Opublikowano 25 sierpnia 20186 l 2 minuty temu, SG1-ZIELU napisał: Arsenal przegrywa od 24 min. Dzięki za info.
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l 1:1 Ja (pipi)ę obrona West Ham widzę w formię. Dlaczego Fabiański znów trafił do klubu gdzie praktycznie nie ma linii obrony.
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l no taka nie za ciekawa druzyna z tego Arsenalu taka bez stylu, bezbarwna do Ligi Europy razem z United idealna
Opublikowano 25 sierpnia 20186 l Sunday Times poinformowało, że Roman Abramowicz... zamierza sprzedać Chelsea. Podobno szuka już nabywcy. Na początku jego pieniądze były kluczowe, ale teraz? Zbudował silny klub i wszystko zależy od tego, kim będzie przyszły właściciel. Mam nadzieję, że nie jest mu to obojętne.
Opublikowano 26 sierpnia 20186 l Boże te Newcastle osrane, niech to już spier,dala z tej ligi. 19% posiadania i ustawienie 10-0-0 xd Edytowane 26 sierpnia 20186 l przez ragus
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l Dobre to nowe Chelsea z Sarrim za sterami? Jakoś widziałem tylko ten ich mecz o Tarczę Wspólnoty i wtedy wyglądali daremnie. A teraz widzę komplet punkcików
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l 2 minuty temu, _Be_ napisał: Uff w końcu mi siadło, 56 punktów w FPL potężne 11 miejsce Trochę wam fory dałem, żeby nie było nudno, że nie dogonicie.
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l 15 minut temu, Cedric napisał: Dobre to nowe Chelsea z Sarrim za sterami? Jakoś widziałem tylko ten ich mecz o Tarczę Wspólnoty i wtedy wyglądali daremnie. A teraz widzę komplet punkcików Dobre. City, Tottenham, Liverpool, Chelsea - zatwierdzam te druzyny, warto ogladac ich mecze
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l 4 minuty temu, Ludwes napisał: Dobre. City, Tottenham, Liverpool, Chelsea - zatwierdzam te druzyny, warto ogladac ich mecze A co już Barcelona gra tak ch,ujowo że trzeba było się przerzucić na ogladanie PL? xD
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l Godzinę temu, Cedric napisał: Dobre to nowe Chelsea z Sarrim za sterami? Jakoś widziałem tylko ten ich mecz o Tarczę Wspólnoty i wtedy wyglądali daremnie. A teraz widzę komplet punkcików Spoko, takie City dla biedaków. W każdym meczu Alonso zabija marzenia przeciwnika na uzyskanie punktów. Edytowane 27 sierpnia 20186 l przez ragus
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l Zobaczymy ile pociągną opierając grę na grającym w zasadzie lewoskrzydłowego Alonso i kiwkach Hazarda, w pewnym momencie przydałby się napastnik strzelający gole, a nie tyczka w polu karnym.
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l 1 godzinę temu, _Be_ napisał: A co już Barcelona gra tak ch,ujowo że trzeba było się przerzucić na ogladanie PL? xD ale ja zawsze ogladalem premier league xd xd xd
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l Godzinę temu, _Be_ napisał: Ja bym kupił i zamknąl ten ch,ujowy klub gdyby bylo mnie stac ;/ 2,5 miliarda za wykupienie Chelsea... Można by założyć nowy Arsenal, który ugrałby więcej niż obecny. xd
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l Eriksen dzisiaj bardzo slaby, w sumie jak w dwoch poprzednich meczach. Wydaje sie, ze oprocz tego jednego podania do Kane'a notuje same niedokladne podania i zalicza same straty. Pomimo tego wciaz wyglada lepiej niz tytan Pogba.
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l Na trybunach pięknie unosi się „Sacked in the morning”. Portugalczyk zasłużył na jakieś zalaminowane i odstawienie na gablotę z innymi dinozaurami trenerki.