Skocz do zawartości

Premier League

Featured Replies

Opublikowano

Odwróć tabelę, Arsenal będzie na czele!

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano
2 minuty temu, SG1-ZIELU napisał:

Arsenal przegrywa od 24 min. 

Dzięki za info.

Opublikowano

1:1 Ja (pipi)ę obrona West Ham widzę w formię. Dlaczego Fabiański znów trafił do klubu gdzie praktycznie nie ma linii obrony.

Opublikowano

no taka nie za ciekawa druzyna z tego Arsenalu

taka bez stylu, bezbarwna

do Ligi Europy razem z United idealna

Opublikowano

Sunday Times poinformowało, że Roman Abramowicz... zamierza sprzedać Chelsea. Podobno szuka już nabywcy. Na początku jego pieniądze były kluczowe, ale teraz? Zbudował silny klub i wszystko zależy od tego, kim będzie przyszły właściciel. Mam nadzieję, że nie jest mu to obojętne.

Opublikowano

Boże te Newcastle osrane, niech to już spier,dala z tej ligi. 19% posiadania i ustawienie 10-0-0 xd

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Uff w końcu mi siadło, 56 punktów w FPL potężne 11 miejsce

Opublikowano

Dobre to nowe Chelsea z Sarrim za sterami? Jakoś widziałem tylko ten ich mecz o Tarczę Wspólnoty i wtedy wyglądali daremnie. A teraz widzę komplet punkcików :)

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

Uff w końcu mi siadło, 56 punktów w FPL potężne 11 miejsce

Trochę wam fory dałem, żeby nie było nudno, że nie dogonicie.

Opublikowano
15 minut temu, Cedric napisał:

Dobre to nowe Chelsea z Sarrim za sterami? Jakoś widziałem tylko ten ich mecz o Tarczę Wspólnoty i wtedy wyglądali daremnie. A teraz widzę komplet punkcików :)

Dobre. 

City, Tottenham, Liverpool, Chelsea - zatwierdzam te druzyny, warto ogladac ich mecze

Opublikowano
4 minuty temu, Ludwes napisał:

Dobre. 

City, Tottenham, Liverpool, Chelsea - zatwierdzam te druzyny, warto ogladac ich mecze

A co już Barcelona gra tak ch,ujowo że trzeba było się przerzucić na ogladanie PL? xD

Opublikowano

2,5 miliarda za Chelsea, ciekawe kto sie skusi.

Opublikowano

Ja bym kupił i zamknąl ten ch,ujowy klub gdyby bylo mnie stac ;/ 

Opublikowano
Godzinę temu, Cedric napisał:

Spoko, takie City dla biedaków. W każdym meczu Alonso zabija marzenia przeciwnika na uzyskanie punktów.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Zobaczymy ile pociągną opierając grę na grającym w zasadzie lewoskrzydłowego Alonso i kiwkach Hazarda, w pewnym momencie przydałby się napastnik strzelający gole, a nie tyczka w polu karnym.

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

A co już Barcelona gra tak ch,ujowo że trzeba było się przerzucić na ogladanie PL? xD

ale ja zawsze ogladalem premier league 

xd

xd

xd

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

Ja bym kupił i zamknąl ten ch,ujowy klub gdyby bylo mnie stac ;/ 

2,5 miliarda za wykupienie Chelsea... Można by założyć nowy Arsenal, który ugrałby więcej niż obecny. xd

Opublikowano

Kozacko dzis gra united

Opublikowano

Eriksen dzisiaj bardzo slaby, w sumie jak w dwoch poprzednich meczach. Wydaje sie, ze oprocz tego jednego podania do Kane'a notuje same niedokladne podania i zalicza same straty. Pomimo tego wciaz wyglada lepiej niz tytan Pogba.

Opublikowano

3 minuty temu odpaliłem strima

i mamy 2:0 xd

Opublikowano

xdddddddDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Na trybunach pięknie unosi się „Sacked in the morning”. 

Portugalczyk zasłużył na jakieś zalaminowane i odstawienie na gablotę z innymi dinozaurami trenerki.