Gość ragus Opublikowano 26 września 2018 Opublikowano 26 września 2018 (edytowane) Cytat >pogba enters the dressing room >mou is frustrated with his players >he has visibly lost hair from the stress of trying to wrangle these tards to play a game of football >mourinho asks pogba to take a seat so they can start discussing tactics >pogba dabs on mou >*dressing room implodes in laughter* >fred and lingard livestreaming whole thing on instagram >mourinho starts crying >wipes his tears away to notice pogba has new haircut since he entered the room >looks around and sees alexis sitting on the floor with his legs crossed counting more 50 pound notes than mou has ever seen >ed woodward walks in and guides pogbas black cock into mourinhos mouth >whole dressing room dabs >a tour of customers is walking right through the stadium while this is happening >sanchez points them in the direction of the gift shop and tells them to make sure to buy lots of nice gifts for their families >de gea is hanging from the ceiling while holding a real madrid shirt ayyyyyyyyyyyyyyyyyy lmao Edytowane 26 września 2018 przez ragus Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 26 września 2018 Opublikowano 26 września 2018 Pogba: Dzień dobry! Mourinho: (mamrocząc) Jaki (pipi)a dobry kutasie, z czego się kurna cieszysz lampisz ten gupi ryj że dobry dobry, dla kogo dobry to dobry jak dla ciebie dobry to super marcelino, ale ok, dobry, dobry, jasne, dobry, zaje'bisty, ale kurna jest się z czego cieszyć, happy happy, happy new year, kiedy ja wygrywałem swój czterdziesty ósmy tytuł ty w pieluchy ro 1 Cytuj
Gość Opublikowano 26 września 2018 Opublikowano 26 września 2018 56 minut temu, ogqozo napisał: Pogba: Dzień dobry! Mourinho: (mamrocząc) Jaki (pipi)a dobry czarny kutasie, z czego się kurna cieszysz lampisz ten gupi ryj że dobry dobry, dla kogo dobry to dobry jak dla ciebie dobry to super marcelino, ale ok, dobry, dobry, jasne, dobry, zaje'bisty, ale kurna jest się z czego cieszyć, happy happy, happy new year, kiedy ja wygrywałem swój czterdziesty ósmy tytuł ty w pieluchy ro To ważne. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 26 września 2018 Opublikowano 26 września 2018 czy to ten slawny 3ci sezon? Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 26 września 2018 Opublikowano 26 września 2018 Jak ktos oglada carabao liverpool Chelsea to Sturridge Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 września 2018 Opublikowano 26 września 2018 (edytowane) EDEN KRÓL HAZARD Serdecznie polecam obczaić brameczkę. To jego sezon. Edytowane 26 września 2018 przez ragus Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 września 2018 Opublikowano 26 września 2018 Co on wyjaśnił tych pachołow z Liverpurzu to ja nie mam pytań. Chelsea nie zasługuje na niego. 42 minuty temu, Bartg napisał: Jak ktos oglada carabao liverpool Chelsea to Sturridge Ayy ale brameczke niezła strzelił, już pewnie zapomnieli jak na pustą nie trafił Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 września 2018 Opublikowano 26 września 2018 Ngolo Kante najlepszym trenerem personalnym. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 Dla tych co nie widzieli Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 przeciez ragus juz dawal Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 27 września 2018 Opublikowano 27 września 2018 (edytowane) 3 minuty temu, Ficuś napisał: przeciez ragus juz dawal wczoraj jak napisał posta to nie wrzucił filmika to już przecież nie sprawdzałem czy jednak wrzucił czy nie, tu przynajmniej w jakiejś jakości znośnej Edytowane 27 września 2018 przez _Be_ Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 29 września 2018 Opublikowano 29 września 2018 Obserwowanie miny Jose dzisiaj mdr Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 29 września 2018 Opublikowano 29 września 2018 to ten legendarny 3 sezon Mou 1 Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 29 września 2018 Opublikowano 29 września 2018 Jose meminho dziś chyba gra na zwolnienie samego siebie, 4 wieże w środku pola, nikt nic nie gra do przodu xD Cytuj
Gość ragus Opublikowano 29 września 2018 Opublikowano 29 września 2018 te ustawienie, ten skład ja pier,dole ja takie roszady to robiłem w FMie jak już nie miałem pomysłu jak wyjść z kryzysu Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 29 września 2018 Opublikowano 29 września 2018 Bo Jose nie ma pomysłu, a Woodward jest bezjajecznym biznesmanem którego interesują tylko kolejne umowy sponsorskie. Ten klub potrzebuje zmian od góry, włącznie z zatrudnieniem dyrektora sportowego. Eh co za klub, Mem United xD Cytuj
Gość ragus Opublikowano 29 września 2018 Opublikowano 29 września 2018 a matic to już w ogóle gra to samo co w ostatnim sezonie chelsea za jose Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 29 września 2018 Opublikowano 29 września 2018 Nie wywalą JM dopóki nie będzie na 100% wiadomo, że nie będzie awansu do LM. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 29 września 2018 Opublikowano 29 września 2018 O nastepna bramka z pietki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi