Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1319

• ogqozo

1255

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1132

Opublikowano

Niestety nie mogłem obejrzeć pierwszej połowy i do drugiej zasiadałem w ponurym nastroju. Kurde dlaczego United nie może tak grać w każdym meczu? Potencjał ofensywny jest przeogromny, a Jose dalej ten swój autobus forsuje. 

• Minusik 1
Opublikowano

To dobrze ze nie widziales pierwszej, przy lepszej skutecznosci mogl byc pogrom, po przerwie szok, united rozpjerol, oczywiscie fart factor tez byl bo de gea w koncowce znowu pokazal ze to bog

Sedzia tez swoje dodal, czerwony kartek zapomnial

To dobrze ze nie widziales pierwszej, przy lepszej skutecznosci mogl byc pogrom, po przerwie szok, united rozpjerol, oczywiscie fart factor tez byl bo de gea w koncowce znowu pokazal ze to bog

Sedzia tez swoje dodal, czerwony kartek zapomnial

Opublikowano
Godzinę temu, xtomashx napisał:

Niestety nie mogłem obejrzeć pierwszej połowy i do drugiej zasiadałem w ponurym nastroju. Kurde dlaczego United nie może tak grać w każdym meczu? Potencjał ofensywny jest przeogromny, a Jose dalej ten swój autobus forsuje. 

Bo boski Jose woli jak Pogba jest DM.

Opublikowano

30415340_10155905327052713_6247791210690

a wcześniej totalne pudło z metra xd typowy welbz, ciekawe czy chelsea jeszcze się wyje,bie na plecy i może ich arsenal przeskoczy 

Opublikowano

Conte zapaewnie dociągnie sezon do końca, ale kto przejmie Chelsea? Zbliża się tam poważna przebudowa szatni. Jeśli Hazard i Cortouis odejdą w jednym okienku to nie zazdroszczę budowania zespołu od początku.

Opublikowano (edytowane)

Bednarek na 2:0 z Chelsea xDDDD

Edytowane przez ragus
Opublikowano
3 godziny temu, Kaczi napisał:

co tu się odjaniepawla Bednarek własnie wyjaśnił Chelsea w debiucie:banderas:

No to jednak Chelsea wyjaśniła w kilka minut Southampton.

Opublikowano

Swietny mecz i pelna kontrola z Bournemouth ktorzy przegrali u nas 3-0 Gole Mane, cudowny gol Salaha po cudownym poaniu Arnolda i na koncu dobil gosci Firmino. 

Wszystko trybi w obronie, w ofensywie pieknie takze jestesmy gotowi na Rome :)

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

nie ma co już reagować na to jego "my", ewidentnie widać że nas pajac baituje

Wolves awansowało do Premier League, :fsg:  Ale ja mam sentyment do tego klubu, Rubena Nevesa i Diogo Jotę dobrze będzie zobaczyć.

Edytowane przez c0ŕ