Ore 188 Opublikowano 2 marca 2011 Opublikowano 2 marca 2011 Żeby zremisować 2:2 trzeba zrobić przynajmniej 2 akcje. A takiej w nie widziałem w wykonaniu Man Utd. Wspomnę jeszcze może o mega szczęściu jakie mieli Vidic z VdS przy strzale Ivanovica w pierwszej połowie i słupku w drugiej. Manchester zagrał lepiej w pierwszej części spotkania, ale to co zrobili gracze The Blues w drugiej to jakaś masakra. Druga żółta i tak nic nie zmieniała, no nie było komu faulować Didiera przez 4 minuty. Mecz pokazał, że wystarczy mocny średniak jakim jest obecnie Chelsea, żeby pokazać faktyczny poziom Manchesteru. Niski poziom. Jak oni są liderem to zagadka wszechświata. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 2 marca 2011 Opublikowano 2 marca 2011 (edytowane) Żeby zremisować 2:2 trzeba zrobić przynajmniej 2 akcje. A takiej w nie widziałem w wykonaniu Man Utd. Wspomnę jeszcze może o mega szczęściu jakie mieli Vidic z VdS przy strzale Ivanovica w pierwszej połowie i słupku w drugiej. Manchester zagrał lepiej w pierwszej części spotkania, ale to co zrobili gracze The Blues w drugiej to jakaś masakra. Druga żółta i tak nic nie zmieniała, no nie było komu faulować Didiera przez 4 minuty. Mecz pokazał, że wystarczy mocny średniak jakim jest obecnie Chelsea, żeby pokazać faktyczny poziom Manchesteru. Niski poziom. Jak oni są liderem to zagadka wszechświata. Sam rooney oddał przecież 3 groźne strzały, z czego jeden zakończył się bramką, jeden zatrzymał się na ramieniu terry'ego, a jeden w cecha poleciał. Do tego dolicz groźne dośrodkowania, które mogły być przecięte. Oprócz tego było kilka innych akcji, których nie pamiętam dokładnie. Polecam, żebyś następnym razem oglądał obie drużyny na boisku, a nie koncentrował się na akcjach jednej strony, bo potem wychodzą takie kwiatki jak ten Twój post wyżej. PS: Dobry screen: http://i55.tinypic.com/23s7mmp.jpg Edytowane 2 marca 2011 przez Figlarz Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 2 marca 2011 Opublikowano 2 marca 2011 No nie, druga żółta dla Vidy zupełnie nic nie zmieniła. Evans na środku obrony czy Vidic - na Liverpool żadna różnica. Cytuj
Ore 188 Opublikowano 2 marca 2011 Opublikowano 2 marca 2011 Sam rooney oddał przecież 3 groźne strzały, z czego jeden zakończył się bramką, jeden zatrzymał się na ramieniu terry'ego, a jeden w cecha poleciał. Do tego dolicz groźne dośrodkowania, które mogły być przecięte. Oprócz tego było kilka innych akcji, których nie pamiętam dokładnie. Polecam, żebyś następnym razem oglądał obie drużyny na boisku, a nie koncentrował się na akcjach jednej strony, bo potem wychodzą takie kwiatki jak ten Twój post wyżej. PS: Dobry screen: http://i55.tinypic.com/23s7mmp.jpg Uznajesz dośrodkowania, które nie dotarły do adresata, ale "mogły zostać przecięte" za groźne akcje? Naprawdę? Po pierwszych minutach gdzie Chelsea zdobyła nawet bramkę i przeważała, Czerwone Diabły faktycznie zdobyły przewagę ale niewiele z tego wynikało. Chelsea wyglądała wtedy okrutnie bezradnie. Ale w drugiej połowie panowała na boisku bezdyskusyjnie. No nie, druga żółta dla Vidy zupełnie nic nie zmieniła. Evans na środku obrony czy Vidic - na Liverpool żadna różnica. Vidic nie będzie grał, ale Rooney grał w meczy z Chelsea chociaż nie powinien za ten łokieć. Z końcem sezonu wychodzi na 0 suma pomyłek. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 2 marca 2011 Opublikowano 2 marca 2011 Uznajesz dośrodkowania, które nie dotarły do adresata, ale "mogły zostać przecięte" za groźne akcje? Naprawdę? A co dla Ciebie jest groźną akcją? Strzały z przewrotki? A może pięciu na jednego? Albo może rzut karny? Uważasz, że moment, kiedy VDS wybił z linii piłkę był groźną akcją? Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 2 marca 2011 Opublikowano 2 marca 2011 No nie, druga żółta dla Vidy zupełnie nic nie zmieniła. Evans na środku obrony czy Vidic - na Liverpool żadna różnica. Vidic nie będzie grał, ale Rooney grał w meczy z Chelsea chociaż nie powinien za ten łokieć. Z końcem sezonu wychodzi na 0 suma pomyłek. Co nie zmienia faktu, że Atkinson = drukarz. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 3 marca 2011 Opublikowano 3 marca 2011 Branislav Ivanovic publicznie przyznał, że decyzja podjęta przez Martina Atkinsona o przyznaniu rzutu karnego dla Chelsea Londyn w końcówce spotkania była błędna. - Według mnie przyznanie rzutu karnego dla Chelsea było bardzo wątpliwe. Sędzia ocenił sytuację zbyt pochopnie. Muszę to przyznać, po tym jak ponownie obejrzałem całe zajście. Początkowo myślałem, że należała się nam jedenastka po upadku Zhirkova. Jednak teraz tak nie myślę. źródło :thumbsup: 1 1 Cytuj
Gość majsterrPL Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 (edytowane) Wy też mieliście swojego sędziego w meczu MU - Liverpool Edytowane 4 marca 2011 przez majsterrPL Cytuj
Gość Orson Opublikowano 4 marca 2011 Opublikowano 4 marca 2011 karny z dupy, tacy sędziowie nie powinni sedziowac meczy o duza stawke, szkoda ,ze zwyscistwo Chelsea stało sie faktem po sfingowanej jedenastce. Z przebiegu meczu "niebiescy" byli lepsi i zasłużyli na zwyciestwo jednak nie w ten sposób, tak jest tylko niesmak Cytuj
Gość majsterrPL Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 W tej chwili wszyscy jesteśmy fanami Liverpoolu Cytuj
Ader 383 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 Ładnie Suarez ośmieszył obronę ManU. 1-0 dla The Reds Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 (edytowane) ladnie urwal ladnie kibice sie pruja zdecydowanie najlepsza atmosfera w PL 2-0 Edytowane 6 marca 2011 przez Szymek_PL_ Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 (edytowane) 2-0 znowu Kuyt...Nani ładna asysta Manchester kozak ze średniakami a jak przychodzi do ważnego meczu to dają dupy . Edytowane 6 marca 2011 przez MYSZa7 Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 Manchester kozak ze średniakami Jak to? Z Chelsea słabo, z Liverpoolem póki co też. Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 Ale sie piekne zesral Van Der Sar - hattrick Kuyta. Cytuj
ogqozo 6 550 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 Manchester kozak ze średniakami Jak to? Z Chelsea słabo, z Liverpoolem póki co też. Pamiętaj, że piąte miejsce w Premier League znaczy więcej, niż pierwsze gdzie indziej. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 widze, ze juz mnie cytują <dumny> xd liverpool przeszedł niesamowitą metamorfoze w tym sezonie, od strefy około spadkowej do walki o puchary, no no... Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 Najlepszy i tak był Nani,który dostał nakładką w piszczel,a później poszedł poskarżyć się sędziemu jaką to krzywdę mu zrobił Carragher i się popłakał padając na ziemie 2 Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 United zasłużyli na porażkę, bo grali chu.jowo, więc nie będę ani tłumaczył nic, gdyż nie ma sensu. Ale chciałbym zauważyć, że do drugi mecz pod rząd, kiedy sędzia nie daje EWIDENTNEJ czerwonej karki dla rywala. W dodatku jest to tak ważny mecz. Szkoda, że sędziowie są takimi chu.jami. PS: Też mnie rozbawiła sytuacja z Nanim, ale gdy wróciłem z knajpy do domu i zobaczyłem to zdjęcie, to trochę rozumiem jego płacz. http://img.mobypicture.com/21de0927afce7863fedde73237ae7d0d_view.jpg Cytuj
Ore 188 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 Chu.jowo to grają cały sezon. Obudź się wreszcie. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 W porównaniu do poprzednich sezonów to na pewno tak, ale mimo wszystko dawali radę do pewnego momentu. Potem kilka kontuzji, spadek formy kilku zawodników i piz.da Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 Muszą w końcu coś zmienić w tym sędziowaniu , przecież np. taki błąd przy spalonym gdzie Arsenal zdobył w sobotę bramkę (niesłusznie nieuznany) może decydować o mistrzostwie.Wiadomo,że piłka zrobiła się bardzo szybkim sportem gdzie sędziowie nie są nawet w stanie nadążyć za akcją. Interpretacja niektórych fauli też woła o pomstę do nieba!Przecież Naniemu mało co nogi nie urwało,nikt nie jest w stanie powiedzieć jak wyglądałby mecz bez Caragera.... Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 6 marca 2011 Opublikowano 6 marca 2011 (edytowane) United zasłużyli na porażkę, bo grali chu.jowo, więc nie będę ani tłumaczył nic, gdyż nie ma sensu. Ale chciałbym zauważyć, że do drugi mecz pod rząd, kiedy sędzia nie daje EWIDENTNEJ czerwonej karki dla rywala. W dodatku jest to tak ważny mecz. Szkoda, że sędziowie są takimi chu.jami. PS: Też mnie rozbawiła sytuacja z Nanim, ale gdy wróciłem z knajpy do domu i zobaczyłem to zdjęcie, to trochę rozumiem jego płacz. http://img.mobypictu...ae7d0d_view.jpg Uuuuuuuuuu...........:confused: :confused: Jeśli działacze United pokażą to federacji to możliwe,że Carragher dostanie większa karę niż żółta kartka. Edytowane 6 marca 2011 przez MYSZa7 Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 12 marca 2011 Opublikowano 12 marca 2011 United 2-0 Arsenal Coś tu cicho ManUtd z 7 obrońcami w wyjściowej jedenastce aplikuje dwa gole wydawałoby się mocnemu składowi Arsenalu. Teraz Kanonierzy mogą walczyć tylko o mistrzostwo EPL. 1 1 Cytuj
Gość Opublikowano 13 marca 2011 Opublikowano 13 marca 2011 (edytowane) No tak, faktycznie Man Utd wygrał. Edytowane 13 marca 2011 przez Gość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi