wozek 77 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 @Welna, @Kalel, @Labtec Kod do ligii to l4054b (ten w poście powyżej to scam). Jeżeli ktoś grał w poprzednim sezonie, to powinno dodać z automatu. Auto-join link: https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/l4054b 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 11 września 2020 Udostępnij Opublikowano 11 września 2020 54 minuty temu, wozek napisał: @Welna, @Kalel, @Labtec Kod do ligii to l4054b (ten w poście powyżej to scam). Jeżeli ktoś grał w poprzednim sezonie, to powinno dodać z automatu. Auto-join link: https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/l4054b Wziąłem ten kod z tematu o fpl w tym dziale, z ostatniego postu, po prostu nie pamiętałem go ani założyciela i mylnie przyjąłem, że to musi być ten. Sam też gram w tej lidze, przepraszam za wprowadzenie w błąd. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 12 września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 września 2020 Dużo się działo dzisiaj, genialny debiut Williama w Arsenalu (3 asysty), Bednarek dostał wędkę w przerwie, a Klich w debiucie strzela gola na Anfield. Gdyby nie debilizm Rodrigo we własnym polu karnym to pewnie skończyłoby się 3:3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 13 września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 września 2020 Klich wczoraj całkiem nieźle zaprezentował się wcdebiucie w PL, często pomagał zarowno w defensywie, jak i ofensywie. Przez chwilę myślałem, że nie wykorzysta dośrodkowania Costy, ale calkiem ładną bramkę strzelił. Jestem ciekaw, czy jego drużyna przetrwa do konca sezonu w tym tempie rozgrywek PL. Momentami grali jak równy z równym. Ale jednak blędy w defensywie nie powstrzymały Salaha przed ustrzeleniem hat tricka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 13 września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 13 września 2020 Udostępnij Opublikowano 13 września 2020 To jest jakiś zaawansowany żart że Bielsa ma na imię Marco i jest stylizowany na Włocha? Leicester wygląda znowu stabilnie w obronie, niejaki James Justin wydaje się zaskakująco przyzwoity na lewą obronę, a i Castagne przyda się wobec kontuzji Pereiry. Everton od razu zacznie mecz z trójką swoich nowych pomocników, którzy wraz z Gomesem i Richarlisonem wydają się tworzyć bardziej utalentowaną drugą linię, niż cokolwiek, co może wystawić Tottenham. Spurs wzmocnili się (?) Hojbjergiem na środek pola, oraz Dohertym na prawą obronę, choć nie wiem, czy to pomaga im wiele myśleć o Lidze Mistrzów. Podczas kadencji Mourinho, Spurs na pewno poprawili znacząco wyniki i chociaż styl był jaki był, to na razie muszę oddać Special One, że ekipa kończyła sezon wygrywając mecze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 Hmm zawsze wydawało mi się, że Bielsa miał na imię Marcelo Grosicki wczoraj mocny debiut na ławce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 mam nadzieje że już nikt nie nabierze się na wypalonego Jose. Oglądanie Tottenhamu to była masakra na piłce nożnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 To też robota Jose M.: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 14 września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 września 2020 po tej rozmowie, w której zwracal sie do Jose jak do kumpla, jednoczesnie krytykujac swoich kolegow za gre w obronie, w ogole mu sie nie dziwie Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 15 września 2020 Udostępnij Opublikowano 15 września 2020 No trochę wysilona narracja z tym okrutnym Jose. Na pewno Rose swoich szans nie poprawił mówiąc na publicznym nagraniu że "inni gracze są góvniani na treningach, góvniani w meczach, a jednak grają, idę pogadać o tym z Danielem", ale główny fakt jest taki, że on sam chciał odejść z klubu, niezadowolony z braku regularnego miejsca. Że był zaskoczony tym że nie dostał numeru... a w sumie czego dokładnie oczekiwał, jeśli było od dawna jasne, że nie jest częścią składu? Na ten moment jest typowym freeloaderem, który ma z rozpędu lepszy kontrakt niż obecnie ktokolwiek by mu dał, i może szukać "downgrade'u" albo zostać i siedzieć bo ma kontrakt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 19 września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 września 2020 Klich not bad Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 19 września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 września 2020 United jaki piach gra dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 19 września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 września 2020 Nowy sezon? Tak, tak jestem pełen nadziei 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 372 Opublikowano 19 września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 września 2020 Fuck, 20 funtów na Crystal Palace potawione, ale nic z tego nie mam. Bo dziady z Manchesteru nie potrafili wyrównac, ban nawet utzrymac tego nędznego 1:2 do końca... Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 20 września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 września 2020 Do Liverpoolu w końcu trafia Thiago oraz - większa nowość - Diogo Jota. Thiago, wiadomo, potencjalny hit, wrzucanie go do tej ekipy brzmi jak OP. Z kolei Jota to dla mnie bardzo zaskakujący ruch. Koleś w Wolves jakoś specjalnie się nie wyróżniał - talent ma, kilka wielkich meczów zagrał, ale zazwyczaj specjalnie go nie widać... Fani Wolves w większości są zachwyceni, że klub dostał za niego jakieś 45 mln euro, bo nie widzą w nim ważnego zawodnika jedenastki. Jak na to, że Liverpool zanotował najlepszy sezon w historii, to trochę specyficzny ruch. Dzisiaj Chelsea-Liverpool, no i ekipa Kloppa ma okazję udowodnić, że pozostanie na topie. Bo na razie ich ostatnie mecze wzbudziły we mnie pewne wątpliwości, choć jakość w ataku nadal jest. Z kolei Chelsea, cóż - wiele nowych graczy, ale na razie ciągle nie może wystawić Edouarda Mendy'ego. A więc dziś raczej znowu Kepa. Który za pierwszy mecz sezonu znowu zebrał w mediach baty. Aż mi typa żal, wszyscy go jadą i widzą w nim największą tragedię. Gary Neville powiedział: "Chelsea nie ma szans na zdobycie mistrzostwa, dopóki Kepa jest w bramce. Nie wygrasz mistrzostwa z bramkarzem, który wpuszcza strzały spoza pola karnego, nie rządzi na przedpolu, wpuszcza ze stałych fragmentów, it's not gonna happen". Ałć. W necie podobne opinie ma wielu fanów. Smutne, choć... może prawdziwe. Kai Havertz w debiucie podbił głównie serca memiarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 20 września 2020 Udostępnij Opublikowano 20 września 2020 Czy Kepa może być jeszcze gorszy? Tak może co pokazuje ten mecz Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 Okej, tego się nie spodziewałem w nowym sezonie, że Man United będzie grać z Brighton i ich jedynymi pozytywami będą De Gea i słupek. Co za nędza. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 Ale (pipi)a fart. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 26 września 2020 Udostępnij Opublikowano 26 września 2020 Jednak futbol to jest bezsensowny sport jeśli chodzi o wynik. W sensie no wiele można powiedzieć o tym meczu, był prześmieszny i ciekawy, ale ostatnia rzecz jaka by pasowała to że Man United miało to wygrać 3-2. Wtf. A zaraz potem to samo mogę powiedzieć o wygranej Augbsurga z Dortmundem, gdzie nic nie grali i 2-0 pyknęli. Nie wiem no, nic już nie można wymyślić lepszego. Bezradność wobec Brighton, 5 strzałów w słupek, kurna 5, wygrana po oczywiście rzucie karnym podyktowanym po zakończeniu meczu, który i tak był strasznie długo przedłużony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 27 września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 września 2020 City jak zebrało w pape od Leicester, 3 karne dla Leicester, hattrick Vardyego (szkoda, że zszedł zaraz przed 3 karnym, miałby 4 gole pewnie). City grało równie (pipi)owo co z Wolves, zwłaszcza w defensywie tragedia, nie dziwne ze kupują kolejnego SO za gruby hajs. No i po kontuzji Jezusa nie ma komu w ataku grać za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 28 września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 września 2020 Ten Maitland-Niles zawsze jest taki upośledzony? No gość ma kłopoty z prowadzeniem piłki, co to ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 29 września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 września 2020 Swietny game plan Artety - rozgrywamy piłkę we własnym polu karnym, w poprzek boiska aż do momentu, kiedy ją tracimy na 30 metrze i jest od razu szansa Liverpoolu. Jednak wielki trener. I nagroda dzbana meczu dla Lacazette za zmarnowaną setkę sam na sam (nawet dwie, ale przy pierwsze był spalony). Gwoli sprawiedliwości bramki Joty też raczej być nie powinno, zadziwiające, że przy tych wszystkich karnych podyktowanych za zagrania ręką tutaj nawet nie było VAR'u. Aktualnie Premier League jest na drodze do ok 240 karnych w sezonie (rekord do tej pory niecałe 120), nawet trenerzy zespołów, które dostały karne za takie zagrania zaczynają narzekać, że trochę przegięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
flavio 107 Opublikowano 29 września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 września 2020 Cieszy bramka Joty, będzie Klopp miał z niego pociechę. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 29 września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi