Kalel 3 634 Opublikowano 17 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2020 (edytowane) Witamy Leeds w Premier League EDIT: Amazon robi nowy serial - tym razem o Spurs Edytowane 18 lipca 2020 przez Kalel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 18 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2020 Polscy kibice jak zwykle dostarczyli, fajnie ogląda się takie raczy Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 18 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2020 (edytowane) Takiego zwrotu akcji tylko brakowało na koniec tego sezonu, żeby Arsenal zaczął w meczach z potentatami odwalać obronę Częstochowy i wygrywać z kontry, po tym jak rywal zmarnuje 30 okazji, a oni z dwóch zrobią dwie bramki. Reputacja Davida Luiza w angielskich mediach to historia z większą liczbą zwrotów akcji niż Breaking Bad. Pogubiłem się już lata temu, czy koleś jest świetny czy gorszy niż amatorzy. Dzisiejsze starcie Man United-Chelsea intryguje mnie jeszcze bardziej, bo obie ekipy stają przed pytaniem, ile sił z siebie dać, by wejść do finału Pucharku Anglii, kiedy obie są na skraju awansu do Ligi Mistrzów. Np. media zakładają, że Man United wystawi pierwszą jedenastkę, ale wydaje się to skrajnie nieodpowiedzialne, gdy brak awansu do Ligi Mistrzów będzie ich kosztować _co najmniej_ dziesiątki milionów euro. Chelsea... ma bardziej cierpliwych sponsorów, ale chyba dla nich też gra w LM jest coś warta. Ktoś musi przeje'bać Ligę Mistrzów o włos w nadchodzącym tygodniu, i tyle wiem, że to nie są stare dobre czasy i nie będzie to Arsenal. Fani Kanonierów dzisiaj w sieci kozaczą tak, jakby dwa mecze odwalenia Grecji kompletnie anulowały fakt 10. miejsca w lidze, najniższego od 25 lat. Edytowane 18 lipca 2020 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 19 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2020 Ole zapowiadał że będzie rotacja i przywołał.. Lingarda jako kandydata do składu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 22 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2020 (edytowane) No cienki był to mecz. Szczerze mówiąc, De Gea to jeden z gorszych bramkarzy w lidze na ten moment. Inna sprawa, że rywale do palmy ostatnieństwa to inni, którzy dobrze rokowali, czyli Kepa i Pickford. Ale wiecie co. To nawet nie jest już nowe spostrzeżenie ("to nie będzie konferencja o Davidzie De Gei, jesteśmy zespołem i się wspieramy", stwiedził wczoraj kolejny raz Ole). Dla mnie koleś, który wpuszcza więcej, niż się każdemu wydaje, to Ederson. Ok, wiem. Ale łatwo mieć tyle czystych kont, gdy zazwyczaj rywal nie zbliża się przez cały mecz do twojej bramki. W tym sezonie Man City wpuściło tyle samo bramek, co Man United, i każdy z jego obrony popełnił więcej błędów, niż powinien. No dobra. Teraz zamkną się losy gry o LM. Najtrudniejszą pozycję na pewno ma Leicester, po porażce 0-3 z Tottenhamem. Ale w bezpośrednim meczu Man United-Leicester w niedzielę wszystko może się zdarzyć. Na razie Man United może dać sobie solidną przewagę, jeśli dziś pokona zespół Davida Moyesa ("różnica między Ole i mną? Ole dostał czas, ja nie dostałem" - Moyes wczoraj na konferencji). A Chelsea gra z Liverpoolem. Jeśli wygrają, to powiem, że może był sens się męczyć o TROFEUM pucharku Anglii. Edytowane 22 lipca 2020 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 23 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2020 (edytowane) Ale meczycho było na Anfield, biedny Kepa, nie dość że chłop ma taki sezon, to jeszcze wczoraj raz za razem dostawał bramki po strzałach nie do obrony. Trzeba podziwiać Chelsea, że z tak tragiczną całą formacją obronną nadal walczą o 3 miejsce. Edytowane 23 lipca 2020 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 26 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2020 Mamy to !!!!!Ole ty farciarzu Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 26 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2020 (edytowane) Nędzny mecz, męczenie buły, wygrana 1-0 po rzucie karnym... Fani Manchesteru United mogą ze wzruszeniem czuć, że ich klub wraca do swojej świetnej przeszłości. Osobiście zawsze broniłem wiary w Ole. Ale entuzjazm niektórych w Anglii to też przesada. Tak naprawdę, 66 punktów to nadal jeden z ich najgorszych wyników za mojego życia. Tyle samo było rok temu. Tylko za czasów Moyesa zdobyli raz mniej, 64 punkty. Oczywiście, liga stała się w tym roku bardziej kompetetywna i gra na taki wynik wygląda nieco lepiej, niż w ostatnich latach. Od czasu przyjścia Bruno jest pewna poprawa (38 pkt. w drugiej połowie sezonu). Momentami Man United wyglądało ostatnio bardzo dobrze. Ale to nadal tylko pewne momenty. Nadal większość meczów grają asekuracyjnie, łatwiej im nie tracić goli niż strzelać. Ogólnie widzę sporo optymizmu w internecie. Fani Manchesteru wierzą, że to idzie w dobrym kierunku, fani Chelsea też, fani Arsenalu, Tottenhamu... Wiem tyle, że na razie wszyscy oni kończą sezon 30-40 punktów za Liverpoolem. Leicester wyglądał w pierwszej połowie sezonu jak mistrz, a w drugiej połowie jak drużyna broniąca się przed spadkiem. Zwłaszcza gdy kontuzji doznał Ricardo Pereira, najlepszy prawy obrońca w lidze. Nie zgadzam się z nagrodą dla Vardy'ego na gracza sezonu w klubie. Vardy może strzelać, ale i tak będą ciency grając w ten sposób. Edytowane 26 lipca 2020 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 27 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2020 12 godzin temu, ogqozo napisał: Nędzny mecz, męczenie buły, wygrana 1-0 po rzucie karnym... Chyba wyłączyłeś Livescore w 90 minucie Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 27 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2020 (edytowane) W ramach poddania się mogli im darować w doliczonym czasie i 5 goli, to by nagle nie sprawiło żeby ten mecz jako kompetytywny inspirował w choć jednej minucie myśl "wow, Liga Mistrzów będzie lepsza dzięki udziałowi drużyny X!". Ciężki sezon to był, zwłaszcza końcówka, wiadomo. W sumie i tak chyba nikt poza Liverpoolem i City nie wygląda na oko lepiej niż Man United, więc dobrze dla nich że w takich meczach najczęściej wychodzą z wynikiem. Ale... czy ktoś pamięta, że jak zwalniali Mourinho, to podobno mieli szukać trenera, który lepiej rozumie ofensywną filozofię klubu? Man United zdobyło wtedy 37 goli na półmetku. Teraz 66 goli w całym sezonie. Edytowane 27 lipca 2020 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 27 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2020 W ostatnich meczach było widać zmęczenie materiału, zwłaszcza po bruno, który grał skandalicznie, ale jednak dobrze będzie pooglądać ten zespół w LM o ile jeszcze się ofkoz fajnie uzbroją w czasie okienka transferowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 1 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2020 FA Cup final c’mon Arsenal Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 1 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2020 VII VON ZULUL Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekCol 366 Opublikowano 1 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2020 Wygrał lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2020 Ta bramka Fulham w finale baraży - co to było? O_o Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 Manchestery United i City w zamian za wybitne sukcesy w europejskich pucharach dostały wolne w pierwszej kolejce nowego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza
flavio 107 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 Po prostu Guardiola potrzebuje więcej czasu na kolejne milionowe transfery do obrony, które zapewnią mu tryumf w LM oraz lidze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2020 (edytowane) Ziyech i Werner na żywo w sparingu. A o 17:30 Tarcza Wspólnoty: Arsenal - Liverpool. Edytowane 29 sierpnia 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 29 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2020 Nono Arsenal ladnie, chociaż gdyby nie Brewster to by mogli trochę pokopac w tych karnych do skutku bo nikt nie był blisko obrony Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2020 xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 10 września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 września 2020 Fantasy ktos cos kod do ligi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 10 września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 września 2020 Mnie z automatu dodało do ligi. United zaprezentowało 3 stroje, w hołdzie dla swojego kapitana Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 10 września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 września 2020 jak macie kod to dajcie kod plox Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 10 września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 września 2020 Tez prosilbym o kod do fantasy Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 10 września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 września 2020 To chyba ten kod, ale na 100% nie jestem pewien: BCVY39 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi