzie wyglądać Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 Chelsea sobie pięknie kontroluje grę, aż przyjemnie patrzeć. Arsenal widocznie gra na kontry bazujące choćby na szybkości i crossach Bellerina jak przed chwilą. Zobaczymy, coś czuję że Welbeck albo Lacazette może coś ukłuć. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 (edytowane) Ramsey Laka jezu Edytowane 17 września 2017 przez _Be_ Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 Jaka beka alexisa przy pudle z dobitki lacazette xd Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 mam nadzieje, że ktoś to nagrał xd ogólnie to po pierwszych 45 min o dziwo Arsenal... Wygląda. Chelsea miało jedną groźną sytuacje Pedro kontra dwie czy trzy solidne okazje po stronie zespołu z Emirates. To co Lacazzette nie trafił po strzale Ramseya w słupek to troche kryminał, ale tak myślę, że w drugiej połowie Morata coś wsadzi. o jest Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 Hazard z Alexisem weszli i zamiast rozkręcić mecz to się prześcigują który bardziej ch.ujowy. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 Nom, chu,j że Hazard przez 20 minut był bardziej widoczny niż Willian i Pedro razem wzięci. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 No Alexis wygrał akurat tę rywalizację. Dziwi mnie ogólnie że Hazard dziś nie zaczął od początku. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 (edytowane) Chelsea klepie te punkty, ale co zrobić. Wszedł Hazard to zaczęli przeważać, wcześniej raczej dobry wynik dla nich że remis. Pudło Lacazette'a trudno nazywać nawet pudłem, piłka się odbiła i błyskiem poleciała mu w kolano, zero możliwości ułożenia jakiegoś strzału z tego. Że kolejny słaby mecz Francuza (choć były też i już dobre) to inna sprawa. Nie dostał prawdziwych okazji, chociaż tak poza tym to Arsenal bez Ozila wygląda nieźle. Ogólnie dobra zdobycz Chelsea z wielu trudnych meczów na początku sezonu, gra nie wyglądała super, ale punkty są na koncie mimo trudnych rywali i problemów w składzie, tak się wygrywa mistrzostwo I guess. Oba Manchestery z wyglądu są dużo lepsze, ale zobaczymy jak przejdą przez jakieś próby. Np. długotrwały brak Pogby. Zadanie jednak dzisiaj nie wydaje się trudne, Everton zaczął sezon, no, słabo. Jeśli w twojej ekipie najlepiej swoją robotę robią bramkarz i Wayne Rooney, to nie masz wielu powodów do zadowolenia. Przewagi sił raczej też nie będzie, bo Everton wystawił dość podstawowy skład w EL, gdzie zresztą też przegrał 3-0 z Atalantą. Edytowane 17 września 2017 przez ogqozo Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 Bakayoko natomiast fantastyczny, odbierze, celnie poda, jak trzeba to kiwnie i pójdzie do przodu. Zdecydowanie zasługuje na pierwszą jedenastkę. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 Śmieszna sprawa ogólnie z Ozilem ze wszyscy się jarają ile to 10000 szans na sezon kreuje, miliony podań a jak go wyjmujesz ze składu to nie widać praktycznie różnicy w grze. Taki typ piłkarza chyba. W przeciwieństwie do choćby Cazorli który kształtował cały środek i przód Arsenalu. Kolaświniak dziś zaskakująco słabo. Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 Skąd to info o pokebe? Ja tam słyszałem że ma pauzować do 6 tygodni Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 Chyba Times podawał. Gdybym był fanem United to martwiłoby mnie że Lindelof i Herrera się nie mogą przebić do składu ale tak to w piłce bywa. Cytuj
Tokar 8 265 Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 Everton w dalszym ciągu nie odkrywa kart Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 Willian i Pedro chyba troche obnizyli loty wiec niech Conte daje ustawienie 3-5-2 z Bakajoko, Fabsem i Kante w srodu i Hazard + Morata z przodu. Mecz ze Stoke wydaje sie dobry na takie eksperymenty. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 Chyba Times podawał. Gdybym był fanem United to martwiłoby mnie że Lindelof i Herrera się nie mogą przebić do składu ale tak to w piłce bywa. Lindelof to najsłabszy obrońca w United, a Herrera też się nie popisał. Podania do tyłu i zero kreacji. Przy Maticu nie ma sensu grać na 2 przecinaków ze słabymi zespołami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi