Skocz do zawartości

Premier League

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
41 minutes ago, adasiulko said:

Andrzej Twarowski od listopada w Viaplay.

Może to plus fakt, że Uokik się w końcu przyjrzy jakości oferowanych usług sprawi, że się ogarną w końcu technicznie.

• Odpowiedzi 15,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bartg

1319

• ogqozo

1255

• c0ŕ

1202

• Zwyrodnialec

1132

Opublikowano (edytowane)

Bajka newsik. Do tego trzeba dodać, że większość komentatorów na Viaplay i tak daje radę.

Poza tym jakość merytoryczna w studiu przedmeczowym, pomeczowym stoi na niezłym poziomie. Dodatkowo podsumowania kolejek też są solidnie przygotowane. Niech tylko faktycznie usprawnią jakość streamingu i będę na prawdę kontent. Choć tutaj bardziej powołuję się na opinie innych, bo u mnie od samego początku praktycznie bez problemów.

No i wydaje mi się, że coraz częściej wrzucają w transmisje, które dobijają do 1080p. 

To wszystko oczywiście nie zmienia faktu, że brak standardu 4K to kryminał w obliczu podwyżek, które planują na kolejny rok. 

Edytowane przez ginn
Opublikowano

Merytorycznie nie mam większych zastrzeżeń, na pewno jest dużo więcej ligi angielskiej niż było na C+ - w dzień meczowy w zasadzie studio zaczyna się godzinę przed pierwszym meczem a kończy godzinę po ostatnim. Plus pomiędzy meczami też analizują, zapowiadają, jak dołączy Twaro to będzie naprawdę spoko. Plus mam nadzieję jego osoba jeszcze paru top komentatorów ściągnie. No i wielki plus za multiligę co tydzień w sobotę o 16. 

Opublikowano (edytowane)

Arsenal gra bardzo dobrze, kreatywnie i do przodu. Toki przyczajeni na kontry, no i niestety Gabriela odcięło przy karnym. Jest presja, napięcie, Taylor nie gwizda fauli idioty Romero, ale tego można było się spodziewać. 

Meczycho niezłe. W drugiej połowie coś jeszcze wsadzą. Gabriel Jesus mija obronę, jak pionki.

Saliba kapitalnie z tyłu. Wielki luz w rozgrywaniu i mądre ustawianie. Niestety widać coraz bardziej, że zaczyna odjeżdżać poziomem od Gabriela. Arteta powinien pomyśleć nad przesunięciem White'a do środka i Tomiego ns prawo. 

Edytowane przez ginn
  • Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

Ciężki sezon się zapowiada dla Liverpoolu. Najstarszy skład, Salah bez formy, Van Dijk kopiący się po czole, plaga kontuzji, a w tym wszystkim Klopp podejmujący coraz dziwniejsze decyzje kadrowe. O ile pamiętam to właśnie 7 sezon był jego ostatnim w Dortmundzie?

Edytowane przez ginn
Opublikowano

Erik ten Hag wybrany trenerem miesiąca za wrzesień. Szybko poszło po tym jak na początku miesiąca był kompletnym cepem który nie ma pojęcia że wystawianie fatalnych graczy i fatalnej taktyki nie jest właściwe. Szkoda, że jeszcze Lisandro Martinez nie został graczem miesiąca, choć w sumie mógłby. 

No i to zbieg okoliczności, ALE.

Man United z Maguire'em: 3 mecze, 3 porażki

Man United bez Maguire'a: 5 meczów, 5 zwycięstw

Dziś Maguire nie zagra, kontuzja. W City do treningów powrócił po wielu miesiącach Aymeric Laporte, ale że City ma wielu innych stoperów, pewnie Hiszpan nie pojawi się jeszcze dziś na boisku.

Opublikowano

Nie wiem, jak będzie wynik, ale jeśli chodzi o poziom grania w piłkę to Man City miażdży inne zespoły. Jakby było teraz 4-0 to nie byłoby w ogóle dziwne.

Opublikowano
1 minutę temu, ogqozo napisał:

Nie wiem, jak będzie wynik, ale jeśli chodzi o poziom grania w piłkę to Man City miażdży inne zespoły. Jakby było teraz 4-0 to nie byłoby w ogóle dziwne.

Oczywiście, ale dużo słabsze zespoły na "papierze" stawiały większy opór City niż ta zbieranina z United.

Haaland jest niesamowity.