Bielik 729 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Robi ktoś ligę w FPL forumkową? Poza tym też chętnie się ściepię na viaplay, jak coś to Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 1 hour ago, Bielik said: Robi ktoś ligę w FPL forumkową? Poza tym też chętnie się ściepię na viaplay, jak coś to To jestem chętny 1 Cytuj
ginn 785 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 (edytowane) Taka ciekawostka, jeżeli ktoś lubi serię All or Nothing to od wczoraj można także oglądać sezon o Arsenalu. Póki co wyszły trzy odcinki, a od 18 sierpnia do obejrzenia będzie całość. Edytowane 5 sierpnia 2022 przez ginn 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 ma ktos kod do Ligii? Czy coś na szybko skleić? Cytuj
ginn 785 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Potężny Arteta, kołcz, urodzony mówca. 1 Cytuj
ginn 785 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Strasznie ważne 3 punkty na trudnym terenie. Jeżeli Saliba zagra chociaż połowę takich spotkań w tym sezonie, to mamy nowego Van Dijka - gość dzisiaj zagrał absolutnie po profesorsku. Btw. Jestem pozytywnie zaskoczony tym, jak Viaplay przygotowało się startu sezonu - nie najgorzej słuchało się tych 'fachowców' w studiu, po za tym różne wywiady, analizy, no nieźle. Jednak z transmisją miałem trochę problemów. Generalnie jak na 720p jest okej, tylko często było tak, że 5 min obraz był płynny, po czym przez kolejnych kilka zaczęło się klatkowanie w 30 fpsach. Mieliście podobnie, oglądając na telewizorze? Cytuj
Butt 3 427 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Opublikowano 5 sierpnia 2022 Nie miałem żadnych problemów na kompie, przez cały mecz chodziło płynnie. Cytuj
Sven Froost 486 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Jakie jest opoznienie transmisji meczow Premier League na Viaplay Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Opublikowano 6 sierpnia 2022 W dniu 4.08.2022 o 12:15, Butt napisał: To chętnie przycebulę z Tobą, ekolego. Przydałby się jeszcze jakiś muszkieter, jak już cebulić to na całego. Nadal szukacie kogoś :D? Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Jakość obrazu na 55' z viaplay to niezły chuj do dupy, @Sven Froost może ci się spodobać 1 Cytuj
Butt 3 427 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Godzinę temu, Kalel napisał: Nadal szukacie kogoś :D? Nie, z tego co ustaliśmy z @ginn to owszem, można mieć kilka zarejestrowanych urządzeń, ale jednocześnie można oglądać tylko na dwóch. Także nie ma sensu cebulić w więcej niż dwie osoby. 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Ładny gol Nuneza na przywitanie z PL. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Kurde Arsenal zrobił niezły deal z tym Salibą jednak. Ileż to perypetii i dramy było w jego karierze w Londynie, lata kłótni i obrażonych fanów, a przecież koleś ma nadal tylko 21 lat, w końcu zagrał no i wyglądał jak szef boiska w debiucie w Premier League. Nuniez też wygląda jak mocne wejście. Wchodzi na boisko i od razu co chwila ma jakieś okazje, nawet nie trafia w piłkę ale ciul, prędzej czy później musi wpaść przy takiej grze. Chyba rozumiem, czemu w defensywnym Urugwaju nie zdobywa bramek, ale w Liverpoolu to może sporo ich jeszcze nastukać. Cytuj
ginn 785 Opublikowano 6 sierpnia 2022 Opublikowano 6 sierpnia 2022 (edytowane) Wiesz co, z tym Salibą to media mocno napompowały temat. Gość w Arsenalu przechodził przsz ciężki okres - zmiana otoczenia, zmarła mu mama, więc z jego psychiką było kiepsko. Plan na niego był od początku prosty - chronić i rozwijać, czego efektem były wypożyczenia, na których się ogrywał i dojrzewał. Sam William wypowiadał się, że dwa kolejne sezony w Ligue 1 były mu potrzebn. Teraz pozostaje mu skupić się na rozegraniu dobrego sezonu w Anglii, jako ukształtowany (powiedzmy) piłkarz. Kwestia czasu, aż przedłuży kontrakt na kolejne lata. Edytowane 6 sierpnia 2022 przez ginn Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Mati Borek komentuje mecz United na C+... Wiadomo w ogóle co z Twarowskim? Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Opublikowano 7 sierpnia 2022 W Memczesterze stabilna forma Cytuj
ofsajd 1 106 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Opublikowano 7 sierpnia 2022 43 minuty temu, bartiz napisał: Mati Borek komentuje mecz United na C+... Wiadomo w ogóle co z Twarowskim? Gdzieś widziałem informacje że od listopada przechodzi do Viaplay, a Borek jest na C+ bo to jest komentarz właśnie z Viaplay. Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Mecz Westham v City na Viaplay z komentarzem polskim i angielskim... Jednocześnie 680p, szarpiący dźwięk, przebitki angielskich komentatorów, studio też traci głos na kilka sekund. 1 Cytuj
Bielik 729 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Opublikowano 7 sierpnia 2022 W sumie sama premier league nie stawia żadnych wymagań wobec stacji emitujących ligę? U mnie sama angielska dobrze śmiga, ale w przerwie meczu utd - brighton przełączyłem się na mecz bundes i w ciągu 5 minut wywaliło mi error 3 razy Wracając do united - z tego nic nie będzie dopóki kolejny trener będzie stawiać na tych samych retardów i nie mam tu nawet na myśli maggajewera ze środka obrony. Cytuj
krzysiek923 1 627 Opublikowano 9 sierpnia 2022 Opublikowano 9 sierpnia 2022 teraz wyobraźcie sobie, że wasza dziewczyna nierozumiejąca waszego zafascynowania 22 spoconymi chłopami biegającymi za sobą po murawie wchodzi do pokoju akurat w tym momencie Spoiler 2 Cytuj
ginn 785 Opublikowano 9 sierpnia 2022 Opublikowano 9 sierpnia 2022 Pukanko za nurkowanko #sterling Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi