Skocz do zawartości

Premier League

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, SG1-ZIELU napisał:

No jak gra nie idzie to trzeba szukać szczęścia u sędziów

Tzn? Jak jest VAR to karny jest karny. 

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

• Manchester United's bench looks like a Mexican drug cartel..

• Przez kolejny sezon kibice United będą jak zawsze przekonani, że sędziowie tak naprawdę ich krzywdzą, jak w Oficjalnej Prawdziwej Tabeli Premiership.

Opublikowano

Ajej jak zmieścił

Opublikowano

Hahahahahhaa piękna akcja rozpoczęta przez pogbę

Co za sezon :banderas:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Jak można być pomocnikiem i być tak nieodpowiedzialnym jak Pogba 

Opublikowano

De Gea też niezły ręcznik

Opublikowano

De Gea to ogólnie sprawia wrażenie jak "ehh, szkoda, że nie pyknął transfer do Realu, jestem w United to jestem i gram, ale to nie to, jak odejdę do topowego klubu to wtedy dam z siebie wszystko".

Opublikowano

Potężny tajny agent Luiz w trakcie wykonywania zadania Chelsea w top 4.

Opublikowano

3:0 od 60 minuty, a ten trenejro czeka na zmiany do 80. No, no, no, świetny pomysł. Od razu po 2:0 powinien wrzucić Lacazette'a, na co on czekał. 

Opublikowano

Najbardziej rzuciły mi się w oczy straty niektóre tak absurdalne jakby grali pierwszy raz ze sobą i myśleli jeszcze o wakacjach

Opublikowano

A pol pokba próbuje przeforsować transfer na koniec okienka transferowego, jeszcze tak tragicznie grającego środkowego pomocnika nie widziałem, same straty, nawet najprostszej piłki nie potrafi podać. Raszford nic lepiej, odbija się czkawką ta wąska kadra.

Opublikowano

Manchester United? Chu,jowo ale dobrze.

Opublikowano

Twaro mówił o średniej Ole na mecz od momentu podpisania umowy: < 1 pkt. Teraz pytanie kiedy to nastąpi? Bo nie będzie lepiej. Benitez zdobyłby więcej punktów, Allardyce pewnie też.

Opublikowano

Ale kim by zdobył? Greenwoodem? Maticiem? Mata? Czy moze Pogba by nie miał przy innym trenerze focha, ze musi grac tu dalej