Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stoke City 1-2 Manchester United

Powiem szczerze, że nie wierzę. Spodziewałem się remisu, zresztą zbyt wiele się nie myliłem, bo mało brakowało, a skończyłoby się wynikiem 1-1. Znowu. Chciałbym, żeby to był przełom i żeby zaczęli grać jak sezon, dwa sezony temu. Zobaczymy jak to będzie. Cieszy dobra postawa Naniego, który nie spuszcza z tonu oraz 2 gole Chicharito.

A teraz oczekujemy na porażkę liverpoolu :)

• Odpowiedzi 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1319

• ogqozo

1257

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1132

Opublikowano

PIERWSZE W TYM SEZONIE ZWYCIĘSTWO NA WYJEŹDZIE DLA MANCHESTERU UNITED STAŁO SIĘ FAKTEM!

2 gole na wagę 3 pkt. strzelił Javier "little pea" Hernandez.

Ciekawostka:

Gdy część kibiców United zaczęła śpiewać "White Pele"; reszta kibiców (włącznie z kibicami United) ich wygwizdała ;].

Opublikowano

Stoke City 1-2 Manchester United

Powiem szczerze, że nie wierzę. Spodziewałem się remisu, zresztą zbyt wiele się nie myliłem, bo mało brakowało, a skończyłoby się wynikiem 1-1. Znowu. Chciałbym, żeby to był przełom i żeby zaczęli grać jak sezon, dwa sezony temu. Zobaczymy jak to będzie. Cieszy dobra postawa Naniego, który nie spuszcza z tonu oraz 2 gole Chicharito.

A teraz oczekujemy na porażkę liverpoolu :)

A Liverpool dzisiaj zaczął grać zaskakująco dobrze, aż się nie chce wierzyć, że to te pizdy, które nie mogły wygrać od 7 spotkań.

Opublikowano (edytowane)

Kur.wa, ale ten Dżuru jest przeraźliwie słaby, może być chu.jnia w defensywie ;/ i czuję co najmniej jeszcze jedną czerwień w powietrzu.

NO KUR.WA JAK MOŻNA KARNEGO NIE WYKORZYSTAĆ ;[[[[[[[[

Edytowane przez alienator
Opublikowano

Hahaha jaką bramkę stracił Tottenham - Nani probowal karnego wymusic, ale pilka wyszla na aut bramkowy i nic nie bylo. Gomes wzial pilke w rece, polozyl na koncu pola karnego - Nani podbiegl, zabral pilke, spojrzal na sedziego czy moze i strzelil obok Gomesa :lol::blink: Niezle jaja.