Opublikowano 30 grudnia 20177 l No lepiej kupić murzyna do środka pola za rekordową kwotę który nic nie robi
Opublikowano 30 grudnia 20177 l 3 godziny temu, hav7n napisał: No lepiej kupić murzyna do środka pola za rekordową kwotę który nic nie robi Ale Bakayoko aż tak dużo nie kosztował
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Xdddddd DRINKWATER JAK ZAJE,BAŁ https://streamable.com/5q2op Bakajoko nawet nie stał przy Dannym. Edytowane 30 grudnia 20177 l przez ragus
Opublikowano 30 grudnia 20177 l W następnym meczu liczę na bramkę Rooneya w 90 minucie zeby pokazać jak się używa Fergie Time.
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Ibra wypada na miesiąc a Lukaku na dwa mecze. Rashford chyba będzie musiał się przełamać, bo ostatnio gra jak Welbeck z tych gorszych czasów w United.
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Wg. mediów Conte miał lecieć przed gwiazdką. To kiedy leci Jose w takim razie, mając 2 punkty mniej?
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Ostatnio Conte mówił że TOP4 będzie dla Chelsea sukcesem, no nie wiem czy takie słowa przystoją menedżerowi klubu o takiej pozycji jak Chelsea xD. W styczniu pewnie wleci tam Barkley i zobaczymy co wtedy.
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Szykuje się drugie miejsce, mi tam pasuje, Romek też niech nie wybrzydza.
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Sześć zespołów walczy o miejsce w LM, do tego dochodzi Everton ze swoimi ambicjami więc nie wiem czy walka o top4 to taki obciach zwłaszcza że City to raczej nikt nie dogoni. Nie jest to liga hiszpańska gdzie dwa zespoły walczą o mistrza na przemian Edytowane 30 grudnia 20177 l przez hav7n
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Everton xD Szczególnie po dzisiejszej porażce z Bournemouth. Nie no masz trochę racji no ale na 6 poważnych drużyn żeby drużyna która zdobyła mistrzostwo 2 razy w ciągu ostatnich 3 sezonów była w czwórce to nie jest jakiś sukces bym powiedział. No ale mi nic do tego, trochę mi się przewinęło narzekanie kibiców Chelsea na ten tekst Conte więc się podzieliłem. Bo TOP4 to sukces dający stabilność finansową, a wygłodniałym fanom Chelsea nie o takie sukcesy chodzi. Edytowane 30 grudnia 20177 l przez c0ŕ
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Wygłodniały to jest Liverpool albo Arsenal, a nie klub, który Cytat zdobyła mistrzostwo 2 razy w ciągu ostatnich 3 sezonów